Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Yr i bollen

Publicerad 2011-11-28 21:50:31 i Allmänt,

Frågan är om jag verkligen är med i matchen?
Lyckades slå solskyddet rätt i huvudet under dagens biltur och de få hjärnceller som var kvar försvann nog då. för kort där efter är jag och rycker i vindrutetorkans spak och tror att bilen ska backa, istället kommer ett tjutande ljud från framrutan. Det är i de lägena jag tänker, Men hallå eller vakna nu!
Annars har dagen varit lugn, köpte färg till byrån som förhoppningsvis blir ommålad snart. Även en adventsljusstake är nu inhandlad (ja, jag vet att det är en dag försent, men just nu lever jag på bättre sent än aldrig)..

Baksmälla i julstöket

Publicerad 2011-11-27 20:29:39 i Allmänt,

När posten står för fest så vet man att det blir galet, roligt och en jävlig baksmälla! Allt är dock mödan värd! För att få umgås med underbart goa människor är glädje och kärlek! Frågan är dock hur rolig måndagen blir?? Hehe
Julstöket är någorlunda klart, eller inte... Jag har kommit på att detta är min första jul som "ensam boende" och i ett hus. Detta innebär att jag har nada saker i form av gardiner, ljusstakar och en fin liten advents-ljus-dekorering! Tror jag varit i stan varje dag denna veckan för att köpa på mig lite här och lite där, men ändå är inte hemmet pyntat till fullo. Dock har jag ju fått upp den röda porrbelysningen, så stämning är det trots allt.
Nu bäddar jag nog ner mig i soffan igen. Skulle ju gått på bio och sett Breaking Dawn, men i mitt tillstån är det nog bättre att stanna hemma, lyssna på Sarah Dawn Finer och bara njuta av lugnet i stormen..
Julstjärnorna kryddar för tillfället mitt hem
Julstjärnorna kryddar min jul tillvaro för tillfället
Porrbelysningen är som sagt rätt mysig ändå :)

Om gårdagen var knepig...

Publicerad 2011-11-24 21:59:44 i Allmänt,

vad var då inte denna dagen?
Varför går den enda pennan som du bär på sönder precis vid det tillfället då du behöver skriva? Varför blir jag som kissinödigast då det inte finns en toalett i närheten? Varför är jag som tröttast när jag behöver vara som piggast? Varför klickar jag mamma helt omedvetet medan jag pratar med henne? Håller jag på att bli helt skadad?
Ringde upp Sara för att boka billis till Breaking Dawn. Vi tjötar en stund när jag sedan kommer på att jag måste säga till mamma vilket fantastiskt jobb hon gjort med tapetseringen. Snart är det ju klart!! :) Med datorn framför mig och telefonen liggandes på bordet med högtalare på så slår det plötsligt slint i hjärnan på mig. All elektronik blir för mycket för min lilla lantliga hjärna. Med ett så kallat "touch" på telefonen ser jag att mitt samtal med sara är på? Men, tänker jag, va fan la jag inte på innan när vi pratade?? (Fortfarande med mamma i andra ändan...) Med ett klick slänger jag på luren, och mamma bara försvinner???! Vart tog hon vägen nu d... Då slår det mig att det var ju trots allt ifrån telefonen som mammas röst kom, inte ifrån datorn.... Herregud är det dags att sova eller??
Lampan som inte var med i gårdagens låda är nu också bytt, men ni skulle sett kassörskans blick då jag berättade historien. Synad från topp till tå säger hon "VA?" Eh jo så var det faktiskt, eh ja konstigt va? Var allt jag kunde trycka ur mig. Om hon trodde mig tvivlar jag på, men en lampa hämtade hon till mig, så nu har jag alla lamporna hemma.... HÖ-HÖ

Förvirrad

Publicerad 2011-11-23 23:02:27 i Allmänt,

Trodde dagen skulle vara riktigt bra idag, men som många andra så slutade den i en enda stor röra.
Arbete är arbete och arbetet sköter jag bra tror jag, men med tanke på hur jag helt plötsligt kan vakna till liv ifrån mina tankar och upptäcka att jag kört ett bra tag ovetande om vilken post jag lagt vart är alltid lika skrämmande.. En viktig punkt kan alltså vara att hela tiden hålla sig vaken på arbetet. En annan punkt är ju givetvis "lägg i parkering och handbroms varje gång du lämnar bilen" (inga problem idag, men av tidigare erfarenheter så är den helt klart i toppen på listan).
Jag jobbar klart drar mig ner mot stan för att inhandla diverse julsaker och andra ting som behövs till mitt lilla hemmaprojekt (tapetsering). Vad händer då när jag kommer hem och öppnar upp en kartong som skall innehåll en ljusboll? DEN ÄR TOM!! Typiskt min otur!!  Så imorgon är det jag som tar mitt feta arsle och pallra mig ner till (s)nille butiken igen för och lösa mitt lilla problem.....
Toppen verkligen!
Ingenting är som det ska. Likadant från dag till dag!

Förresten, jag glömde välkomna den fantastiska förkylningen, tack!

Allt-är-mitt-fel-dagen

Publicerad 2011-11-15 00:17:25 i Allmänt,

Den där jävla dagen då allt vi gör bara är fel och även fast problemet inte ligger hos just dig så är det du som får skiten för det. Den dagen hade jag i dag och jag säger som Fia alltid säger, jag skrattade heela vägen.
Trodde jag var snäll när jag skulle stanna och inhandla en sallad till en arbetskamrat, men när bagar-berta sa att det skulle dröja 1 h innan de var klara åkte jag tomhänt tillbaka till jobbet. (Jag har ju trots allt ett riktigt jobb att sköta) Vad händer då när jag lämnar tillbaka pengen och förklarar situationen? Jo, då får jag mig en känga, för visst var det nu mitt fel att hon inte hade någon lunch för dagen? Kanske har jag fel, men är det mitt problem att hon inte lagat någon mat dagen innan? Eller är det så otroligt jobbigt att åka iväg och köpa sig en sallad på egen hand i så fall? Dessa människor!!
Att konstatera är att min sociala kompetens är värdelös, precis lika värdelös som jag är på att ta kritik tydligen.
Men livet går vidare och väl hemma tapetserade jag och min fantastiska mor färdigt "lillrummet" så snart blir det nog mys stämmning där också. Mitt lilla projekt kommer allt närmre slutet. Om det nu finns ett slut. Min hjärna är ju fylld av idéer.
Snart kanske det är dax att täppa till hålen i golvet i alla fall, för i natt kan det vara dags för mus nr 3 att trampa i musklaveret, eller så kanske man inte ska säga? Haha.. Denna afton mötte mina ögon den ståtlige Hercules, som hade nosen i vädret..
Frågan är vilket skick denna lilla musagud är i i morgon..

En salig blandning

Publicerad 2011-11-13 23:11:19 i Allmänt,

En helg som jag var något skeptisk till, men som slutade i skratt, glädje, kärlek och trötta ögon.
Fredagen spenderade jag tillsammans med 2 av mina 3 systrar, lite kvällsmat, tjöt och idol höll mig vaken ända tills det bar av till Dalsjöhallen och inomhusfotboll. Jag älskar sporten så är det bara! Kanske såg jag inte de bästa lagen, men ändå lever jag mig in och vill bara vara en av spelarna på planen. Nästa helg blir det förhoppningsvis min tur att lira lite.
Lördagen spenderades i garderoben på självaste Elfsborgsgalan. Allt är verkligen en upplevelse i livet och inte visste jag att en garderob kunde sprida så mycket skratt och glädje. Nu var det kanske inte 10000 kr pälsarna som man skrattade åt, snarare dess packade 50 åriga ägare som friskt svängde på höfter och armar medan ögonen gick i kors. Öppnar man bara ögonen så finns lever vi i en värld med otroligt mycket roligt.
Söndag idag och ögonen går i kors, världens bästa far är firad och jag har förmodligen gått upp 5 kg. Fast vad gör det? Nu börjar all träning igen, och inför nästa säsong lär ju fettet rinna av igen om vi nu ska träna 8-9 pass i veckan...
Avslutar kvällen med Peter Lemarc, för han är bra!
Oj, att tilläggas skall att jag jagar mus nr. 2. Har inte träffat henne än, men Doris känns som ett passande namn....

Hundbajs förföljer mig och Gösta flyttar in

Publicerad 2011-11-10 22:48:35 i Allmänt,

Trodde att jag skulle vakna upp som ett monster från mars i morse. Men kylan bet tag i kroppen som snabbt hoppade i den blå uniformen.

Dagen verkde bli en riktig höjdare, men allt skulle vända prick kl 14.00 då solen sken som mest och gräset knastrade under mina skor. När en otrolig stank spred sig runt mig, var det gödsel??
Som en betingning trillade pengen ner och stanken var så bekant att inte ens en täppt näsa kunde gissa fel på vad som hänt mig. HUNDBAJS, HUNDBAJS, HUNDBAJS UNDER HELA HÖGERSKON!!!!
Med kväljningar i halsen gasade jag på lite extra in till stan, för att väl framme se att min näsa kunde sitt jobb. Om hundbajs ändå hade varit lätt att tvätta bort, men jag fixade inte det där alls. Efter hårt arbete av benflisan betsy så var skon ren, tvålad, samt handdesinfekterad..
Som grädde på moset, har jag nämligen blivit sambo, så bara. Man kan väl fråga först, men Gösta bara tvingade sig på efter att ha vaktat huset i en vecka. Det var mitt i kvällsmyset som jag för första gången såg honom, brun och en kropp som var rejält behårad. Med lätta steg trippade denna fyrbenta varelse mitt framför mina ögon. Inget hej, utan bara här är jag, fånga mig om du kan din lilla gris. Ett telefonsamtal senare och en riggad fälla, så ska nog Gösta känna sig fälld!  Dock har denna lilla husmus imponerat på mig, för han äter chips (inte tyg och möbler) och tvättar sig med papper efter måltiden, sina behov gör han i hörnen och bäst av allt, GÖSTA pratar knappt alls....

Dax att skriva några rader?

Publicerad 2011-11-09 23:51:21 i Allmänt,

Under en längre tid har jag inte prioriterat denna bloggen alls, andra saker i livet har helt enkelt varit viktigare och ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Men i dag känner jag det, i dag var dagen då jag hade energi, jag hade tid och jag var glad. Eller så sitter jag bara här nu mitt i natten och skriver för jag är orolig att det i mitt hus vandrar en mus.... Hope not!!

Ibland är livet allt för generöst mot en och i dag hade jag just precis en sådan dag. En vanlig arbetsdag som avslutades med fikamys ihop 3 otroligt goda själar. Jag säger bara så här; någonting bra måste jag ha gjort för att förtjäna ett liv i fina människors sällskap.
Hoppas jag kan börja informera er lite mer nu igen om mitt otroligt händelserika liv.. HÖ-HÖ

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela