Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

What a beautiful day!

Publicerad 2011-04-25 10:38:39 i Allmänt,

Wow! Idag skiner solen som aldrig förr jag har fått lite lätt färg från gårdagens lilla solstund på balkisen, livet är bra underbart just nu!
I går åkte mamma, Sara och jag till blomsterlandet för att inhandla lite blommor till min lya, piffa till det lite som vi brukar säga :) haha Så nu har jag 5 kärlekar att ta hand om här hemma, så mysigt!
Efter detta lilla köp åkte vi ner till Arenan igen för att se IFE spela boll. Till en början var jag inte alls imponerad, jag förväntade mig nog mer från ett "guldlag". IFE tog över allt mer och Hult-killen visade energi och snabb fotfärdighet =) KUL!!
Kvällen avslutades hos Andreas och Malin och kalas för den snart 35 årige Ankan =) Gott, trevligt, roligt och mycket mer! Vilken härlig familj jag har, ibland har jag det nog för bra!

Dax att skriva lite kanske

Publicerad 2011-04-24 13:34:45 i Allmänt,

Jaha då har det gått ett tag igen och som vanligt så har det hänt en hel del saker. 3 matcher har spelats, det har varit blod svett och tårar samt en jobbigt irriterande förkylning. På något sätt är det ändå så att när man väl tänker tillbaka på vad som hänt så minns jag mest det som var bra. Det är skönt!
Vi flög upp till Luleå för att spela mot Piteå, en match som slutade 5-0, just då kändes det helt förjävligt, nästan som världens undergång. När jag tänker på det nu så kommer jag mest ihåg kvällspromenaden och själva staden Luleå! Gud vilket mysigt ställe!
Kanske är jag bara på ett bra humör just nu och därför bara minns det som är bra. I går var det kalas för Sara och hela släkten var samlad än en gång på Stålarps soliga altan. Livet är bra gott just nu! Vi har en poäng i bagaget, solen skiner på oss och jag har solat för första gången på min något skitiga balkong!
Heja Sverige!!
The birthdaykid och morfar =)
resterna av den mumsiga tårtan.. haha
Avslutningsvis lite grillning i kvällssolen!!

fin dag med tråkigt resultat...

Publicerad 2011-04-09 20:33:30 i Allmänt,

Den allsvenska debuten och premiären är nu gjord. Förlust tråkigt nog, men jag har ändå spelat i allsvenskan =) Förhoppningsvis så kan det bara gå bättre framöver.
Det finns så mycket känslor i en sådan här match att jag nu efteråt känner mig helt utmattad. Just nu känner jag att jag skulle kunna dö i denna positionen som jag sitter i på soffan. Som en gammal kärring sitter jag här med kramper lite varstans! Nej, det är la bara att rycka upp sig och bli ung igen!
Underbar dag i övrigt! Fantastisk publik och mäktigare känsla en den jag upplevde idag har jag nog aldrig stött på. Så trots förlust med 0-5 så finns det även ljusglimtar i denna dag!

Du och Jag Sara!

Publicerad 2011-04-06 22:36:43 i Allmänt,

Jag har varit lite frånvarande sedan min senaste lilla "incident", men vad jag förstått så har den roat mer än vad den har gjort skada. Glad att jag kan använda min dumhet till humor i klass.

Ska jag snacka i ligga termer, så ligger jag efter. För första gången i mitt liv har jag känt mig stressad över att kylen är tom på maaat! Det är nu jag förstår hur underbar mamma är som alltid fyller på kylen så fort något saknas. Efter en superdum dag på jobbet så sprang jag arslet av mig bara för att hinna till träningen. Som jag precis kom i tid till! Borde nog ta med mig grejerna direkt till jobbet nästa onsdag.

 

Normalt sett så fixar jag allting på min lediga söndag. Handla, tvätta, städa och laga veckans matlådor, härliga lediga dag! I helgen tog jag dock ett break! Bjöd över syrran på film och mys. Saknar verkligen att ha henne att tjöta med om ingenting varje dag. Även fast det bara kan handla om att låta som olika djur eller härma någon dum reklam, eller kolla på otroligt dumma klipp på youtube! Det är Sara och jag! Lördagen spenderade vi i Knalleland med shopping, BIG TIME! Helt slut följde vi med mamma till mormor och morfar! Underbart fin helg! Men den lämnade mig utan mat och med ett berg med disk!

Min älskade lillasyster o jag visar hur viktigt tandborstning är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela