Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Gott Nytt År!

Publicerad 2009-12-30 22:42:53 i Allmänt,

Imorgon är det nyårs åafton, vad som händer är ännu inte bestämt. Men jag är säker på att allt kommer lösa sig! På ett eller annat sätt :P

2009 i övrigt har inte varit ett toppen år för mig, så det ska bli skönt med en ny start. Jag har en känsla av att 2010 kommer ha en del saker att komma med, man kan ju alltid hoppas på det i alla fall.

Happy New Year everyone!

En roadtrip till Ullared!

Publicerad 2009-12-29 23:38:43 i Allmänt,

En del i kassen blev det efter dagens besök i ullared. Ingen Morgan någonstans.... tråkigt! Men jag överlevde trots allt, nästa gång kanske jag kan få en skymt av det lilla Ullareds fenomenet. :P

Jag har börjat bli galen i böcker och därför fick någraänga med mig hem idag, ett par andra fick jag ju på julafton, så kanske är det så att jag ska bli boksmart, det hade varit kul i så fall :) Jag skulle vilja vara som superman som kan läsa igenom en hel bok på bara nån sekund, kan ni fatta vad smart jag hade kunnat va då, Galet när man tänker på det, eller hur?

Superman, ja då hade jag kunnat flyga också. Maan that would be soo cool! Jag önskar jag hade kunnat var lite övernaturlig någon gång, det hade verkligen varit roligt. Men, men man kan inte få allt, men jag kan vara den första som får allt, inte mi emot!

Nu är julen för bin! (Julen är förbi)

Publicerad 2009-12-28 19:28:53 i Allmänt,

Julafton är över, paketen är öppna och jag har träffat de flesta här hemma. 

Helt galet vad mycket man kan hinna med att göra på kort tid. Idag hälsade jag på mina vänner på posten, härligt att se alla dessa original igen, en fantastisk hop av människor! Lite brev ställde jag upp i facken också, mest bara för att se så jag inte glömt bort hur man gör. Igår va det BHC match och jag var där för första gången, kanske inte den bästa match att se, då de förlorade men jag hade skoj ändå! Roades och facinerades av det mästa som hände i denna lilla ishall!

Nog om det, imorgon blir det en tur till Ullared. Kanske stöter man på herr famous Morgan som alla pratar om. Vi kanske kan bli riktiga bundisar jag och han :D


Morgan kära vänner!

Allt i sin ordning

Publicerad 2009-12-22 17:35:42 i Allmänt,

Idag, 5 dagar efter min ankomst till Sverige, bestämde sig min väska för att göra mig sällskap. Bättre sent än aldrig eller vad brukar man säga?

Jag har nu hunnit träffa de flesta, julmiddagen är gjord, julgranen är funnen, frillen har kommit på plats och jag känner mig hemmastadd på nytt. Snart är det julafton och det ska bli bra mysigt!!

Bilder ska komma inom kort! Wiiie!


Love to you all!

Dax för svensk mark igen!

Publicerad 2009-12-17 05:33:53 i Allmänt,

Min lilla väska är packad och klar!! 

Halva väskan fylld med presenter och resten av allmöjlig skit, svårt att veta vad man ska ta med sig hem, inte ofta man tänker så.

Idag har varit en mycket händelserik dag. Ethos group hälsade på under dagens enda lektion, käcka gubbar i blå kostymer, väl matchat till företagets färg. Därefter va det direkt till Rehab. Lite träning och snack med Rosie, den gamla damen som varit stammis där de senaste 4 åren och som även går under namnet Jewish grandma (då hon med jämna mellanrum tar med sig mat till personalen.) Mig kallar hon den lille, inte för att hon är så mycket större själv men, men.

Uppsatsen är skriven, excel är gjort så nu återstår då bara en liten ynka sak, nämligen multiple choises i Microeconomi, det ni! Kommer nog inte bli en rolig historia, men bara jag får det överstökat, och med lite tur brukar det mesta lösa sig har jag hört. :D

Avresa sker från WPB kl 9.30 torsdag vilket är ca. 15.30 Sverige tid, hemma är jag 9.10 fredag, ska minst sagt bli kul att komma hem en sväng..

Ses snart allesammans!

Inspiraton tack

Publicerad 2009-12-16 01:32:46 i Allmänt,

Sitter här i slutet på dagen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, vart ska jag börja liksom? Det är lite som ska göras men jag har den där känslan ni vet, ja men det gör jag imorgon. Det är bara det att imorgon kanske jag inte hinner med allt och då är jag kööörd, för kl 10 på torsdag så kommer jag pysa iväg till Miamis flygplats för en resa tillbaka till Sweden :) kan knappt vänta.

Medan jag väntar på inspiration och idéer om hur jag ska ta tag i detta så lyssnas det lite på Cyndi Lauper- True color samtidigt som jag sippar på mitt hemkokta kaffe a lá Linda.


I dagens nu, om några dagar kommer jag gå klädd mer åt...

detta håll...

Dagen i korta drag

Publicerad 2009-12-15 01:31:41 i Allmänt,

Nedräkningen fortsätter, nu återstår bara 2 skoldagar och ett prov sen är det dags för avresa hem till Sweden.

Idag har inte mycket hänt, men mycket har hunnits med. Lektion på morgonen med antagligen den bästa läraren jag kommer ha här, sedan blv det lite essay skivande , och på det ett besök på reab (för min fot och ingenting annat).

Min fantasi har ännu en gång sprudlat och vid det här laget tror nog halva denna skolan att jag lider av någon sjukdom eller att jag bara är allmänt konstig. Men hej, int gråter jag för det! Man är ju vem man är liksom, går inte styra varken hit eller dit :D

Soffe själklar ska jag skicka bilden till dig, ;)

Ha det gott allesammans!

Ps. Grattis till min tyska vän som fyller 21 idag, stor dag här i US.

Morgon

Publicerad 2009-12-13 19:01:45 i Allmänt,

Vaknar upp, inte så farligt huvudvärk trots nattens bravader som slutade med att stensomna i sängen 4.45 cirkulirum :P Kvällen var mycket trevlig och rolig i sin början men dog ut lite när vi väl kom till Roxys, men vad fasen sånt händer jag va glad ändå.

Idag skiner solen lite, kanske får bli en lite trip till poolen så jag kan förbättra min bränna lite (för tillfället är jag näst intill vit).

Nytt för dagen var den mycket otippade upplevelsen jag fick på väg till caf för en lite frulle. En stor svart orm bara slingrar förbi,SÅ ÄCKLIGT! Inget fan av det djuret altså, som ni kanske förstår.

Snart styr jag in på de sista fyra dagarna i skolan på detta året, ska minst sakt bli skönt att komma hem ett tag trots det kalla vädret, känns som det finnas mycket värme ändå :)

Tjingeling!

Grattis kära moster!

Publicerad 2009-12-12 19:20:44 i Allmänt,

Happy Birthday Yvonne!!! 50 bast idag inte illa, synd att jag inte kunde vara där och fira denna tillställning, men jag hoppas det duger med en liten hälsning härifrån ;) jag tänker på dig och hoppas du hade en toppen dag!!


Igår va det julmys hos gänget på Portofino, riktigt mysigt, lite middag, paket-byte, film och dans runt granen, emd julsånger på alla möjliga nordiska språk :P Ja ni förstår själva att denna kväll va fantastiskt rolig och go!

Idag är det dags för julfest så får vi se hur det slutar!

Detta är till dig Yvonne, ENJOY!!
http://www.youtube.com/watch?v=FAClq6PuJOg&feature=fvw

Over and out! 

Ladies Night

Publicerad 2009-12-11 16:29:07 i Allmänt,

Jag älskar att sätta mig vid en datorn,bakgrundsbilden är där den ska och allt är i sin ordning.

Igår va det torsdag vilket betyder ladies night, gratis drinkar för alla ladies ända fram till midnatt. Trevligt värre, man träffar så himla mycket folk och alla är elever, förutom några enstaka 40 åringar som inte vill lämna ungdomslivet.

Ingen sol idag vilket är synd eftersom jag är ledig hela dagen, blir till att sitta i bibblan och nörda lite. Nu blir det promme till rehab, ska bli spännande att se va de har att komma med idag.

Saker fortsätter hända...

Publicerad 2009-12-11 02:58:48 i Allmänt,

Jag vet inte hur jag ska hantera den här tiden som passera de senaste dagarna. Jag trodde att den lilla grodan (som  numera går under namnet larry, taget från laundry) som tumlat runt bland mina kläder skulle vara det konstigaste som hänt denna vecka. Men ack så fel jag hade!

Idag har var det dags för torsdag sista dagen innan helgen numera, ja det är sant, 3 dagars helg är fantastiskt! Men efter ett jävligt långt möte och en excel class där läraren hånade killen med musche så får jag säga att jag är glad. Därför blev det lite musik inne i duschen, datorn på golvet, youtube på och vips så har man en ylande Linda :D

Kanske var det en dsuch som denna lilla data behövde för att bli av med det lilla viruset som jag trodde den hade drabbats av.

Jag sätter i kameran i datorn för att spara lite nya pics, trycker importera och vips så är helt plötsligt alla mina mappar tillbaka som jag haft de försvunna bildern i. Det slog mig att bilderna kanske va tillbaka så jag kollade i datorn och Vips DÄR VA DEM!!! I sin ordning och allt!!!!

Jag vet inte vad ni tycker men det känns som om Gud ville ge mig en helvetes tid så han tänkte, hmm jag börjar med att radera hennes livs besparinga (bilderna) där efter ska jag pina henne med blåsor i en vecka, men kanske lika bra att lägga in visdomständerna där med, Men nej det är fortfarande inte bra jag tror nog att jag ska ge henne dåligt samvete med så jag ska trolla in en helt frisk och kry groda in i hennes tumlare med.

Men om jag inte är helt ute och cyklar så va det han som gjorde oss till människor och en art av överlevnad, här står jag idag glad och lycklig trots de senaste dagarna och kanske är det därför han ger tillbaka, MINA BILDER ÄR HÄR!! WIIEE!!

Just nu kan jag nog inte må bättre, såå glad, hoppas bara jag kan hålla statusen så jag kan behålla de hela vägen hem till SWEDEN som är om en vecka!

och nu till PicsenHAHA!

OMG!!

Publicerad 2009-12-09 04:03:07 i Allmänt,

Jag har precis tumlat i hjäl en groda!!!!!!!

Vad gör man nu? Jag tog ut den stenhårda grodan ur tumlaren, borde jag begrava den eller ska jag låta den ligga där alldeles kall och ensam på tvättstuge golvet??

HJÄLP!

Psst Pssst

Publicerad 2009-12-09 02:12:45 i Allmänt,

Lektioner hela dagen, men sniken som jag är så smet jag hem på en rast och satte mig på trappen och solade, inte för att det hjälpte min vackra bränna att försvinna. men alltid något.

Något annat som är otroligt vackert och sorgligt är ju Carrie Underwoods låt Just a Dream.BEAUTIFUL säger jag bara!

http://www.youtube.com/watch?v=jLntFKtR66g

Nepp nu är det dags att springa och slänga in tvätten in tumlarn annars luktar den äckligt och det vill jag helst undvika.


Mys och julapynt på hög nivå

Publicerad 2009-12-08 02:21:13 i Allmänt,

Skolan är igång igen men starten den har varit lugn, 

På måndagar har jag precis som förra termis endast en lektion, men denna gång ligger den 8 på morgonen, helt underbart! Hela dagen framför sig och man hinner med så mycket mer.

Idag hann jag tex snacka med pappa, göra skriva en 600 ord lång uppsats samt göra lite läxor i excel, prima skinka! Eftersom jag va i full fart så tog jag mig en liten promenad/intervall runda kring golf banan, härligt, härligt men farlig farligt som jan banan sjunger när han är fastklämd i en staty någonstans i Sverige..

Imorgon kommer dock bli en något längre dag då jag istället för en har 3 lektioner, och tvätt som ska tvättas :P

För övrigt så börjar nog mina sår läka ihop och det känns ju bra, till dagens middag så kunde jag iaf få i mig lite mer än vanligt, skööönt! Jag hatar att svälta :P

En annan nyhet är också att Lisa har satt upp Julskyltning, lite julgransbelysning i Sverige flaggan och en rejäl tomte på ytterdörren höjer verkligen standarden här i vår lilla lya :)

 
Mys!

By the way Om ni inte vet något om Pippin den lille så är det värt att googla, pin
samt Sverige, vad har vi för namn egentligen?

Crazy hair

Publicerad 2009-12-06 21:17:02 i Allmänt,

igår hade Lisa anordnat ett litet party som skulle äga rum i vårat lilla dorm. Trevligt blev det och endel lyckade få på sig ett par härliga peruker, medan andra hade några fina färgade slingor och nyfärgade hår. Sen hade vi också de vanliga som slinter in utan frill och utan kläder efter fest så att säga...

Jag hade kul trots att jag va nykter, visade sig att man faktiskt kan observera folket som dränker sig i sin dryck som de bär med sig hela kvällen lång. Lite dans blev det och jag blev kallad Lady Gaga (fråga mig inte varför) och damen från 20-talet.

Nu sitter jag här igen med huvudvärken och blåsorna som inte verkar ge med sig trots alla inköp ifrån igår. Men som jag själv sa för ett par år sen till en kär vän "det är bara en gång i livet!" om det så handlar om en tung resväska eller ett par blåsor!

Nu är det dags för reality igen, skolan har börjat och jag ska nu skriva om en person som jag inte känner, spännande!

Ha det gott Andra advent och allt mysigt värre!


Kram kram

Hemkommen

Publicerad 2009-12-05 01:58:48 i Allmänt,

Alabama var bra men det förde med sig endel skit. För tillfället, vi förlorade matchen och säsongen är därför över, funderingarna drar sig mot nästa år, hur ska det beslutet tas?
Min hals har tydligen omvandlats till gillets rakhyvel, INTE SKÖNT, mitt huvud dunkar och nacke och rygg är inte i toppform efter en 15 timmars bussresa. Jag har uppenbarligen ett virus i kroppen, min mun är typ fylld med skav och blåsor efter en förbannat irriterande visdomstand ska ställa till det för mig. I 20 år har jag klarat mig perfekt utan de, så varför ska de komma och göra mig illa? 

Inte är det bara jag som har fått virus utan även min käraste och bästa vän "red hot" (datorn), alla bilder från florida is GONE, BORTA! Och även fast jag lästom virus och att backa upp all data, så lyckade jag ändå med att misslyckas!

Tur är att min lilla Ipod plockade upp alla bilder så de flesta finns kvar och de ska jag ha på den och printa ut så fort jag kan!

Inte helt toppen detta kanske, men Alabama, Decatur var ändå ett äventyr som jag sent kommer glömma! Snart är det hemresa och då ska jag dra min lilla florida Historia för er ;)

ps. julhandeln är i gång, wiiie!

kram kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela