Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Blir med hus

Publicerad 2011-05-15 22:31:14 i Allmänt,

Fy tusan vad underbart det är med glada nyheter när mycket känns skit. Det är så underbart hur ett humör kan vända från depp till pepp. Nu är det hopp om livet igen! Nej jag har inte mått dåligt direkt, men de glada nyheterna ger mig ändå en sån känsla att jag kanske inte varit helt nöjd med tillvaron. Kanske beror det på att jag har ett nytt projekt vid liv nu helt plötsligt.
Lillstugan kommer bli mitt hak nr två år 2011. Hem till Stålarp igen där skogen växer mer än vanligt, blommorna blommar och vattnet pålar i bäcken. Myskänsla till 1000!
Jag kommer sakna min lilla stadslya, den är fin. Men med min förmåga att alltid vilja vara där jag inte är gör att flytten kommer kännas toppen!
När nu flytten blir av har jag inte bestämt än. Men i Juli är jag kanske i ordning igen…

Vill du hjälpa mig i flytten? Wink,wink!

Glad, gladare, gladast!

Publicerad 2011-05-13 16:38:33 i Allmänt,

Jag har verkligen haft en fantastiskt bra fredag den 13:de och jag tror det är första gången. Jag brukar ofta göra dumma saker och skämma ut mig på det ena eller andra sättet. Men idag har jag inte gjort bort mig alls. Börjar bli orolig för vad som skall hända till kvällen..
Mmm, bra har det verkligen varit! Jag har en väldigt konstig känsla i kroppen idag, det riktigt bubblar i mig. Kanske borde jag vakna med hicka varje morgon. Det verkar vara ett vinnande humörskoncept. Visst skrattar jag en del, men idag har varit värre än andra. Musiken i bilen föll sig perfekt jag sjöng och trummade på ratten heeela vägen till jobbet. Tur att jag fick stanna vi varje rödljus så alla skulle få ta del av min glädje…
Sen vräkte regnet ner idag med vad underbart! En mor var ute med barnvagnen i just det ögonblicket kom det en flod från himlen och hon började springa med vagnen, precis som om hon var jagad. När jag körde förbi henne sträckte jag ut huvudet och skrek: BRA KÄMPAT!!!! hahahahaha hon undrade vad det var för idiot! Jag skrattade bara och körde vidare :D

Säger skål och ler lite sådär…

Publicerad 2011-05-06 23:51:42 i Allmänt,

Mmm, jag gör det som en spelare inte borde, men det var dags. Som nykterist har jag levt sen nyår i princip. Nu var det dags att rycka upp sig lite. Blod, svett, tårar och förtvivlan är vad denna vecka har bjudit på. Vart tog glädjen vägen? Mitt liv går ut på skratt så vad händer? Så jag gör det enda rätta, och räddar veckan men lite promille i kroppen..
Vi förtjänar det bästa och just nu mår jag bäst! Jag kommer somna gött! Morgondagen bär på nya äventyr och nytt är precis vad jag behöver just nu!

När hjärnan har makten, men fantasin stjäl den

Publicerad 2011-05-05 16:28:20 i Allmänt,

Nu är det fastställt, jag är psykiskt sjuk! Jag borde bli inlagd på psyket och det som är värst är att jag nog inte skulle tackat nej! Visst har tanken slagit mig förut, det måste vara något fel i huvudet på mig, men att det skulle vara inbillning det hade jag ingen aning om…. Jag antar att om man ska vara billig så är det kanske bäst att vara inbillig!

Mr. fläckfri får skönhetsbehandling!

Publicerad 2011-05-04 18:20:02 i Allmänt,

Vissa dagar är då en pina! Inte ens morgonkaffet kan gjorde mig pigg och glad. Orkade inte sjunga med i låtarna på vägen till jobbet. Nej en onsdag som inte var sig lik helt enkelt. Jag gillar inte när ena veckan är toppen och nästa vecka botten. Det vänder på 1 sekund, ogilla, ogilla, ogilla!
Därför så tänkte jag gå i terapi, men eftersom det inte finns någon jag kan gå till så fick det bli net on net och ett nytt stereosystem till bilen. Tror ni det hjälpte dagens argsinta Linda? Inte helt, därför styrde jag vidare mot biltvätten! Min bil behöver lite kärlek och idag skulle det bli Mr. fläckfris gyllenedag!

Pratkvarn kommer bli bokmal!

Publicerad 2011-05-03 17:41:47 i Allmänt,

Min käft har gått i ett idag, headsettet har suttit som häftat i öronen och min mun är torrare än torrast! Under hela turen hade jag lyckan att få snacka massa skit något jag njuter av varje sekund! Det passar sig verkligen när man känner sig riktigt dassig och trött!
Överlycklig är jag också över att jag fått hem boken jag varit sugen på att köpa ett tag nu! CIRKELN!!! Iiiii! Nu kommer jag förmodligen hamna i läskoma och inte vakna upp förrän de 516 sidorna är lästa! Inget emot det alls!!
Lite spegelvänt på bilden, ni förstår hur mystisk denna bok kommer vara :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela