Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Ynklingen

Publicerad 2012-09-21 22:09:00 i Allmänt,

Sedan i måndags så har jag vandrat runt i mitt hem med fruktansvärd huvudvärk. Eftersom varken halsont, rejäl feber eller snornäsa har uppstått så började mängder av tankar cirkulera i min smärtsamma hjärna.

Först, har jag fått boleria? Hjärnhinneinflamation? Tumör? Håller jag på att bli blind? Läste om MS och tänkte herregud det kan jag väl ändå inte fått?

Jag säger bara jävla internet! Google hit google dit och plötsligt så var jag döende. Efter 4 dagar med djävulsk huvudvärk (som jag normalt sett tycker är den mesiga ursäkt som sjukdom) ringde jag trots allt vårdcentralen. Ingen fara på isen vad hon kunde utläsa efter ett 30-tal frågor. Att käka fler piller fick bli en tillfällig lösning. Visst känns det lite bättre så här dagen efter drogandet, men jag känner mig som Sveriges trögaste människa och jag skulle ljuga om huvudvärken är helt borta. Lika bra att köra på helgen ut och hoppas det släpper till måndag.

För trots att jag hittat ett roligt FB spel så vill jag inte vara hemma mer..

Att prata i telefon..

Publicerad 2012-09-13 16:39:20 i Allmänt,

Det är jag en hejare på, käkarna går i ett under dagen. MEN det gäller bara vänner o familj, så fort någon utomstående kommer in i samtalet får jag panik, handsvett, fotsvett, you name it!

Så skulle familjen resa till London i oktober för att se en musikal, shoppa och ha en allmänt mysig oktober helg. I mitt huvud plingar det till, "Aha, perfekt present till min käresta som faktiskt fyller år i nästan samma veva" Några samtal senare och biljetter och hela kittet var bokat (tack vare syrran givetvis, jag hatar ju att ringa) När något luktar lysande för mig så är det oftast något som är på tok, givetvis hade jag inte tänk på att Henkes mellannamn stod före hans riktiga namn, vad skulle då inte det kosta att ändra flygbiljetten? Jo kärt folk 1155kr, INTE SÅ KUL!!

Så nu under eftermiddagen har jag laddat mina engelsk talande batterier för att kunna charma personen i andra ändan så att korrigeringen skulle vara gratis.
"HELLO, Im from Swerije" och BOOM, självförtroende boosten var totalt borta o jag skämdes ögonen ur mig under de 3 minuter vi talades vid. Tur att mitt ärende trots allt gick som jag ville. Nu tar jag en kaffe för att dämpa nerverna… Jisses!!

Vem är någon?

Publicerad 2012-09-12 21:56:34 i Allmänt,

Under veckan så har diskussionerna flödat om denne någon.. Vem ska köra ut vagnarna på jobbet? Eh, det gör väl någon… vem ska tvätta mikron efter att jag sölat? Eh, det gör väl någon.. Vem är då denne någon? Uppenbarligen är det ingen som tar åt sig av det namnet på mitt jobb för där kan det se ut som rena svinstian…

Bittert värre och ju mer jag tänker på det desto mer retar det mig. Hur svårt kan det vara att städa undan efter sig? Flytta en vagn kanske tar 30 sekunder, att tvätta bort mat som skvätt i mikron kan inte ta långt tid heller… Jag hoppas att det inte bara är på min arbetsolats som det jobbar sölkorvar….

Fortsättning följer..

Publicerad 2012-09-08 13:54:06 i Allmänt,

Det var ju det här med hundvalpen. Efter ett besök hos den lilla valpen så var vi som sagt sålda. Kanske gick allt lite för fort, pappren skrevs på, vi åkte hem med glada miner och spänning i kroppen. Efter en hemresa på lite mer än 2 h (så klart körde jag fel i min uppspelta tillstånd), kändes inte allt helt rätt. En kväll av ångest o panik väntade. Kanske var det en skrämmande tanke att fostra o hindra valpen från att bli ett monster som stor.

Efter en dags funderande så visade det sig att våra huvuden inte befann sig i samma tankebanor. Efter många om o men så kom vi överens om att inte ta hem valpen. För det är trots allt så att båda måste känna för det till 100% annars blir det nog jobbigt att leva ihop. Skulle jag få välja mellan Henke o hund så väljer jag trots allt Henke alla dagar i veckan. Han är ju min Älskling och gör vardagen lite roligare.

Trots det så känns det ändå lite tomt denna lördag då vi trots allt tänkt hämta hem valpen idag. De där tassarna mot parkettgolv får helt enkelt vänta...

Utökning i familjen...

Publicerad 2012-09-05 07:55:02 i Allmänt,

Kör ett sådant där Hänt Extra löp idag, det ska nämligen bli utökning i familjen Carlsson/Westberg. En liten hund ska förmodligen komma hem på lördag. Skaffa hund, trodde aldrig det skulle hända, men efter att sett valpen på blocket ett antal gånger (100/dag) så var jag tvungen att åka och titta på den lilla krabaten. Den lilla dansk svenska gårdshunden charmade på mig i Henke så papper skrevs på o vips så är man snart hundägare.

Visst är det ett pirr i kroppen eftersom jag inte haft hund tidigare, det är mycket att tänka på och rutiner som ska övas in nu i början. Tror dock inte det kommer bli några problem, den lilla tokstollen kommer passa in i denna galna familj….

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela