Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Soligt och plugg

Publicerad 2009-09-29 03:07:37 i Allmänt,

Idag hade jag veckans skönaste dag och det är lite tråkigt att den redan är över. Det är så det är och man får bara vänja sig vid att dagar kommer och går.

Som många andra dagar här så va det soligt och fint, men jag spenderade största delen inom hus då läxor ligger och gnagar mig i hälen. En engelska essay om pengar ska vara inne imorgon och jag hade missförstått som vanligt så nu sitter ja här och försöker röra ihop något härligt och smaskigt. :P

Nästa vecka kommer våra midterms igång så då kommer det bli ännu mer pluggande. Hoppas det inte blir allför svårt, jag vill ju inte börja med dåliga resultat!

Fick prata lite med Mormor idag med och det va roligt och trevligt att höra från henne. Nu vet jag att ni mår bra och är lika glada som vanligt :) Uppskattat nä ni hör av er hemifrån alltid lika kul, när man svarar och hör en svensk röst :)

Idag hjälpte jag Lisa också med en presntation som hon skulle hålla. Jag va den lilla sminkdockan som hon användeför att deonstrera "hur man lägger en snygg utgångs make-up". Det gick bra och Lisa är rktigt duktig på det där med pesentation och sminkande :P

Nej, nu ska jag borra ner mitt huvud i mina ord igen, så jag kan kolla på Gossip Girl som börjar inom kort..

kram kram

Återhämtning!

Publicerad 2009-09-28 04:07:14 i Allmänt,

Idag har det varit en så kallad återhämtningsdag. En dag då jag bara suttit här i min farafarsstol och tittat in i den lilla skärmen, som jag antar är glad att se mig med. Huvudet värker en aning men det är inte hela världen om man blickar tillbaka på gårdagskvällen.

Cocktailparty var det som gällde och jag fick på mig en fin blåsa som va Lisas, allt var frid och fröjd. Starka drinkar delades ut och gelé shotsen var nog de som var populärast. Att nu mera kämpa för att få i sig alkoholen är något nytt för mig, men jag antar att det bränner några kalorier när man får kämpa för att få ut innehållet ur det lilla glaset. Det hela slutade i alla fall med utesället Feelgood, som blev gratis denna gång.. Härligt! Dans, dans och dans blev det så fötterna värkte, men hellre det än att känna sig fotlös. En liten dusch innan ögonen gav upp totalt gjorde susen för uppvaknandet denna söndag.

Även fast större delen av dagen varit seg och degig, så tog vi oss ändå ut på en liten joggingtur, imorgon börjar ju reality igen med skola och träning så då är det bäst att vara redo.


gelé shotsen, röda gröna och blåa fanns att välja på.

Jonina och jag höll sällskap under kvällen.

Bästa bilden någonsin, min bodyguard, så jävlas inte med mig!!

Me and Lisa :D

Vi avslutar med en härlig dansbild!

Nu lämnar vi helgen och reser ut i en ny vecka, God morgon till er, God natt för mig..

kram, kram

Cocktailparty

Publicerad 2009-09-27 02:16:09 i Allmänt,

Med stora förhoppningar om matchspel idag så gick jag en liten morgonpromenad runt campus, ingen lång sådan då campus är så litet ca 5 min., solen sken och jag kände att det här ska bli kul. Men uppvärmningen va ingen hit och jag avstod då det kändes i foten. Vi vann matchen med 2-0 men ingen rolig match att se från sidan..

Killarna vann med storsiffror 6-1 och coach blev utvisad från lilla bänken, förbannad gick han som en sköldpadda mot majabajorna. Han var såå förbannad att när han kom tillbaka då matchen var över så skrek han "you are not getting pay, I will never pay you" ni förstår själva hur kul det ser ut när en sköldpadda försöker bli förbannad!! haha!

Trots att jag idag inte fick spela så är jag glad, jag vet att jag snart får va ute där och spela och den dagen kommer bli underbar!

Nu laddas det inför cocktailparty och det kommer bli toppen! Känner på mig att det blir en kväll jag sent kommer glömma :) Bilder från denna tillställning kanske visas redan imorgon..


Dagens outfit!

Peace! kram kram!
Glada dagar!

Publicerad 2009-09-26 04:23:29 i Allmänt,

Hej övriga världen, hur står det till? Idag hade jag en lyckosam dag! 2 lektioner som var roliga faktiskt, en träning som gick över förväntan och en middag som gjort mig 10 kg tyngre.

Vad jag gillar med detta college liv är hmm, allt! Jag gillar att man går halva dagen, att man har läxor hela tiden, att man tränar och lever livet. Friheten och glädjen att få bo med härlig människor. Det är alltid liv och rörelse och det finns ständigt något att göra. Det är helt enkelt härligt och underhållande. Jag gillar att ha små pratstunder med familjen och vänner hemifrån och jag tror jag har lät mig att uppskatta er ännu mer än vad jag gjorde innan!! :) Härligt att se era små anleten (typ det enda ordet jag lärde mig på gymnasit så det är värt att använda :P) igen, det värmer. Sen är det kul att se hur bleka svenskar an vara :D hahahaha, oroa dig inte Malin du närmar dig solen med stormsteg ;P haha..

Jag har skaffat mig den skönaste, snällaste, goaste lilla vän man kan hitta och hon kallas MAMA! Hon är i min matteklass runt 40 och är typ alla elevers favvo, så vänlig och käck. Idag hjälpte "SmartaLinda" henne i matten och det va hon glad över :) kul med någon som uppskattar min smarthet... :D haha

Mama eller Almie som hon heter jobbar på en restrang där vi idag gick och åt en bamse middag! Mama bjöd på halva notan samt en bamse desert, jisses! Om jag är överfylld?? njae, JO!

Träningen idag gick fantastist bra, jessika the trainer sa att hon var förvånad att det gick såpass bra. Hon godkände mig för spel imorgon, då vi möter southeastern, vi hoppas på vinst och glada miner :D wiiie! jag blev så glad så glad! Jag får se hur jag gör dock foten smärtar en del fortfarande men hoppet lever om spel imorgon :D

Nu är det film time Mr. Brooks, så får vi se hur den är :DGodnatt! love you all!

It ain't over til it's over ...

Matchdag, m.m!

Publicerad 2009-09-25 04:22:38 i Allmänt,

Match idag som vi efter omständigheterna lyckades vinna.... NOT!! Matchen slutade 15-0 alla spelare som var hela fick spela.. Det säger endel om det andra laget, sista 5 min ville coach att i bara skulle rulla runt bollen för att inte göra det andra laget till åtlöje. Killarna vann med 7-0, inte illa, gick på samma koncept hela laget byttes ut. Jag selade inte men sprang lite lätt idag igen och det kändes ok. Hoppas på att kanske kunna röra bollen imon igen :D wiiie!

Imon kommer denna veckans jobbigaste dag 2 lektioner :D haha, löjligt nästan! Men det ska bli kul, mattetestet blir tillbaka lämnat och jag hoppas jag fick fullpott! :P smart som jag är! haha.

Annars tar vi sats mot helgen, där väntar match och cocktailparty! trevligt, trevligt!

BTW var fotomodell idag också i caf. vet inte om det är bra eller om det bara berodde på att jag ser hungrig ut?? :P hahah, either way I'm happy!

Området där det kommer bli man huntning!

Palmer, Palmer here and there palmer, palmer everywhere!

Killarna som jag fotade från bilrutan, syns kanske inte så bra men
Killen med vit t-shirt har guldtänder, haha. Inte fiiint!

Kram kram

Just nu är det bara att njuta!

Publicerad 2009-09-23 04:56:13 i Allmänt,

Ida skulle bli tuffare än gårdagen, men så blev det inte. Tydligen tycker gud synd om mig eller så har jag bara tur för tillfället. Dagen bestod av 1 lektion kl 2-3.30, en lektion som jag tror alla människor skulle vilja ägna sin tisdag åt,nämligen engelska. Ja, det kanske inte låter så underhållande, men när jag säger att vi är 3 elever och en vimsigt skön lärare, som gillar att diskutera allt och inget. Idag kom han 7 minuter försent, bd om ursäk och sa att han blvit stoppad på vägen. FY, FY! Chitoff eller Kickoff som jag kallar hanhade blivit stannad av konstapeln, åkt på en räkning på $150, inte för fortkörning (även fas han erkäde att ha inte hållt hasigeheten) utan för att bältet inte satt där det skulle..

Ni hör ju jälva vilken gubbe det där är :D

Idag tog jag mina första jogg/gång språng på planen skönt attva ute igen och känna på het luften, även fast det inte känns lika skönt nu..

Plugg, Plugg och tvätt har kvällen bestått av...

Nu dags att sova så jag är utvilad till morgondagens matteprov :D wiiie!!

God natt

Monday, from hell to paradise!

Publicerad 2009-09-22 05:10:22 i Allmänt,

Idag va det måndag igen, denna dag som man alltid fruktar på fredagen när man går hem från jobb/skola. Att vakna på söndagen och veta att en helt ny vecka är påväg att dyka upp, med arbete, läxor, jobbiga kunder/lärare mm.
Men här sitter jag överlycklig över att det bara är måndag, dagen som för mig förut var ett helvete är nu istället paradiset! En lektion kl 12 på dagen, ämnet är matte och det är lätt som en plätt. En stencil sen can you leave!!! Lovely! Idag hade jag totalt 50 min lektion! Fantastiskt..

Mycket plugg har det dock varit, men det gör inget när man varken har träning eller skola typ. Man kan säga att denna måndag har varit en healing dag, en dag för att komma ikapp och bli lite mer frisk än tidigare, ett steg i rätt riktining.

Kul att få höra från så många hemifrån, det är alltid uppskattat, även fast jag har det underbart här så skulle jag ljuga om jag sa att jag inte saknade er :) I love you all!

Kul att höra att mina kära brevbärare på hulta ska få träffa ännu en fantastiskt begåvad och rolig Westbergare, grattis till er ;) ta det vackert med henne nu, betty och Peo! :D annars kommer fläckis och jagar er på parkeringen ;) hahaha..

Nu är måndagen snart slut och veckan ska fortsätta som vanligt! Men snart är det helg och glädje igen :P

Sunny day, som på 1 timma vände till rainy day :D

Kram kram!!!

Vilodagar!

Publicerad 2009-09-21 07:10:58 i Allmänt,

Igår kom vi hem från Savannah I Georgia eller S. Carolina :P haha, ingen kolla som vanligt! En 7 timmars resa som tog minst sagt kol på en, väldigt segt och förlusten gjorde inte saken trevligare direkt. Jag va inte med och spelade men jag tyckte att vi spelade bra och förtjänade en 3 poängare, william carey kan slänga sig i väggen för de ska inte vara rankade 6, de är bara ett pack med hönor som kacklar sig igenom matchen.. Hade det inte varit en förbannelse som ligger över laget så hade vi kunnat vinna lätt. Men så är inte fallet varje match faller det bort en spelare och för tillfället så har vi bara 4-5 spelare som är HELA!! Men det ska nog hinna lösa sig till på torsdag när conferensen börjar, coach har gett oss 2 dagar ledig så vi ska kunna komma tillbaka starkare än någonsin!

Nog om det, idag har vi haft toppenväder! Även fast jag inte stack ut huvudet förrän kvart i 12 på dygnet så är jag nöjd. Vi besökte nämligen BEACHEN idag vilket va fantastiskt! jag älskar det här stället när man kan sola och bada och bara njuta av livet! Jag har också hittat vart jag ska vända mig den dagen jag är graduated, och fri från skollivet.. Jag ska bli en golddigger och leta bland de heta yatcherna i närheten av beachen ;) toppen, mina mål är satta och alla kan va nöjda och glada!

Min fot är på bättringsvägen och jag hoppas kunna springa inom kort!! :D wiie! Vad hjälplösman känner sig när man inte kan springa eller göra något i normalt tempo. Vanligtvis har jag inte bråttom, så ni kan ju tänka er hur snabbt det inte går nu..

Resten av dagen har ägnats åt homework, eller a skulle ägnats åt homework... :)


In chock...

Dirty Dancing visades idag på tv som en hyllning till Patrick Swayze, R.I.P

Resedax!

Publicerad 2009-09-18 02:29:01 i Allmänt,

Imorgon är det dags att resa igen, denna gång till Savannah med 2 minibussar, lite övernattning sen tillbaka hem.. Inga spelminuter för mig denna gång men jag ska allt med och se till så att laget tar poäng. :) go seahawks! 

Först imorgon har jag lite filosofi, (hoppas bara att jag slipper prata för det blir bara dumt) sen bär det av på ännu en liten utflykt!

Idag ringde en konstig liten svensk och jag hade inte en susning om vem det va i andra änden. Det visade sig vara lillen som ringde :) haha, chockad! Jag va bombsäker på att det va någon som ännu en gång ville hyra film eller prata med Eugene.. Men icke, istället fick jag en mycket trevlig pratstund med lillsyrran, iaf tills skalbaggen hoppade på mig och jag råkade lägga på luren omedvetet, men det märkte jag såklart inte förrän 5 min senare när jag berättat hela historien som ingen lyssnade på. haha, så kan det gå!

Framsteg idag: jag lyckades böja foten lite idag och göra en liten lätt tåhäv :) wiiie!

Nu är det homework time, inte lika roligt men det måste bli gjort!!


Lite svenska takter i skolan.. mee like!Inbland går det inte riktigt min väg

Publicerad 2009-09-17 01:19:45 i Allmänt,

Att vakna upp till solen som strålar in genom fönstret, en klarblå himmel som gör en glad och lycklig. Så tar man första steget ur sängen... Alla svordommar vill bara rinna ur munnen och jag vill bara avlida! Min högra fot värker och "rudolf-kryckorna" ligger på golvet och riktigt ler mot mig, faan!

Återblick av gårdagen: Match mot F.I.T i Melborne 2 h här ifrån. Matchen börjar 2 och det är hett som tusan ute. Inget bra spel från våran sida men i halvlek står det bara 0-1, vi bestämmer oss för att rycka upp oss för vi börjar få övertaget av laget som bara vill packa ihop sitt lag på sin sida. Vi håller bollen bra i början, då får vi en frispark som passas till mig, jag ska skjuta eller något (kommer inte ihåg) får klockren vristträff, men något händer när motståndaren träffar bollen eller min fot.. Jag har aldrig i hela mitt liv känt sån smärta, ett skrik som aldrig slutade ekade över planen. Minns inte riktigt, men någon upprepade flera gånger att ta djupa andetag men det gick inte så bra.. Till slut fick de av mig från planen och slänge på is,is,is! Sista 25 va nog de längsta i mitt liv! Tack till den irländsk-tyska golfbil chauffören som både skrämde och gjorde mig att sluta tänka på smärtan.

Ingen aning om vad det kan vara möjligen något ledband som är av, men de tror på en stukning här, så jag hoppas på det med. Glad är jag att jag slipper bli svettig av att gå från doormsen till caf, istället har jag nu en stenklump på benet så jag kan stödja på foten.

Synd att det vackra vädret skulle vara just idag när jag inte behövde det, men man kan inte alltid få vad man önskar sig.

En sak som alla singeltjejer kan tänka på dock är att skaffa sig kryckor för de är rena mans magneten!!
Kille efter kille frågade om jag behövde hjälp eller höll upp dörren. En kille va så vänlig och bar min väska till mitt rum, det gillar jagmed detta stället, varför kan inte alla va lika vänliga hemma som här???

Positivt med dagen är:
Mitt kontaktnät har idag blivit riktigt stort,
Mina armar och rygg har fått ett rejält träningspass,
Jag är omringad av fantastiska människor som stöttar och hjälpt mig!

Först blåmärken på hela högra sida av min kropp, sen..

En Höger fot inte i toppform..och

Tada, ett litet stöd..

Party Party!

Publicerad 2009-09-14 00:44:21 i Allmänt,

Söndag, sitter i farfars-stolen som så många gånger förr, laddad med kaffe och allmänt nöjd med min insatts denna söndag.

Hunnit med idag:

Sova, bada TVÅ gånger, sola, gå i regn, äta, duscha, städa, läsa 4 sidor ur en enormt intressant skolbok... NOT, äta, sitta och relaxa till sagan om ringen.

Ni förstår kanske själva att det varit en slapp dag på hög nivå. Men vad kan man begära efter den kväll jag hade igår!! Just det lagfes stod på schemat och vi gjorde oss så fina och var redo för en helkväll med laget. Kanske inte den bästa förfesten jag varit på men godkänd. Tårta blev det eftersom systrarna Hassals bror fyllde 23, grattis grattis! Vi drog sedan vidare till Doctor feelgood, och där kan man ju inte må annat än bra! haha... Jag, Lisa och Lina tappade bort alla andra och gick hand i hand runt på dansgolven för att hitta en lagmedlem. Till slut fann vi allesammans och då va vi så trötta så vi ringde hem :) haha, men i det stora hela va det en riktigt rolig kväll :) haha..

De tre musketörerna som vilsna letade efter de andra..

Lagfoto!!

Vinst, belöning blir... utgång!!

Publicerad 2009-09-13 02:07:41 i Allmänt,

Igår var det match i Miami mot Barry en seger som satt som en smäck på fredagkvällen! 3-1 slutade matchen som handlade mycket om närkampsspel och spring. Resan till matchen var fruktansvärd, vägarn är inte de bästa jag trodde jag skulle fastna med huvuet i taket några gånger. På vägen lyckades också en bit av takt lämna oss, helt galet! Väl i Miami blev man något besviken när man inte såg de flashiga husen, en liten skola i ett tråkigt område.

Skönt med vinst i en så shitiggt område och även att coach var nöjd och glad.. Träning blev det dock iaf, men en rolig sådan spel och stretch kl 9. Söndag blir ledig istället.

Shopping är avklarad inför kvällen som ommer spnderas i en i lagets lägenhet. Första lagfesen ska bli rolig och jag ser fram emot den :P Nu ska det dansas och sjungas hela natten lång!

xoxo

Harry Parry Potter

Publicerad 2009-09-11 19:56:29 i Allmänt,

Seg morgon men den blev bättre! Idag hade vi ett business möte med alla freshmans, riktigt roligt.. eller kanske inte men det var roligt i början och i slutet :) Det va nämligen så att det spelades en liten famfaraktig låt som lärarna vandrade in till i sina examensdräkter alla olika, vi hade moder natur, en av bumbibjörnarna och några Harry Potter liknande lärare.. det va iaf så jag tänkte när jag såg dem, det blev ju inte bättre av att de spelade en låt som liknade Harry Potter låten, jag har alltså varit med i en film idag :D wiieho! Det har alltid varit en stor dröm..

Synd bara att mötet inte va lika intressant, det enda roliga som hände va när en telefon ringde när en senior sjöng nationalsången.

Sorgligt va dock pratet om 9/11 som hände för 8 år sedan idag, R.I.P. Böner utgavs och jag har inte varit så här religös sen syrran konfirmerade sig.
 
På dagen mattelektion lärde jag mig gånger tabellen, jippi! har alltid undrat hur den fungerar..

Nu är det iaf helg och matchdax, hoppas vi vinner så vi får morgondagen ledig. Jag skulle behöva jobba lite på brännan, nu när skolan har startat och allt..

Ha en trevlig helg allesammans!

Så jag vet att ni kommer få er ett skratt i helgen iaf :P

Heja seahawk

Publicerad 2009-09-11 05:42:13 i Allmänt,

Idag har det varit en vanlig skoldag. De 2 första lektionerna va lite tråkiga och det skulle inte bli bättre när det stod engelska på schemat.. Men ojoj, ha aldrig förutfattade meningar, den svenska skolan släng er i väggen här hade jag min första riktigt roliga engelska klass :) Störtskön lärare som såg riktigt nördigoch virrig ut men som va enormt rolig och tankspridd. Vi va förresten bara 3 personer i denna goa "klass". Vi 3 va riktigt glada över situationen, läste en text om "MIND MONKEY" sen va det bara att brainstorma på pappret vifick inte tänka utan bara skriva hela tiden under 10 min :P härligt, därefter följde lite diskussion om hur det kommer sig att vi helt plötsligt drömmer oss bort och slutar fokusera :P

Tränigen idag började irriterat och slutade irriterat, men nog om det imon är det match och jag hoppas attvi kan göra ett bra arbete tillsammans och vinna mot Berry. Hey Hopp Go seahawk!

Skolstart, inte som vanligt

Publicerad 2009-09-10 03:10:10 i Allmänt,

Idag va min första skoldag och tro det eller ej, men jag vaknade upp full. haha, how come? undrar ni säkert.. Lisa fyllde igår 21 år och kan nu gå in med sitt svenska lilla körkort, hennes gamla fejk använder jag nu istället och det gick ju susen!

Lisa som hela dagen trodde hon skulle få suchi (ursäkta stavningen) blev minst sagt chockad när hon såg allas ansiktet titta fram och skrika HAPPY BIRTHDAY, ett härligt och glatt ögonblick :)

Didi hade lagat mat och det blev vin och öl, trevliga samtal och aggresiva diskusioner.. Det hela slutade med en utgång vilket jag inte ångrar det minsta, riktigt roligt faktiskt, härligt gäng!!

Lite orolig blev jag dock i morse, vaknade upp, forsökte duscha av mig nattens dofter, och väl ur duschen ser jag en farfarsspindel på väggen, gåendes som en gammling med rolator ungefär på väggen, jag tittar bort i max 5 sekunder och spindeln är helt borta!!! Jag letade överallt men ingen spindel fanns, då slog det mig att den kanske tagit sin rolator och hoppat över på mig, men nope ingen där heller.. Frågan är nu om spindeln va magisk eller om jag bara hade någon slags hallucination, vilket det än är så är det konstigt... haha..

Amerikan filosofi startade kl.8 med marshall, riktigt go snubbe det där. Kommer nog bli en favorit tror jag :) I övrigt va lektionerna inte alls så svåra som jag trodde och jag tror jag kommer trivas detta studieår..

”Fight to get freedom and fight to keep it. Hard work , you have to learn to earn.” Marshall :P

Trots bakis så gick dagen förbi som en vindpust, vilket va skönt.

Kristina mina 45 min va de roligaste jaghar varit med om det senaste fotbollstiden, längesen jag hade så mycket boll och kunde göra lite vad jag kände var passande, utan att känna mig ego eller dum. :)

Roligt att stället är fyllt av kineser, de är så härliga. Jag och Elina satt och väntade på M.K och hela rummet va fyllt av kinesiska studenter, vi pratade på med det svenska språket, sen blev det tyst.. Då va det någon som sa: så ni är svenskar på detta språk, och jag blev chockad och försökte komma på om jag hör röster eller om någon gömde sig i rummet. Min sökning ledde ingen vart så jag sa bara jajjemen, då såg jag vem den svenska va, inte en röst i huvudet utan en svensk kines hade ställt den(vilket kändes tryggt för nu vet jag att jag inte är helt vilse i huvudet) det är tur att vi inte hade sagt något dumt om alla dessa kineser för det hade ju varit minst sagt pinsamt! Haha, men det blev en trevlig pratstund till slut med göteborgaren ;)

Jag gillar verkligen folket här, mycket trevliga, de flesta iaf. Haha

Reminder: you spin my head right round right round, when you go down when you go down down...

Alabama, Alabama

Publicerad 2009-09-07 17:23:33 i Allmänt,

Träning på fredags morgonen, sen bar det iväg till Alabama Mobile för att spela 2 matcher. Resan tog ungefär 10 timmar i en buss som hade ungefär 54 platser till oss 50 spelare och tränare som var med. Trångt och gnälligt va det till en början, lite sömn och flera filmer senare var vi framme. Incheckning på rummet som denna weekend bestod av Lisa, Didi, Katya och Linda :) Underbart!

Lördagen startade med en lätt träning som följdes med lite sallad och kalkonsmörgås på panera bread. Vi spelade match och vann den med 2-0 underbart! Jag spelade i 45 min innan jag drabbades av den välkända lårkakan...Run it off, rn it off! Oh jag försökte, vilket inte hjälpte mig alls, trots förök att komma igång igen så slutade det med bänken och en stor ispåse på benet. 

Dinner blev idag på en mexikansk restuang med lite icken fajitas, som har börjat bli lte av en favorit faktiskt ;)

Även fast jag inte fick spela så mycket så hade jag det roligt, det va en bra resa till att lära känna alla lite mer och jag tror jag har hittat min plats i gänget, lite i bakgrunden men med öron som en elefant lite skrattandes :) eller asgarvandes :P haha..

Match 2 blev 4-0 wiiehoo! Go Seahawks! resan hem va inte mycket bättre än resan dit. Kändes inte så roligt att komma hem 7 på morgonen när man skulle på orientation 8.30, men hey allt går med lite kaffe och det fungerade  idag med. Mitt engelska test gick susen och jag hamnade nu i en bättre grupp, puh skööönt!

Nu blir det nog en powernap på nån timma :P haha,  GOOOOD SÖÖÖMN!  


Alabama, Lina och jag på mexicansk resturang

Från regn till solsken

Publicerad 2009-09-03 16:09:20 i Allmänt,

Igår kändes allt som vanligt igen, förutom att jag var otroligt flamsig och sprallig! haha, antagligen berodde det på att jag sov bort hela tisdags eftermiddagen,kvällen och natten. :)

Jag och Didi bestämde oss för att städa hemmet lite och överaska Lisa som jobbade med flyers. Sopning och moppning gjorde golvet skiiiiinande rent och en ljuvlig doft spreds i atmosfären :D

Eftersom laget inte är i bra form så bestämde vi oss för att tillsammans gå ut och springa en sväng. 5 km blev det innan vi gick skilda vägar. Jag och Lisa körde på ett extra varv, så sammanlagt ca 1 mil :) wieehoo! Synd bara att de som är sämst tränade alltid har något annat de MÅSTE göra när vi ska springa.?

Kvällen ägnade jag åt en liten shoppingtur till Ross och Walmart med Ashley. Inhandlat blev en tavla som nog ska kunna klä en bit av våra vita väggar..

Passande tyker jag nog allt..

Good luck Chuck stod på tur i dvd hyllan och roade mig enormt mycket denna flamsiga dag.

På tal om film..
Damien Rice sjunger The blowers daughter i filmen Closer och denna man är ju bara helt underbar, vilka låtar han gjort!! Så go att lyssna på, samma gäller Joshua Radin som också är en favorit. Jag MÅSTE bara köpa deras skivor, vissa saker är värt att lägga pengar på.

Varför inte ta lite flashiga spegelbilder??


Andreas, lite bildbevis på att jag faktiskt sett Horatio i sin hemstad.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Publicerad 2009-09-02 04:21:21 i Allmänt,

Idag var planerna tidig träning, lite sol och bad och utgång på kvällen. Hur slutade dagen?

Sjukt jobbig träning,
En Illamående och hängig Linda,
Ösregn från kl 12, vilket betydde ingen strand eller bad.
Ingen utgång utan istället en tidig kväll i sängen.

Hoppas bara att jag ska må bättre imorgon så jag kan hitta på något roligt på den lediga dagen!

 Tack Lisa, för att du är så omtänksam och snäll!

Kul att prata lite med pappa i morse också, skicka gärna lite plommon om det blir över ;) haha..

Straffet

Publicerad 2009-09-01 01:16:32 i Allmänt,

Det regnar så smått ödlorna hoppar runt ibuskar och på gräset, mina lår känns som spagetti och tvätten är i tvättmaskinen, men hurdet än är så slutar det alltid med att jag sitter här i farfar stolen och klickar på mitt tangentbort.

Idag kom straffet för gårdagens enligt coach usla insats. Coach med sitt tal om hur otränade vi är och hur mycket han bajsar typ gjorde ändå att alla på något sätt fick en ny tändning.

Vi hann med lite uppvärmning och tänjning, innan det var dags att lämna planen pga blixtar och oska. Om träningen var över där?? NEJ NEJ NEJ, istället för 1mot 1 och 2 mot 2 blev det löpning med intervaller i doormsen. 45 min löpning, med 2 pauser som vi fick vatten på samtidigtsom vi fick göra 100 situp och hålla benen utsträckta 6 cm från marken, benen i luften under hela den övningen, sen var det dags att springa igen. 

Jag är glad att jag orkade hela vägen och just nu är jag nöjd med mig själv. :) Imorgon tidig träning, därefter onsdag off så nu kommer det bli lite strand och bad för hoppningsvis :D

 
Två glada små gossar påväg till caf :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela