Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Sjuuk!

Publicerad 2010-01-31 07:14:24 i Allmänt,

Ja då har man varit säng liggande i 2 dagar, något som inte händer allt för ofta. Glad är jag att vi då har Netflix, har legat halvt död och kollat på film efter film mellan sovandet. Trist också att jag missade Glitter & Glamour partyt som är idag, men det är väll typiskt mig, så inget att gråta för, det finns ju andra saker som är värre här i livet!

Jag hoppas jag är bättre imorgon så jag kanske kan vistas utomhus utan att känna mig helt lost, behöver röra på mig lite, annars så kommer jag bli lika stort som mitt rum och då kommer jag absolut ingenstans..

Adjöken!


Inget glamour idag alltså!

Sol och fotboll, enfin kombi!

Publicerad 2010-01-28 23:33:20 i Allmänt,

Okej, solen har återvänt och jag är tillbaka i stadiet sola-ansiktet-och-armar stadiet. Vill inte lägga mig vid poolen då det fortfarande är kallt i vinden. Körde därför lite egen fotbollsträning och vips så har jag nu bränt axlar och ansiktet har fått en något röd nyans.

Fotboll gjorde mig verkligen glad, helt otroligt attjag klarat mig utan det så pass länge som jag gjort. Önskar förståss att allt va som förut, när ingenting gjorde ont och man kunde göra allt med fin fin känsla och kontroll på allt. Istället hamnade bollar i vattnet, eller utspritt någon annanstans på planen förutom mål...

Men jag älskade känslan av att bara få vara där ute igen och leka runt lite, bara jag och bollen :) Kan låta lite nördigt, men det är allt jag någonsin vetat något om och jag älskar det verkligen! Önskar inget annat än att mina fötter ska bli smidiga och smärtfria igen!

Idag så blirdet shopping, shopping shopping! Det är nämligen så att glitte och glamor står på helgens partylista, det kommer bli toppen!

 
I WANT TO PLAY AGAIN!!

Over and out!

Tack storstadspojken!

Publicerad 2010-01-27 04:18:11 i Allmänt,

Jag har inte skrattat så jag gråtit på ett tag, men idag kl. 10.15 pm, så kom det, som en skur vällde tårarna ner!!

Kanske har ni inte lika roligt åt denna bild, men den gjorde definitift min dag, vecka!! Tack storstadspojken för du hade denna underbart roliga bild på din blogg!


Underbar bild!! Roliaste på länge!

Jag vill också...

Publicerad 2010-01-27 04:02:00 i Allmänt,

Biggest looser har gnagt sig in i mitt huvud, jag sitter som klistrad varje tisdag framför TV bara för att få se överviktiga, kämpa för sina liv och för att tappa flera pounds i vikt. Jag vill också vara på ett sånt läger!!

Idag hade jag mitt Micro- prov och det gick nog vägen tror jag, sen har det varit lite hektiskt med papper som ska fixas, men solen var framme idag, så jag kunde sola mina kinder medan jag slappnade av igen. SKÖNT!

Svineflue sprutan är nu tagen också, inga symptom än så länge, det kanske kommer imorgon, eller så är jag lite övernaturlig och undgår alla dessa bieffekter :P

Annars är det lugnt och fint, dagarna flyter på som strömmen som bär vattnet!
Ha det gött!

Grattis Morfar!

Publicerad 2010-01-25 05:49:25 i Allmänt,

Idag går alla mina tankar till min bästaste och goaste Morfar, som idag fyller år!! :D GRATTIS GRATTIS!! Frågan är ju om du har lärt dig koka spagetti än?? (Haha) Hoppas du hade en riktigt bra dag och att alla va extra snälla på din stora dag! Önskar jag kunde varit där, men nästa år är jag på plats igen :) Kram på dig!

Ligger för tillfället i min mycket breda säng och grubblar samtidigt som musiken kvittrar i öronen. Jodå, idag va jag allt på matstället Panera och laddade ner lite musik, Obs, kanske man inte ska skriva här! Men men, jag är nöjd hur som helst och musik är ju trots allt livet, så jag tar lite fängelse, bara jag kan ha kul på vägen dit :) Mitt i allt nedladdande så pluggade jag så klart. På tisdag har jag nämligen mitt andra Microekonomi prov och det är bäst att plugga så jag fattar allt det där med ekonomi hit och dit, för tydligen är det viktigt här i världen.

Kul va förra lektionen när jag var en riktigt topp-elev, jag visste allt vad han pratade om. Han pratade om A Beautiful Mind som jag såg typ dagen innan, det kallar jag ambitiöst av mig, att se filmer som läraren ska prata om. Tydligen vajag den enda för ingen verkade fatta vad han snackade om. Sedan gled han in på ämnet och den dyra kaffe böna som kostar ca. 20 000 dollar att köpa (för typ ett litet paket med kaffe), endast för riktigt rika helt enkelt. Men det är inte det intressanta, det ärnämligen så att ett litet djur med en viss förmåga att hitta de finaste bönorna äter upp de, och när de sedan kommer ut från detta djur så tar man de och maker ner de till kaffe. Som de FINA folket dricker, ibland är jag glad att jag är en fattig student :P

Nu är det snart dax att sova, imon börjar en ny vecka, alltid lika spännande och se vad den har att erbjuda!


En blomma till morfar :) Grattis!

Still Alive!

Publicerad 2010-01-23 01:25:32 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort egentligen, men denna vecka har då  sprungit iväg! Skola, lite träning och sömn, (trött efter helgens härjande).

På skolan har vi också något som heter Auto Show, hur mycket bilar som helst, överallt på varje liten gräsplätt man kan hitta. Allt ifrån lexus till hummer, mercedes och Porsche, men min favorit är ju mini cooprarna :) så små och söta. Meningen är nu också att jag ska jobba på detta event och sälja bilar så gott jag kan, problemet är bara att de inte hört av sig än om när och vartjag ska stå, men man vet aldrig, kanske får jag prov köra en porsche, parkera den någonstans :D

När jagändå säger köra, så kan jag ju säga att en kille på skolan idag testade vad en liteliten grön lexus gick för, och vad gör killen? Jo, han kör för fort tappar kontrollen och kraschar bilen in i 3 andra bilar som står parkerade, (bilar ägda av elever). Jag har aldrig sett en bil som är värd 75000 dollar kraschad förut, nåt nytt. Killen blev religerad och mår nog inte så bra nu, han har nog lite att betala så att säga!!

Idag hade vi business möte, alla var så fint klädda och dansade in i gympahallen med klackskor, kjolar och killarna i kostym och slips. Vet inte om jag fick ut så mycket av det, mer än att man kan bli framgångsrik om man bara har passion och inställning till att göra det.

“In the darkest hour you have the greatest opportunities” “The three P’s in business are Product, Place and of course the People” Där fick ni smakprov från den föreläsningen.

I övrigt har jag en ofantlig träningsvärk efter ett litet träningspass jag hade igår, benstyrka och löpning. Men det är roligt att känna att man fortfarande har musklerna även fast de inte syns ;)

Världens längsta inlägg men hoppas ni hade en trevlig läsning iaf, och ja vid liv är jag allt ;)

Bio väntar och det blir nog The Book of Eli idag :)


Dagens outfit...

Här utanför caf står några bilar...

Otränad till tränad?

Publicerad 2010-01-19 17:12:33 i Allmänt,

Mitt argumetativa papper på 6 sidor har jag nu fått tillbaka, och vad ska jag säga? För att ha varit förvirrad, arg och trött så va resultatet inte såååå dåligt. Men jag har ju en del att ändra, tur att jag bara har 2 lektioner imorgon, då har jag ju lite tid!

Imorgon blir det möte med tränarna, dags att börja styrketräna snart :)

ska det bli beach 2010??

Hoppas så, 5 veckor till kryssning och hade ju varit gött med en tränad kropp :P

Krysssning!

Publicerad 2010-01-18 17:05:44 i Allmänt,

Jisses! Jag har ju glömt att berätta att jag på springbreak ska åka lyxkryssning! :D kan ni tänka er? Jag Linda Westberg ska faktiskt åka på en stooor båt, med tennisplan, pool, gratis mat, dansgolv och sol golv.  Inte illa! 4 nätter är jag och mina 8 kompanjoner borta. Resan går från Miami, sedan ner till spetsen av florida; Key West, därefter bär det av till Mexico!! :D jag är såå glad så glad! Tihi, ville bara säga det!

 Äntligen händer det grejer :P


Såå nu förstår ni hur glad jag är!! :P

Beautiful Mind

Publicerad 2010-01-18 16:39:03 i Allmänt,

Städning och sen Bring it maraton! Ja så sg min söndg ut i stort sett! Vaknap relativt tidigt efter att ha partajat kvällen innan!

En rolig kväll blev det, trots att jag nu så här på efterhand kommer ihåg att jag sa till en i basketlaget att de va fruktansvärt dåliga.. Jaja, sånt man får ta, lika bra de får veta det då kan de ju bara göra bättre nästa gång. Eller? :P

Söndagen avslutades i alla fall med filmen ”A Beautiful Mind”. Har du inte sett den se den, Russell Crowe är toppen i denna! Så gillar du nummer, smarthet eller Russel Crowe så tveka inte, SE DEN! :)

Freee

Publicerad 2010-01-16 00:54:10 i Allmänt,

Ännu en dag har passerat här i West Palm Beach. Midterms är över och man kan äntligen slappna av. Därför firade vi detta i samma veva som Em’s födelsedag, på JB såklart. En riktigt rolig kväll med lekar, samtalanden och självklart dans :)

Idag har jag varit på mitt lilla rehab och kollat in Kickans och Mickans hotell som de ska bo i under sina 2 veckor här :) Wiie! Tänkte gått till Best Western också där föräldrarna och lillis ska bo under sina veckor, men jag hoppade det, kändes så tråkigt att korsa vägar och grejer. Är ju inte som hemma där man bara kan gå, nej nej! Här får man vänta i typ 10 min inann det blir ens tur att ta sig över till andra sidan.

För tillfället sitter i soffan och kollar på Pretty Woman som har 20 års jubileum, vilken klassiker det är, och så bra!

Värmen har börjat komma tillbaka, trodde jag, efter att ha legat på soffan en stund så vände allt. Himlen blev grå och kall, vatten sprutade ner från de stora äckliga regnmolnen. Usch! Men imorgon hoppas vi på att komma upp i 25 grader :)

Senare i kväll så blir det bio, vet inte riktigt vilken, eftersom det finns en del att välja på för tillfället.


Inget mer av detta!

Blir det vi tåsom umgås ett tag fram över??? Tack Malin!!:D

Jag är så hungrig, men glad!

Publicerad 2010-01-14 17:22:12 i Allmänt,

Nu är det bara några timmar kvar tills alla midterms är över, och detska jag säga er är en FANTASTISK känsla :) Sen attse betygen kanske inte är såroligt, men men:P haha, ellersåblir man överraskad, "Osch, är jag så smart?" haha.

Ikväll ska det firas, Emily fyller år så tårta blir det, sen vidare till JB, wiie! Weekend finally!

Min mage kurrar för tillfället så högt att folk tror det oskar ute. Så snart bär det av till caf och lite mat, sen excel prov. Men därefter förtjänar jag en powernap ;)

Mid-terms all over again!

Publicerad 2010-01-13 04:39:17 i Allmänt,

Mid-term veckan äri full gång och jag har grova problem. Hela huvudet är fyllt av tankar, men inte tankar som jag behöver till att skriva uppsatser eller plugga till prov. Nej, nej...
2010 har verkligen inte haft en bra början för min del, kanske har jag fel inställning eller så är det bara en dålig början som ska resultera i ett bra slut :)

Igår hade jag årets otur, spillde ut mitt te över mig själv i caf. tur va att det för tillfället va relativt tomt där just då. Min uppsats blev en katastrof och jag va bara allmänt arg. Sånna dagar kommer emellanåt, och att det skulle ta 20 år för mig att få veta att jag inte kan flyta runt på en räkmacka hela livet, trodde jag aldrig.

Imorgon börjar det och de närsmta dagarna komer minst sagt bli stressiga :P Men stress har jag inga problem med, jag kommer få allt klart i tid, så är det bara.

Kul också att familjemedlemmar kommer komma ner och göra mig sällskap i 4 veckor :) wiiie!! Tiden kommer då rinna iväg :)

Ne nu ska jag tillbaka till det otroligt underhållande pluggandet!


Seg dag

Publicerad 2010-01-10 02:41:06 i Allmänt,

Idag läste jag en kommentar och jag får ju säga att det jag skrev i ett visst inlägg är ganska roligt. Självklart har jag inte den största systern i världen, hon är ganska liten faktiskt :) haha, men roligt hur fel jag kan skriva ibland, :D

Idag har jag inte gjort annat än youtube-at olika tv serier, O.C va en av de. Saknar den serien lite faktiskt, en riktigt bra serie! Men inget kan vara för alltid. Hur skulle inte det va om ett skrapsår på knät vara för alltid, skulle bli lite väl kladdigt och blött :P

Här har det varit den kallaste dagen regn och blåst har gjorde att termometern visade 4 grader, kallt burr! Hemma i Sweden är det dock värre har jag hört och är inte avundsjuk på -20. :)Home!

JB lockade allt

Publicerad 2010-01-08 17:29:40 i Allmänt,

Jaha, då sitter man här igen. Idag blir det till att kolla tv serier eftersom min uppsats ska handls om jut det, tv serier. Jag vet inte om jag gillar denna uppgift eller inte, känns bara lite väl krångligt :P

Igår blev det JB, beslutet kom ca 10.30 och då va det bara tilll att skynda på så man hann få några gratis drinkar. Mycket trevlig kväll! Träffade de flesta som jag ännu inte sett sen jag kom i måndags, och nästan allt verkar va i sin ordning. Dock finns det ju alltid saker som chockar och får ens haka att falla ner till marken och nästan frenetiskt kämpa för att gräva sig under jorden. Endel vet då inte var gränsen går... Men jag vänder mig om och skrattar för mig själv, för det är ju inte jag som kommer ha det jobbigt :)


Glöm inte borsta tänderna innan ni ska sova :)

Åter till dagen!

Grattis Store Westberg!

Publicerad 2010-01-08 04:22:21 i Allmänt,

Jaha, idag av alla dagar så fyllde mina äldsta, bästa, fräschaste största syster i världen 28 :D Med det sagt så får man la slänga in ett GRATTIS också!!! Inte illa jobbat där Kickan! En födelsedag som jag firade med fika och skype med gamlingen :P

Jag snackade lite om en annan blogg, men smart som jag är så glömde jag att skriva in adressen :P haha, vad ska man göra, minnet är lika kort som mitt lilfinger (vilket är mycket kort). Här är den iaf Linda klicka bara på namnet så ska ni komma rätt :P


Fikat, kaffe och tårtbit, man får ju offra bantningen för syrran :P haha,

haha, kommer antagligeninte godkännas, men jag gillar denna bilden, såå söööt!
Grattis min lilla ängel!! Love!

Kallt blir varmt :)

Publicerad 2010-01-07 00:04:15 i Allmänt,

Idag har varit en lugn dag. En lektion & sen va det soffan so gällde. Killarna om och fixade AC:n så snart är det varmt i rummet igen :) 

I övrigt inte något nytt direkt, mer än att en ny blogg är på G. Ett videoklipp finns där och en lite annorlunda notice, om ni skulle vara intresserade :) Idag tog jag lite bilder på hur det ser ut här, Enjoy!

Ser kanske inte kallt ut men det är det :) Skönt att solen är framme dock :P

Great Start på 2010

Publicerad 2010-01-06 01:25:41 i Allmänt,

Ca 43 timmar efter min avresa från Landvetter så har jag äntligen kommit till rätta. I en av sofforna ligger jag nerbäddad med täcke och försöker få värme genom min dator. Att lämna kylan för värme slutade i att lämna kyla och hemma för lite mindre kyla här. Ja, det stämmer i Florida är det härmed KALLT! Men åte till resan.

Jag kom till Frankfurt i rättan tid, men väl på planet fick jag vänta i 3 timmar innan vi lyfte. Sen blev jag därför till mitt nästa plan. En ny tid fick jag därför som var kl. 9, helt ok ändå. Jag sitter snällt och väntar på mitt flyg. Då händer det, timman innan planet ska lyfta så springer en jävel förbi securityn och hela terminalen måste utrymmas. En jävla tid tog det ca 4 h. Vi fick veta att planet skulle gå ändå kring 2, glad över det satte jag mig och somnade till en stund. Vakna gjorde jag av en tants arga gapande när alla plan var instälda. Slut som jag va var det bara att följa strömmen och ställa sig i ännu en 3 timmar lång kö. Jag stod där i 1 timma, då vi sedan fick veta att vi kunde skriva ut en egen biljett. Mitt flyg skulle då gå kl 1 dagen efter, det tredje flyget till west palm. Ok, tänkte jag. Men faan vad det ångras när jag vinkar av 2 flyg och sitter och väntar på mitt, som en timma innan avresa, ännu en gång är FÖRSENAT!! Jag har vid detta laget varit uppe i 34 h och jag är helt slut, orkar inte tänka, blir förbannad eller ens prata. Jag dyker ner i boken jag har med mig och lyckas läsa ut den innan mitt flyg kommer kl. 6. Slockna gjorde jag direkt när jag satt mig ner i stolen och sov hela vägen tills den skakiga landningen kom.

Glad är jag över att äntligen vara framme och att jag trots allt träffade endel människor under allt väntande.Placerad i köön som va minst 100 m..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela