Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Bananarama

Publicerad 2011-08-12 22:22:30 i Allmänt,

Precis som många andra veckor har denna varit lärorik. T.ex. lärde jag mig i dag en helt ny funktion på den "gula faran". Nu vet jag exakt hur lång bilsträcka jag kör varje dag. Dock kvarstår frågan hur långt jag springer på turen. Jag har lärt mig att vara en så kallad B-kändis är mer pinsamt än att vara en nobody, samt att min lärare från 1:an fortfarande har det där knallröda håret på huvudet. Den kvinnan borde vara ett par år och till henne säger jag grattis för att hon ännu inte fått de gråa stråna att växa.
Mamma och pappa inhandlade ju en present till mig senast de var i Ullared och jag tackar för den underbara uppfinning som nu skall förhindra mosad frukt… Yes, Yes, Yes det är en "bananlåda"!! BYE, BYE bananmos inga mer väskor skall nu stinka banan eller bli tvättade halva natten pga gött mos i fack!
En glad Linda med den gröna bananarama i handen!

När inte alla vägar leder hem..

Publicerad 2011-08-10 22:40:05 i Allmänt,

Jag ville bara åka motorvägen hem idag köra i toarpsdalkurvan och svänga in vid kyrkan som jag alltid gör. Men nej, nej, inte i dag. Jag trodde en ny olycka hade inträffat i Dalen och blev hänvisad runt hela Äspered mot Dannike för att sedan komma till Dalen där allt ännu en gång var avstängt. Jävla lastbil! Hur skulle jag nu komma hem? Tur att jag känner mitt samhälle, en till liten runda och 1 h senare (kanske något överdrivet) var jag hemma igen.. Jihoooo!
Men jag fick i alla fall äta glass. :D

När dagen är lång och men tiden knapp..

Publicerad 2011-08-09 17:12:44 i Allmänt,

det är då monstersucken kommer, hur ska man hinna med allt? Jag har tänkt en del på hur en människa spenderar tiden och jag kommer alltid fram till att allt går att effektiviseras. Varför lever vi? För att jobba? För att sitta på en stol och vänta på att klockan ska ringa sluttid och vi ska likt kossor släppas ut på grönbete? Nej, att bjuda på tid måste vara det mest värdefulla en människa kan ge! Om jag skulle besitta den förmågan hade jag delat ut den med glädje! Jag vill bara inte att tiden ska gå så fort att vi inte hinner med att njuta av livet också, för så känns det just nu. Liv vad är det?
Häromdagen laddade jag in foton som jag hade tagit under sommaren, och mitt i allt fann jag det. Livet! En sommarkväll, en bok, en stol och kvällen var gjord. Inte mycket begärt, men det är tiden som gör livet värt!

Burlesque gjorde veckan….

Publicerad 2011-08-05 23:29:13 i Allmänt,

Deppig vecka kan man säga. Humöret har då inte varit på rätt ställe, men jag kan ju inte alltid vara upp heller? Ibland kommer känslan av trötthet, visst är sova skönt, men ibland är jag trött på livet. Vad gör jag egentligen med livet? 1 gång lever man och då ska man njuta av tiden. Oftast vet jag inte vad jag gjort under dagen när jag kommer hem sent på kvällen, livet springer runt i det där ekorrhjulet och jag vet inte alls vilka som passerat utanför buren.

I onsdags kom någon slags glädjevändning på veckan trots allt. Kvällen var fri efter tidig träning, jag hade handlat, diskat och lagat mat. Det var då livsnjutaren i mig tittade fram igen, jag kröp ner i soffan under filten och slog på filmen Burlesque. Vilken hit! Jag blev helt såld på filmen! Visst kanske är inte Aguilera en superbra skådis, men vad gör det när hon har en sådan pipa? Cher var som hon är en gudinna, och killen i filmen toppnotch!
Ni ska se mig här hemma nu, jag går in för livet nu! Varje dag i 10 minnisar åker superklackarna på och jag vandrar runt i mitt lilla hus för att lära mig konsten att gå i skor som inte har dubbar..
Om inte den redan är sedd så se den!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela