Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Jag gillar fotboll, men..

Publicerad 2012-02-29 22:00:04 i Allmänt,

uppenbarligen gillar jag att sova mer. Kom hem efter en arbetsdag i solsken, ett träningspass i svettens tecken och en underhållande fotboll "host, host" i Äsperedshallen. Fixar maten snabbt för att hinna se avsparken i dagens landskamp mot Kroatien. Efter 10 min är allt uppätet, jag kurar ihop mig i soffan till den pågående matchen på tv, Zlatan sätter straffen och 0-1 Sverige. BOOM! 2 sekunder senare har Glenn Strömberg förvandlats till John Blund och för varje gång han pratar sjunker jag djupare och djupare in i sömnen... Ögonen öppnas igen då halvlek 2 är igång och det står 1-1...
Nej, fotboll är min grej när det är live och ingenting annat...

Det går bra nu

Publicerad 2012-02-26 20:17:47 i Allmänt,

Då var det dags att skriva en sväng igen efter en längre tids uppehåll. Ni vet, det är inte lätt att skriva när man gått i ide. Nu har jag dock vaknat upp igen och kan ni tänka er massor har hänt.. Eller?
Ett par fotbollsmatcher har spelats och både vinster och förluster har vi genomgått. Jag har haft med Henkeboy hemma hos mamma och pappa. (och det gock bra!) Jag har varit på bio, jag har pimplat vin med goda vänner, vaknat upp efter en kvälls dansande med röda ögon för att inse att det var dagen då första mötet med "föräldrarna" skulle bli av. Med det flyt som jag verkar ha just nu så gick allt super, Henkes familj är helskön och jag tror de gillar mig med.
Till och med lilltösen Nikki verkar acceptera mig efter dagens jage-lek efter kalkonmiddag i Månstad. :)
Så ja, just nu mår jag mer än bra, ibland känner jag mig till och med lite bortskämd. Men bättre kommer det nog att bli inom kort. Våren är ju trots allt närvarande, om den stannar vet jag dock ej...

Njuter-av-livet-helgen!

Publicerad 2012-02-12 19:51:36 i Allmänt,

En så här bra helg har jag inte haft på länge!! Långhelg, vaknat för att bara ligga och mysa hela morgonen med någon jag gillar. Det är livskvalité det!
I lördags brunschade jag och Henkeboy på café bakgården, mysigt litet ställe det där med en ljudnivå så till och med de döva hör... Därefter åkte jag till knallis för att göra åt massa pengar ännu en gång!! (Va inte ledig, det är inte bra för plånboken!!)
Kvällen spenderades med tacos och mellis på stålarps övervåning. Efter 2 bidrag var ögonen redan i kors, så jag vet inte om jag orkar lägga en till lördag på att lyssna på låtar jag blir irriterad av.. Nej, får nog försöka komma på en annan sysselsättning framöver.
Match idag som vi vann mot Hovås/Billdal, en halvlek gjorde jag sedan var det dags att sitta vid sidan och se laget ro hem tre poäng (om matchen nu hade varit av betydelse).
Bra helg rakt igenom och jag känner mig så glad just nu! Kvällen avslutas med bio, Mission Impossible, hoppas den är pricken över helgens i.

När torsdag blev fredag

Publicerad 2012-02-09 17:20:48 i Allmänt,

Lite lagom trött på jobbet stod jag i tisdags och kammade brev, efter brev. När mina parabolöron plötsligt snappar upp en signal som säger att någon måste vara ledig. I min hjärna sjunger orden, "jag kan va ledig", diskussionen fortsätter och jag hör mig själv säga "men, jag kan va ledig" ingen respons och diskussionen om att någon MÅSTE vara ledig fortsättter i irritationens tecken. Varpå jag hör mig själv skrika "JAG KAN VA LEDIG!!!!" Vill du va ledig? kommer som svar, precis som om jag älskar att jobba och aldrig någonsin skulle välja en ledig dag framför jobb...
Så här sitter jag nu, lite smått lycklig över att det för mig är fredag och att jag faktiskt skrattat bort halva torsdagen samtidigt som snuskskämten har vällt ur munnen (vilket normalt sett bara sker på fredagar).
Fick också framkallat ett fniss från teliatjejen som jag ringde för att få lite hjälp. Hon var nog något stressad och jag gjorde inte saken bättre med mina 100 frågor. Till slut så ställde jag nog en otroligt dum fråga, för hon hade ett så självklart svar att jag bara fick fram "AHA!" Väl var väl det då hon i andra ändan avslutade samtalet med ett fnissade ljud. Kanske gjorde jag hennes arbetsdag lite bättre trots allt.
Dagens skämt var nog trots allt lagledare Adams desperata telefonsamtal till mig. "Linda, jag hittar inte ICA Dalsköp, vart ligger det?"

All you need is sleep

Publicerad 2012-02-05 11:28:50 i Allmänt,

Sitter här med en varm kaffe brevid mig och lyssnar på Morgan i P3 o diggar med till musiken lite så där lagom trött. Mysigt!
Mindre mysigt är bulan som växt ut vid höger tinning. Visst är det folk som har en huvudform likt en amerikansk fotboll (inget konstigt alls), PÅ LÄNGDEN!! Min amerikanska fotboll har växt på bredden och är inte vacker...
I går spelade vi match mot Öster i Växsjös Tipshall. Vi förlorade med 1-3, men vad gör det en träningsmatch om man tycker att fotboll är kul för första gången på länge?? GoEllen fick näta och jag var orsaken till 2 av målen (uppenbarligen), men lika bra att klanta sig från början så det inte kommer som en chock när serien väl börjat..
Kvällen spenderades till slut med schteekarparet Malin och Ankan framför tv:n och Melodifestivalen. Som Ankan sa, första veckan är alltid sämst, och jag är beredd att hålla med även fast jag gillade Loreen o Sean den förste Banan.
Vid halv 11 var jag så trött att det var dax för mig att åka hem. Med nyckeln i munnen böjde jag mig ner för att ta på mig skorna, i samma stund ställde Malin en fråga och jag var beredd att svara. Dock med en chock, då jag inte kunde förstå hur nyckeln helt plötsligt ramlat ur min mun o ner i golvet, JAG HÖLL DEN JU HÅRT MELLAN TÄNDERNA??!
Vad kan vi konstatera? Jag behövde sömn, och det går inte hålla en nyckel mellan tänderna samtidigt som man pratar...
Sist men inte minst!!! (LÅngt inlägg det här, men jag har inte skrivit på länge!)
MIN MAMMA FYLLER IDAG 55 ÅR!!! Denna mamma som jag är beredd att kalla världsbäst i alla lägen, skall firas om några timmar med ett riktigt fint ....paket. Nej, jag ska inte avslöja presenten denna gång, det räcker att jag avslöjade pappas jeans present för nåt år sedan...
Grattis MAMMA!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela