Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Fredag

Publicerad 2009-07-31 16:00:15 i Allmänt,

Nu har en vecka passerat och jag har nu bara en vecka kvar på jobbet, I'm gonna miss you guys!!
Igår läste jag ut boken Om jag kunde drömma, den va inte dum alls får jag säga. en bok jag absolut rekomenderar :P Jag ska nu ge mig in i bok nr 2 När jag hör din röst, så får vi se vad den har för härligt att erbjuda!

I tisdags spelade jag match och det va väll helt okej, vi vann derbyr mot byttorp med 1-0 så det får man ju vara nöjd med. Det kanske hade varit roligare att få spela lite mer offensivt men men det är tränaren som bestämmer och jag ska väll inte sätta mig på tvären. Det där med att spela för att det är roligt kommer nog dröja ett tag till.

Nu är det iaf fredag och jag är inte ledsen för det, helgen kommer bli mycket mysig och trevlig!

12 dagar kvar till avresa, wiie!

Back in business!

Publicerad 2009-07-26 22:00:43 i Allmänt,

Dags att återvända till livet, in i de blåa kläderna och redo för turen i den gulfärgade kangoo bilen som gör att man är kändis för en dag och jag får inte glömma massorna av vita brev och stora tidningar. Eter ett uppehåll på 6 veckor så är jag faktiskt lite "excited" av att återvända till mina kära medarbetare på posten :) jag ska inte klaga över att få vara hemma i 6 veckor och bara glassa runt, även fast det var smärtsamt i början så blev det väldigt väldigt slappt och skönt. men lets face it, att gå hemma allt för länge gör en bara slö och rastlös!

vad gör man då när man är hemma allt för länge?
jag fastnade i solstolen de första veckorna med böcker som tog slut en efter en. Under regnperioden (de resterande 4 veckorna) shoppade och shoppade och shoppade jag så det stod härliga till. Min kära vän mickan har hjälpt mig fördriva tiden både med promenader, semester i Varberg och utgång, det tackar jag för, du är toppen! :) 
Det hela har slutat med förlorad bränna och tom peng pung. Dock med mängder av saker som ligger slängda lite här och var :P SÅ JAA nu måste jag jobba och det hårt för att jag ska klara tiden i USA både ekonomiskt och  träningsmässigt.
Imorgon blir alltså lite av en nystart för min del, jag ska börja jobba och träna igen på heltid. Kanske längtar jag lite extra också eftersom jag vet att det inte kommer vara så länge, endast 2 veckor och det är lite lagom :) Sen bär det av till solen och värmen, wiiiehooo.

Avslutningsvis:
- Vi fotbollsspelare tränar 10-12 pass i veckan.
- Tränar ni aldrig skott eller löpning?

2 dagar i Stockholm

Publicerad 2009-07-22 22:21:58 i Allmänt,

Ja, igår åkte jag till Sveriges huvudstad Stockholm tillsammans med min syster, för att fixa mitt visum inför resan. Det blev en resa som innehöll det mesta. 
Något som var otroligt roligt var när vi gick på bio för att se på filmen "The Hangover", som nog var en av de sjukaste, galnaste och absolut roligaste filmen jag sett på länge! Snuskig, dum, rolig, snygga pojkar ja behöver jag säga mer :D

Helt klart en film att se en deppig dag, för ingenting kan gå lika galet som innehållet i den filmen.

Dagen följdes av ett besök på den amerikanska ambassaden, där man mest egentligen bara fick stå i kö. Men som alltid, hände det även idag lite pinsamma saker. Efter att stått och köat i mer än en timma, så var det min tur. "NEXT" ropar mannen i dörren och jag kommer fram glad (såklart eftersom det äntligen var min tur). Han frågar efter lite saker på engelska och jag hänger med och visar upp alla papper. Där efter får jag gå in i ett rum där en kille säger något, och jag står som ett frågetecken (som många andra gånger) och undrar vad i hela friden han sagt. Tankarna i mitt huvud var då ungerfär, "SHIT, hur faan ska jag klara av att bo i USA när jag inte ens förstår vad han säger!!!!??"  Samtidigt som min haka hänger vid knäna och hjärna jobbar för fulla muggar för att komma på vad denna kille egentligen sagt, så upprepar han  "har du några metallföremål på dig? mobiltelefon? skärp?" Då slår det mig, att det språk jag inte förstod är svenska, jag var så inställd på att alla skulle prata engelska att jag inte ens förstod vilket språk han pratade på, därefter visade det sig att typ, ALLA, pratade svenska på ambassaden,
så ja, gå inte i den fällan om ni ska dit ;)

Ja varje dag ska innehålla något man kan skratta åt annars är det inte roligt.

Nu är det mesta klart innan avresa, som är om exakt 3 veckor :)

Jag ska skriva en skvätt!

Publicerad 2009-07-19 19:45:59 i Allmänt,

jaha, vem kunde tro att jag skulle börja skriva en blogg? Men så blev fallet när jag för ett tag sen bestämde mig för att klippa navelsträngen och flytta från den svenska landsbygden till det stora landet USA. Jag kommer att skaffa mig en ny "hometown" som heter West Palm Beach. Här hoppas jag kunna leva loppan ett tag, (vilket säkerligen bara är i mina drömmar) plugga och spela fotboll. Om det nu inte skulle bli en fantastiskt tid så kan jag ju alltid bli typiskt svensk och säga "jag hade i alla fall tur med vädret".

Ja som ni kanske har förstått så kommer den största uppdateringen ske här med bilder och skvaller om min tid "over there". 

Snart är det dags att åka, men innan planet lyfter så ska jag fixa visum i Stockholm på onsdag och jobba 2 veckor, men nedräkningen har börjat och jag är laddad till tusen.

Ha det gött så länge!

Avresa är: 12 augusti 10.35 om det är någon som vill vinka av mig :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela