Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Förlust

Publicerad 2009-08-30 21:11:27 i Allmänt,

Sitter här helt slut och hungrig efter dagens match. Förlust blev det med 2-1 och det känns väldigt tungt. Lathet och segande gjorde att vi inte kunde hålla tätt efter 1-0 i andra halvlek. Vi hade det mesta av matchen men det är ju målen som räknas.

Jag spelade 25 min i första sen var jag slutkörd och foten värkte. Men det är något med de där ishandukarna, i halvlek fick jag en ny gnista och vilja att spela trots utmattning och smärta. Det gick genast bättre och jag började vinna mer bollar i försvaret, tror jag vann 80% av nickduellerna på mitten också :P Lite besviken på mig själv att inte orken finns hela vägen och det är antagligen också därför jag trampar snett med den redan onda foten.

Coach var besviken på att vi inte är i den form som vi borde, och ansåg att vi ska kunna vinna mot detta lag enkelt om vi inte varit så lata, mycket sanning i det han säger.

Imorgon kommer han ta livet av oss med enormt mycket löpning förmodligen, men hey vi måste ju bli fit.

Nya tag

Publicerad 2009-08-30 06:19:21 i Allmänt,

Idag kl 3 pm Horatio-tid, vad händer 30 min innan matchsstart? jo det börjar blixtra och dundra. Vi springer dyblöta in i omklädningsrummet för att vänta på att det ska sluta.
 10 minuter går, 30 minuter till, ännu 15. Vi får gå tillbaka ut och börja om uppvärmningen, men efter 5 minuter inser de att det inte kommer bli någon match. Sura som citroner, för att matchen uteblev och för att vi nu inte kunde ha lite rajtan tajtan på kvällen, bestämmer vi oss för att shoppa en bil. Vi åkte runt till olika dealerships men ingen passade våran budget, förutom en bensinsugande lincon. Bilen va way to big for us, så den fick inte följa med oss hem idag.  

Letandet fortsätter och vi hoppas kunna hitta en inom kort :)

Match imorgon förhoppningsvis 11 am och då ska vi krossa skiten ur de, så vi kan fira på kvällen!!

Over and out!

Alltså inte den larafina blåa himlen idag inte.. :(

Biltjuvar...

Publicerad 2009-08-29 18:52:10 i Allmänt,

I går kväll skulle vi åka och kolla på bil kl 7 på kvällen, de skulle ha öppet till 9 men när det är fredag kanske inte det gäller riktigt. Och det gjorde det inte heller, när vi kom fram var det helt mörkt. Bilarna stod fortfarande utanför så vi tänkte, Hey we can still take a look at the car. Det verkad som en solklar idé ända tills Baldwin satte sitt lilla pekfinger på en lite wolkswagen, larmet gick på och 7 små biltittare började  springa mot Baldis röda bil.. HAHAHA, vilken upplevelse.. Vi han inte se mer än 3 bilar innan vi fick vända och springa :D

Nu är det snart matchdax och jag är laddad, lite nervig men på ett bra sätt. Det här ska bli riktigt kul :D

Lite bildextra, lite av det som ni ännu inte fått se :P


Det stora indrottscentret, här finn basket, gym, volleyboll, omklädningsrum, mm.

Spöregnet som kommer med jämna mellanrum under regnsäsongen :)

Jag har precis hämtat ut min väldigt efterlängtade lilla röda dell,lovely!

Och glad var jag, äntligen!

Dag 2, storhandel allt inhandlades på walmart...

Utanför rummet, och området på skolan, rätt fin och fridfullt.

Här är jag, mer bilder kommer komma nu när jag kan lägga in de :P

have a nice day!

Förberedelser!

Publicerad 2009-08-29 03:20:45 i Allmänt,

Fredagen är avklarad, nu sitter vi här och ska kolla på filmen Old school, toppen. Vi laddar inför morgondagens match, med vindruvor, nötter, vatten, vatten och vatten. Matchen kommer spelas på seahawks egen lilla gräsplan, med de små fina bänkarna vid sidan, som förhoppningsvis killarna kommer och fylla tillsammans med personalen som börjat jobba för fulla muggar :)

Dagens träning va en pre-game-practice, lite jogg och uppvärmning, spel utan mål och en walk through. 
Lämnade datorn till IT personalen som skulle fixa internet på datorn, och det tackar jag för, thanks alot! Nu behöver jag inte sno Lisas dator så fort jag vill göra något :)

Imorgon matchdag alltså och jag ska spela på innermittfältet, härligt härligt, men farligt farligt! :D

Seahawks-Lynn 15.00 Northwood campus!

Det verkar bli en fin dag idag!

Publicerad 2009-08-27 16:14:29 i Allmänt,

Frukost avklarad, alltid lika trevligt och komma dit och ha en liten pratstund med vad-han-nu-heter- killen. en lugn stund över igen, Lisa jobbar, Didi är på RA möten som hon inte verkar tycker är allt för underhållande. Har hittat en fantastisk bra tv-kanal med musikvideor, har varit typ 10 låter i rad som nog kommer bli eller redan är mina favoriter :) En positiv början på dagen får jag säga. :D

Foten är fortfarande öm, så dagens träning spenderas i gymmet på cykel och med de underbara maskinerna. 

I eftermiddag ska vi ta oss en promenadis till den närliggande autotradern och kanske blir det en lite bil som följer oss hem till Northwoods studentområde :) 

Lina och Kayan besökte IKEA häromdagen och jag fick en äppel-kärnhus-skalare, och Lisa som var smart nog beställde den svenska och godaste choklade Marabou, som självklart finns i King Size här :)

 
Kortet taget efter ett av de svettiga träningpassen, och det är jag på bilden ingen kräfta vi just kokat!

FÖRBANNAD!

Publicerad 2009-08-26 19:48:44 i Allmänt,

Idag skulle vi ha internmatch 9 mot 9 men även idag tappade vi en efter en och jag var en av de som gick av i sista halvlek. Frustrerad och arg hjälpte inte direkt när jag fick en spark på min fotjävel! Det är så irriterande när man kämpar och försöker så gott man kan, men ändå så känns det hela tiden som om vi kommer få springa efter träningen.
Vad är good enough?
Ja, om någon kommer på det så säg gärna till, för jag är helt lost för tillfället!
Foten vet inte alls hur det blir med den, hoppas att smärtan ska släppa så jag kan spela på lördag, så det blir en runda is till på den under eftermiddagen.

Hoppas på lite mer glädjande besked imorgon och ett team med full speed och energi...

We can't play sexy football all the time!

Goldie!

Publicerad 2009-08-25 16:58:26 i Allmänt,

Igår va jag iväg på bio igen. De har visat en trailer på time travelers wife, en film som verkligen har lockat mig, så det va inget att tveka på när Jackie frågade om jag ville följa med. Men det va en konstigt film må jag säga fin och sorglig, men uppfyllde inte riktigt mina förväntningar. Nu har jag iaf sett den så nu behöver jag inte fundera på hur bra den måste va varje gång jag ser trailern var 5 minut på tv, för så funkar det här..

Igår fick jag mitt smeknamn också, inget dåligt heller goldie!! och det var sweetmaten Didi som kom på iden. Hon beskrev att många blir rädd för henne när de ser henne första gången, men mot mig va hon vädligt snäll jag fick en kram, så jag blev chockad för Lisa hade sagt samma sak. Hon sa att Lisas vänner är hennes vänner och hon visste at jag va go! Sen berättade hon att hon brukar göra som man gör när man letar efter guld, man silar det, skiten rinner igen och kvar ligger guldet, jag sa till henne att ingen beskrivet mig som guld innan, därav goldie :) så nu vet ni det!


kramar!

LEDIG DAG!

Publicerad 2009-08-24 03:26:08 i Allmänt,

Fy tusan idag va det sovmorgon, vilket va behövligt efter gårdagens vinpimplande, kexätande och lekande. Ingen träning denna soliga söndag, därför begav vi oss till den fantastiska STRANDEN!! :) wiie. Jag har aldrig varit med om att vattnet varit så varmt som det va idag, man brukar alltid få lite rysningar, men nope not today!  Självklart kom jag hem bränd på hela ryggen, rumpan, låren och inte minst mina vader. Jag måste säga att det är helt underbart att sitta ner för tillfället.... NOT. Eftermiddagen ägnade jag åt min lilla flytt som skulle ske från 1209 till 1229 :) Helt enkelt från ena ändan till den andra på doorms området :)

Nu känner jag mig hemmastadd med lite Sverigeflaggor här och var. Och sister Didi överraksade mig idag med att ta på sig tishan med er på, jag blev chockad av att se er i rummet när jag kom ur duschen :) Men jag gav henne en kram så ni fick en kram alla ifrån mig idag :) hoppas ni har det bra hemma kära familj och vänner!

puss&kram

West Palm Beach, short road trip

Publicerad 2009-08-22 19:12:29 i Allmänt,

Igar kvall va vi ett gang som akte till stan for att kolla pa Quentin Tarantinos Inglorius Bastards. En annorlunda film, men hade det mesta. En snygg stjarna som spelade riktigt bra, rolig, sorglig, you name it! Jag va nojd aven fast filmen holl pa i nastan 3 timmar :)




Galen stad ocksa, barer och dansstallen overallt, folk som hoppade runt baren dansandes, harligt!!!

Pa hemvagen skulle vi kora ut fran parkeringshuset som va en katastrof by the way. Men pa vagen ut gar filerna ihop till en och den vita bilen pa var hogra sida korde riktigt sakt och skulle slappa forbi oss, men Ash (som korde) reagerade och skrek ratt ut av radsla, hahaha!!! vad vi alla skrattade at henne, hon blev sa radd och ingen fattade varfor, boven i dramat va den lilla vita bilen som snallt vantade pa oss.. Hon ar sa liten och sot, jag kunde inte sluta skratta pa resan hem, helt galet..!!

Idag blir det lite marshall billig shopping :) Mee like!

Kram kram  

Soccer shop

Publicerad 2009-08-21 01:47:07 i Allmänt,

Idag hade vi en morgontraning som blev intesiv med 3 vs 3 och 500 sprint. Harligt, kanns som om jag kommit in i det nu och det borjar bli lite lattare. Eftermiddags traningen bestod av fotbollstennis turnering och spel 6 mot 6, vi skulle spelat pa stor plan men vara keeprar ar skadade precis som halva laget, men hey det loser sig.

Efter dagens traningar akte vi fullpackad bil till the soccer store och inhandlade lite nya stuff. Vita nya adidas preditor en bag och sockar for 78 dollar..  Lite lagom faktiskt :P

Snart blir det moving time, till Lisa och Didis apartment. Det ska bli JATTEKUL!!

Vilken harlig dag!

Publicerad 2009-08-20 00:25:33 i Allmänt,

Sovmorgon, vad hander da i Florida?? Jo det borjar regna galet mycket och blixtra och dundra som jag aldrig tidigare varit med om. Vi va alla uppe 8 och kollade da pa film till flingfrukosten :P

Morgonteaningen va 1.30 och ingen lopning, men anda tuff da manga lamnade planen. eftermiddagens traning blev installd pga skador och morgondagens match fick samma ode.. trakigt for nu kor de nog skiten ur oss igen :P haha..

Men hur som helst blir denna dag anda riktigt go, for teamet ska ha tjejkvall med appelpaj (applen pallade fran cafeterian) och lite film och snack :)

Ledsen att inte texten ar den basta just nu, men nar jag far min lilla red cherry sa ska nog allt bli som vanligt igen ;)


Uttorkad och allmänt seg!!

Publicerad 2009-08-18 02:57:09 i Allmänt,

Idag, va nog trots allt den värsta dagen av de alla. Mina ben har aldrig kännts så här möra och inte mina armar eller mage heller. Men coach keep pushing it, så det är bara att köra på. vi spelade turnering idag 2 mot 2, roligt men ofantligt jobbigt. Inte nog med det, mitt i byte av plan va det någon som gick och vi fick köra UCLA, Idioten på halva planen 2 ggr. lita på mig det va det ingen som gjorde igen :) Coach va lite sur för han tyckte att det va en dålig träning så vi fick sprinta den sista delen av träningen. På eftermiddagsträningen fortsatte vi med 2 mot 2, och jag fick problem att andas, för mycket tryck på bröstkorg och rygg..(stel efter alla armhäv och sit-ups) Jessika hjälpte mig att sätta ryggen till rätta, men det hjälpte inte.. Så nu gäller det för mig att hälla i mig vatten och socker typ så får vi se om det hjälper. By the way så har den hårda träningen gjort så jag tappat 4 kg.

Roomisarna är riktigt goa och jag trivs med de och vi alla går som gamla tanter när vi ska göra något, så det måste se kul ut :P  Men mest gillar jag att hänga i Lisas crib, det är skön stämmning här. Idag spelade vi Yatzy på finska, och det va jag riktigt grym på, lappen sitter numera uppe på väggen hos Lisa och didi :)

Min dator anländer inom kort då jag idag beställde en cherry red dell :)

natti natti!!!

Träna hårt och get fit!! Thats what it all about!! We are a team!

Publicerad 2009-08-16 02:33:33 i Allmänt,

Idag kom dagen alla fotbollsspelare här I WPB har fruktat. DAgen började med 2miles som skulle vara avklarade under 13 minuter, jag är väldigt glad att jag klarade tiden så jag slipper springa det en gång till :) därefter följde 10 sprints, man springer över hela planen på 16 sek, där efter ska du jobba tillbaka på 60 sekunder och så håller det på 10 ggr. och jag är glad att jag var en av de 4 som klarade det med, för det var bannemej en pers som jag inte vill uppleva allt för många gånger. Men om jag förstått coach rätt så är vilan bara över natten och morgondagen kommer bli even worse!!! Det ska bli strålande sol och 3 träningar precis som idag..

De andra träningarna handlade om teknink, mestadels 1 mot 1 med mål. De va helt enkelt så att om man inte gjorde sitt absolut bästa så va det löpning som gällde igen!! OM jag va död efter 4 timmars träning...

kvällsträningen var 1 timma, 25 minuters löpning som skulle göras ute blev ändrad p.g.a stormen och regnet så sista 10 fick vi springa inne, vilket va enormt skönt!! 100 armhävningar och massa sit-ups väntade på oss.. jag tror aldrig jag har varit med om så hårda träningar förut och jag är glad att det är riktigt tufft och hårt här!!!

När jag inte tränar så ska jag lägga in bilder I promise!!!

kramar

Nu är jag här!!

Publicerad 2009-08-15 01:32:28 i Allmänt,

I have finally arrived!! resan var lång, men det gick riktigt bra även fast man var väldigt trött emellanåt. Nu är jag hur som helst framme i det varma West Palm Beach, som att gå in i en bastu ungefär :) wiie, atleast its hot ;)  första natten sov jag hos några i laget, emn nu har jag fått mitt rum och min roomate har kommit frpn jacksonville och min ena sweetmate har också kommit, väldigt goa tjejer! I torsdags gjorde jag min första träning och det gick okej, även fast det va en chock att träna i värmen. Kul att träna lite med killar också, lite snabbare och lite bättre :)

Idag va vi på walmart och STORHANDLADE!!! Nu har  jag lite mattor och ljus och det ser mycket hemtrevligare nu :)

Imorgon är det hårdträning, hela dagen. Första passet 9.00 med löpning 15 min 2 miles, efter det är det sprints. Dagen följer med 2 träningar till helt utan boll.. Spännande hoppas jag inte dör av värme och trötthet!!

Och jag har redan sett de små krockodilerna, eller a ödlorna, minisar som är 1 cm typ och en annan som är typ tjock och 10 cm. Jag tror jag gillar att de kryper runt här lite varstans :P

Jag ska snart lägga in bilder, men för tillfället har jag inte tagit med mig kabeln till Lisas rum!!

Bye bye, see ya!

De sista timmarna innan luften är under mig

Publicerad 2009-08-12 00:19:43 i Allmänt,

Idag är sista dagen i det svenska landet och jag måste säga att nu är jag laddad.. väskorna är packade och även fast jag tror att jag säkert glömt en hel del så är jag nöjd ändå :)

En snabb sväng till Ge-kås fick det bli och inhandla lite "last minute stuff".. Där efter bar det av till mormor och morfar för att tjöta lite skit, säga hejdå, kramas och ta emot 2 härliga lyckosparkar :) Ni är allt bra söta ni mina kära morföräldrar.

Catarina var ute vid brevlådan så även hon fick sig en kram, det är kul att du tycker det ska bli så kul för mig att åka :)

Därefter va det hem och äta en liten avskedsmiddag med mamma, pappa och little sis, tacos stog på menyn och det smakade riktigt gott denna afton. tck för det kära föräldrar, vad skulle jag va utan er? 

Kristinas F 17 tjejer spelade match mot serieledarna frisco och jag ville givetvis se de spela, inte illa att vinna med 4.-1 grattis tjejer! Jag, mamma, Malin och herr Andreas hade kul på läktaren, även fast andra halvlek höll på i säkert 70 minuter, helt sjukt!! :)

Något annat som va konstigt va familjen som hade tagit en räv i koppel, inte varje dag man ser en räv och det händer heller inte ofta att de då är i koppel..? haha. Avsked blev det till Iddy och Lena krokusens favoriter :) jag kommer vilja höra dina skämt Lena med jämna mellanrum så håll mig updated :) och Iddy, don't drink and drive ;)

Familjen kom hem till det röda lilla huste på kullen för att fika en tårtbit, och tjötet susade genom köket när vi alla var samlade igen, kul kul!! :D Lite kramar blev det till Malin och Kristina, eftersom de inte kan vinka av mig imorgon, för det är ju så att det finns en del som fortfarande har jobb i de tuffa tiderna ;)

Och till Andreas här kommer en personlig hälsning:
Sol ute, Sol inne, sol i alla minnen ;) den klingar bättre än den riktiga, det bara är så ;) Men för att du ska bli nöjd kommer här den underbara bilden av den felaktiga texten...

Imorgon väntar en hel dag med flyg sedan börjar äventyret...

Ha det nu bra allesammans här hemma, vi ses igen till jul :)

KRAMAR!!!

Grönsvart ett minne blott!

Publicerad 2009-08-10 13:34:05 i Allmänt,

Igår va det sistsa matchen i den grönsvarta dräkten. Tråkigt kan man tycka, men någon gång måste man testa något nytt. Jag hade hoppats på att jag skulle kunna njuta av matchen och bara tycka "det här är verkligen kul" men så var inte fallet denna dag. Det blev förlust med 2-3 och jag säger förlåt till laget. Lycka till i fortsättningen tjejer!



Tack Mickis för en tevlig promenad på förmiddagen, jag hade önskat att den aldrig tog slut, I will miss you my friend. Min andre hälft och bästa vän, håll dig borta från droger och galenskap, vi ses i jul! :P haha, kram kram

BYE BYE

Publicerad 2009-08-10 13:14:25 i Allmänt,

I fredags va det Hej Då Posten och det va kul på ett sätt för då är det snart dax för mig att ta steget in i flygplanet. men tro inte för en sekund att jag inte kommer sakna er kära medarbetare på posten, nej nej! Ni är galet roliga, hoppas ni får det bra här hemma :)

Igår va det en slags avskedsdag med mina kära syskon och vänner. Vi började eftermiddagen med att kolla på Dalsjöfors damer som mötte jitex. Kanske inte en lika rolig upplevelse som man hoppats på, en förlust samt en Malin som fick lämna planen med ambulans. Snälla  Malin, gör inte om det där en gång till, du skrämde mig verkligen. Jag hoppas du blir bra snart och att det inte va allvarligt, laget behöver dig :)

Kvällen fortsatte med lite grillning och spel! Det va lä'ngesen jag skrattade så tårarna rann och magen värkte, enormt kul. Jag säger bara det har ni tråkigt så är det bara att spela "med andra ord". Mickis och jag va dream team kan man säga även fast vi bara vann en gång :P


Jag vill tacka er töser för en fantastisk sista kväll med er, och tack för de fina presenterna, jag kommer garanterat få användning för de. Ni är bäst, helt enkelt och jag kommer sakna er varje dag när jag är iväg!! massa kramar!!!

Spännande tecken

Publicerad 2009-08-02 20:18:17 i Allmänt,

Hej hopp, idag va det söndag igen och nu när man har börjat jobba så går helgen alltid 10 ggr fortare. jag har därför inte ansträngt mig allt för mycket idag. Förmiddagen ägnade jag mest åt att läsa. Men alla måste vi äta. så idag va det jag och syrran som fixade lite lunch i form av pankakor  :) resultatet blev faktiskt riktigt bra (om man nu kan misslyckas med något så enkelt). Ett underligt tecken dök upp när vi hällde upp det sista som var kvar av smeten, och jag vet inte vad ni tycker men det här ser verkligen ut som tummen upp, eller?



Lisa min resekompis hjälpte mig än en gång med alla mina frågor, hur skule jag klara mig utan dig? Så nu är det mesta klart, vilket innebär att jag i stort sett kan börja packa alla mina sommarkläder i en enda stooor resväska!! Tur att man får användning av sommarkläderna man inhandlar någon gång.

10 days to go!!

Vilken lördag

Publicerad 2009-08-01 22:11:51 i Allmänt,

Jisses idag har verkligen varit en skiftande dag. Det hela började med att jag bestämde mig för att ta en jogging runda. Hela 8 km på sammanlag 45 minuter, I must say that I'm so proud of myself! Jag har inte tränat allt för mycket de senaste månaderna och jag har varit orolig nu för att jag aldrig kommer komma tillbaka till den nivå som jag en gång låg på konditionsmässigt. Men idag ick jag det glädjande beskedet att jag är påväg tillbaka! wiiiho!




Något som kanske inte var lika glädjande var att jag tydligen idag tvättade rent min Ipod. Min lilla rosa kompis satt som fastklistrad på den lilla tvättmaskins rutan när den öppnades av pappa. En riktig glädjedödande nyhet. Aj Aj, ledsamt värre, men den dog i alla fall ren, alltid något.

Lördagen avslutades med lite bio tillsammans med min goda vän Mickan. Bion visade filmen sommaren med Göran, en pinsam men rolig film. Väldigt väldigt svensk, som jag tror alla känner igen sig i på ett eller annat sätt. Rolig, rolig.


JA alla dagar kan inte vara helt perfekta men denna var ändå väldigt nära.

Tänk att man kan tvätta en häst så den blir ren!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela