Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Lurar mig själv

Publicerad 2011-12-29 23:51:59 i Allmänt,

Trodde jag bröt armbågen idag på jobbet. Jag och bilen har ännu inte blivit buddies, vi har ett så kallat love-and-hate relationship. Jag älskar bilen, men bilen hatar mig... Därför slog jag idag ihjäl min armbåge i bildörren. Ni vet de där känslan när man slår i armbågen illa, det strålar ända ut i fingertopparna och det känns som om hela armen har somnat. I mitt fall så har den nog hamnat i någon slags koma för den har inte vaknat än...
Något som är i liv det är ju min fantasi, men igår fantiserade jag så illa att jag lyckades lura mig själv. Som vanligt satt jag i gulafaran och körde mot ett hus, då jag helt plötsligt blir förbannad över hur folk har blivit så förbannat dekorationskåta! Visst är det mysigt med lite ljus här och där, men stora tivolin kan vi väl låta Liseberg och Gröna Lund stå för?
Där sitter jag i bilen, då jag får syn på en trädgård pyntad med 3 normalstora rådjur alla i exakt samma position, med blicken ut mot gatan, ut mot mig. Detta retar mig något så jag skriker mot "rådjuren" HALLÅ RÅDJUREN!! I samma sekund tänker jag, jo men de ser rätt verkliga ut så de ska ha en eloge för att de lyckats göra ett så bra arbete. Just precis när tanken är tänkt så rör de jävlarna på huvudet och i en enda rörelse så är det som jag trodde var "dekoration" helt borta.... Rådjuren var äkta vara!!
OM JAG SKRATTADE DE SISTA 50 HUSHÅLLEN!! HAHAHA

Mysig jul

Publicerad 2011-12-26 20:14:14 i Allmänt,

Julamaten ligger som bomull kring hjärtat. Paketen är öppnade och kanske till och med använda. Familjemyset är även det slut. Vet inte hur er juldag var, men efter julafton var jag precis färdig, trots att vi i familjen sovit i kapp hos mormor framför kalle anka kl 3. Därför fick det bli en slow start på söndagen, lite god frukost och musik. Kolla igenom lite bilder och bara mysa igenom dagen.
Annandagen spenderade jag strosandes runt på Göteborgs gator för att se om det var möjligt att ta sig fram i mellandags kaoset. En tröja och ett par skor senare var jag nöjd. En riktig myshelg har jag haft och det är precis så jag gillar att spendera julen.
I morgon är det "back in business" som gäller, posten skall ut ännu en gång...
Men först skall jag lägga mig i sängen och slumra till en Brad Pitt-film vid namn Moneyball, den ska tydligen vara bra!
De Glada och Bästa Westbergs systrarna <3

Det händer aldrig mig…...

Publicerad 2011-12-22 10:18:54 i Allmänt,

Efter gårdagens 12-timmars pass så var min kropp helt slut. Inte nog med att julkorten hade anlänt så hade även hosta kommit som ett brev på posten (krypandes). I 4 vekor har det hållt i, men igår var droppen. Jag hade hostat så jag fått ont i både buken och ryggen, men lite hosta kan jag inte stanna hemma för, eller? 5 ställde jag klockan på för att komma tidigt till jobbet och få upp eländet som torsdagen skulle bjuda på. Vad händer då?
Linda vaknar kl 5 av ett ljud från telefonen, "Halsböld är första tanken!" "har jag blivit påkörd av en lastbil" är andra. Efter ett par minuters tänkande bestämmer jag mig för att stanna hemma, men att ringa chefen 5 på morgonen kändes sådär och sms sjukanmanmälan var inget alternativ. "Jag ringer de igen kl halv 7 det är lagom".... Efter mardrömmar och en skällande Malin som är arg för att jag inte stannar hemma när jag är sjuk, vaknar jag två och en halv timma senare av telefonen. Bettan is calling "vart är du Linda?" Ehh, hemma i min säng, faaan, jag skulle sjukanmäla mig och försov mig!!
1. jag har aldrig försovit mig
2. Jag kommer få massa skit på måndag
3. chefen är nog måttligt glad på mig idag.
FÖRLÅÅÅÅT!

Synden straffar sig själv

Publicerad 2011-12-13 19:17:59 i Allmänt,

Mitt eviga tjatande har nu nått sin topp, för just nu straffas jag med Bonnie Tyler stämma. Visst var det jobbigt innan med lite hosta, men nu är det en enda stor pina. Som jag sagt tidigare känns det som om lungorna ibland studsar upp ur strupen och landar på golvet framför mig. Hosta går ju an, men utan röst känner jag mig ensam. För VET NI HUR JOBBIGT DET ÄR ATT INTE PRATA OM MAN GÖR DET 24/7 ANNARS?
Vila rösten är sannerligen svårt och att prata utan röst tar massa energi. Så pass mycket energi att jag på vägen hem idag nickade till bakom ratten.... Nära döden upplevelser är inte jätte vanliga i min vardag, men vilken kall kår som gick genom kroppen i samma ögonblick som jag fattade hur nära diket jag var. Puh!
Får kanske bli en dag hemma i morgon så här kan jag ju inte ha det...

Julfest

Publicerad 2011-12-11 10:22:20 i Allmänt,

I går var det "julfest" med laget, en liten avslutning så här innan uppehållet. Visst är det mysigt med lite knytkalas, där alla drar sitt strå till stacken och lägger manken till för att fixa fram god mat/fika. Jag och Sandra hade fått i uppgift att utöver godisbaket även baka bröd. Som de två nötter vi är när det kommer till att baka och laga mat så drog vi ut på det i det sista. Vi väntade så länge att både Ica och Konsum hann stänga i Dalsjöfors. En resa till stan blev det för att införskaffa diverse ingredienser. Ett inköp som slutade med 3 inhandlade limpor! Haha
Tid sparade vi i alla fall och det märktes nog också för vi var nog de enda som kom till festen lite gött dragna! Men kul hade vi i alla fall.
I dag är en ny dag och dax för julhandel och julmiddag med morföräldrar och kusiner, kanske inte piggast eller snyggast i stan idag, men vi gör tummen upp ändå :)

Vintern är här!

Publicerad 2011-12-07 19:25:58 i Allmänt,

Är det inte fantastiskt mysigt att köra runt i en bil när halkan är som värst, eller när slasken skvätter ner allt i omgivningen, eller när man fastnar med bilen så man knappt kommer loss.
Jag har verkligen fasat för den här stunden. Förra julen var ett rent helvete om jag får säga så. Jag minns att jag vid ett tillfälle kanade med bilen så den ställde sig rätt över vägen i en backe. Vad gör man i ett sånt läge? Blankis så fin att jag kunde se min egen spegelbild, inga dubbdäck, endast skog och sedan en stoor sandlåda 50 m bort. På alla fyra kröp jag fram och tillbaka till sandlådan för att försöka skapa fäste för bildäcken, om jag lyckades? Nope, min räddning blev herren med traktorn som kom och drog mig till rätta.
Men det är ju bara 17 dagar till jul så det löser sig nog, jag ångrar dock att jag inte lagt in någon ledighet under vinterns hemska dagar!

Kärlek på jobbet

Publicerad 2011-12-06 20:50:15 i Allmänt,

And loooove such a silly game we play..
Jo då det är december månad och kärleken flödar i mitt arbete. Förra veckan var det en tant som sa hon älskade mig och idag blev jag kallad älskling och blev belönad med en rejäl kindpuss och choklad.
Visst är det mysigt med gamlingar som uttrycker sig och är så snälla i sina uttryck. Men jag hamnar i chock varje gång! "Eh, vad sa du? Älskar är ett starkt ord... Eh, jag älsk..gillar dig med" Hur tar man sig ur en konstig sits? Jag bara tog min post och sprang vidare!! I'm a runner always have, always will!
Men med allt det goda kommer det onda, och det är givetvis jag som varit ond igen. Skulle köra tillbaka till jobbet och lyckades slaska ner en tjej som var ute och gick på vägen. Jag trodde jag skulle fixa situationen och inte skvätta ner henne, men med en blick i backspegeln insåg jag hur fel jag haft. Med viftande hände stog hon och viftade bort stänket från byxorna.... Sorry wasn't my intention!!

Let me be myself

Publicerad 2011-12-04 21:09:17 i Allmänt,

Jag är inte bitter alls, men är inte livet helt fantastiskt i just de stunder då man bara skiter i allt, släpper alla hämningar och bara lever livet utifrån det som känns rätt just då? Jag är så trött på att alltid leva utifrån vad alla andra ska tycka och tänka i varje beslut man tar. Är det inte okej att bara vara och agera så som man är? Skapa sina egna minnen även fast det kan vara misstag. Vad hände med att ta lärdom av misstagen? Hur mycket jag än försöker göra rätt och leva utifrån den där "att-vara-perfekt-boken" så slutar det ändå alltid med ett misslyckande och ett så kallat breakdown. Jag kan lika gärna bara vara jag och låta andra tycka vad de vill!
Det är precis vad jag gjort den senaste tiden och även fast inte allt har varit klockrent så har jag ändå varit glad. Känt att jag lever mitt liv och ingen annans. Säg vad ni vill om mig! Jag vet att jag inte är perfekt, men så länge jag får vara jag och får vara glad så är jag nöjd.
Tell me please, would you one time just let me be myself, so i can shine with my own life. Let me be myself... Would you let me be myself?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela