Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Done and ready to leave!

Publicerad 2010-05-30 06:31:46 i Allmänt,

Myskväl med peepsen på portofino! Fint sätt att avsluta en hel dag med städande! Jag och Lisa körde också den mexicanska stilen när vi skulle lämna en madrass på portofino, flygandes på våran lilla hondas tak. Lisa höll i ratten med ena handen och andra handen ut genom fönstret för att hållai madrassen. Jag höll hårt i sladden som didi så fint hade dragit över madrassen, andra handen var ut genom fönstret precis som Lisas, för att ge madrassen lite extra stöd.

Nu sitter vi här, nöjda och glada, väntandes på att få åka flyg hem igen! Lite skärrade över att lämna vårat hem, vänner och värmen, men det kommer nog rättas till i slutändan.

Imorgon är det morsdag, och jag missar den precis! Grattis min mor på morsdag! Jag hoppas att systrarna mi fixar något mysigt för dig på din dag! I LOVE YOU!!

Alla andra mödrar där ute, njut även ni av eran egna dag, fira med de som ni älskar mest!

Vi ses snart!

PACKA, AVSKED, SEX AND THE CITY 2

Publicerad 2010-05-29 05:50:52 i Allmänt,

Det är sista natten i dormsen, sista natten i mitt andra hem. Jag kan inte fatta vad som händer när jag tittar på mina fullproppade väskor, och sedan vänder blicken mot de tomma garderoberna! Jag ska verkligen hem igen!
Jag lyckades stänga mina väskor idag trots allt, och jag hoppas att det inte är allt för mycket övervikt...

Idag va det sista middagen med Lina innan vi åker hem, spicy thai stodpå menyn. Alltid jobbigt med hej då, men jag vet att jag kommer träffa denna underbara människa igen!

Efter middan var det dags att se Sex and The City 2, rolig och underbara kläder som alltid!! Snygga män fanns också med SÅKLART!

Nu blir det till att mysa i soffan så länge det går, och bara njuta av sista natten i 1229!Sista natten med de galna roomisarna :)

SAKNA!!

Publicerad 2010-05-28 17:52:21 i Allmänt,

Medan jag sitter här och väntar på att regnet ska sluta falla och att tvättan ska bli klar, så bläddrar jag igenom lite bilder från resan till Key West. En del bilder är härliga, andra mer roliga! Men hur som helst så kommer denna tid att stanna i mitt minne för alltid!
En väska är packad än s länge, och om jag ha tur lyckas jag inte stigaöver kilona, samtidig som jag kan få båda väskorna stängda.. Det kommer bli en challenge det kan jag lova!
Nju av bilderna nedan haha! 
VARNING!
 Känsliga läsare, bör hålla ögonen på översta bilden endast!!

LISA, STACY, DIDI, LINDIIE

LISA, MAX, LINDA

Fantastiska dagar!

Publicerad 2010-05-27 04:48:29 i Allmänt,

Jag sitter i soffan och degar efter ett par fantastiska dagar! Jag älskar när man bara kan leva livet och känna i vartenda andetag hur glad man är! Dagarna i Key West fick verkligen alla tankar på att lämna WPB och människorna jag träffat här, att försvinna. Soliga dagar, cykel och mysiga middagar var helt fantastikst.

Bäst av allt var nog snorklingen vid corall revet i key largo! Såå vackert och alla små firrar i alla dess färger är så söta! Sen va det de fiskarna som va i samma storlek som jag, lite konstigt men coolt att kunna mäta sig med en fisk. Att se en haj mitt i min snorkel upplevelse va kanske intevad jag väntat mig, men min första tanke var att simma efter! Rackarn var lite för snabb så ja haninte riktgt med :P tur va kanske det!

Nu är det packa och städa som gäller!!

Ses snart Svenskarna! :)

Vi ska ut och leva livet

Publicerad 2010-05-23 06:34:34 i Allmänt,

Efter en intensiv dag med Champions league final på Ale house, med öl och 2 holländare, så vandrade vi hem till rummet lite smått dragna! Didi var överlyckilg att Inter vann (eftersom hon inte är ett superfan av tyskar) jag och Lisa har ingen koll som vanligt och va mest glada över tillvaron..

I gryningen beger vi oss till The Keys för lite sol och semester, vilket ska bli härligt! Förhoppningsvis så stannar vi på vägen för att ta en båttur och dyka bland korall reven... Annars blir det till att strosa runt i Keys i 2 dagar öch bättra på bränna inför hemresan!Vi hörs om några dagar!

Miss you all!

Elina lämnar Ö-rådet

Publicerad 2010-05-22 03:04:19 i Allmänt,

En, efter en lämnar de West Palm Beach Florida. Idag var det Elinas tur att lämna. Det kändes lite som ö-rådet i robinson idag, snabb fika och snack om minnen från året, hur framtiden blir och hur tomt det kommer kännas! Allt slutade i stress, så jag fick köra Elina till tri-railen :) JAG KÖRDE BIL IGEN!! whoot whoot!kommer sakna denna pärla :)

"The last fika"

Publicerad 2010-05-21 18:11:32 i Allmänt,

Nu ska jag ge mig iväg till Starbucks för att ta en fika och säga hej då till min bästaste Elina! kommer sakna denna varelse enormt! Så pratigoch sprallig, raka motsatsen till mig, men hon skrattar åt minda dumheter, vilket är toppen.. En bra kombination här i west palm :) 

Det känns tråkigt nu när doormsen är tomma och när en efter en åker bort :(

Jag hatar hej då!  

Sista Lördagen!

Publicerad 2010-05-16 01:27:14 i Allmänt,

Sitter i soffan och vilar till 2 and ½ men, efter en dag med en final och solning. Nu väntar sista lördagen ute med tjejerna!!

Bara en final kvar, sen är det hela över! 


Last saturday with the ladies!!  

En FANTASTISKT bra dag!

Publicerad 2010-05-15 04:47:41 i Allmänt,

När det nalkas finals då lägger sig björnligan från 1229 vid poolen och steker lite. Jag har haft skratt attacker hela dagenoch vet inte riktigt hur finalsen kommer sluta. Men det löser sig som den vise mannen sa!

Nu blir det den fantastskt roliga filmen BEERFEST!! SE DEN!!

Natti natti! Wish me luck!

Björnligan, eller en trio 12 åringar?? HAHA

Gratti grattis!

Publicerad 2010-05-13 06:48:00 i Allmänt,

Idag (igår för er i Sweden) har det varit en massa firande kan jag tro, Anders din gamla räv som fyllde år! Ska inte säga hur gammal du blev, inte för att du är gammal utan för att jag inte vet hur ungt du fyller :) haha!

Hoppas dagen var till belåtenhet och att Yvonne bakade en stor och fin tårta till dig som du kunde smaska lite gött på! Hoppas du har lite historier till mig när jag kommer hem i juni! VAR REDO!!

Nu ska vi prata om Lotta och inte vilken Lotta som helst utan charlotta som så lägligt min syster yster heter i andra namn! Grattis på namnsdagen!

Imorgon är sista dagen med klasser! Sorligt, kommer jag sätta mig i skolbänken igen tro?? man vet aldrig, får bli ett firande för den bara för det imorgon kväll!

Natti Natti

A little bit closer everyday

Publicerad 2010-05-12 03:14:41 i Allmänt,

Sitter i soffan alldeles sleten och trott med Lisas data i knat som inte har de svenska bokstaver som jag behover. Men ni far lasa sa gott det gar. Satt uppe till 3.30 i natt for att fa fardigt mitt final i psychologi, lika dalig planering och vilja som vanligt att gora skolarbeten. Efter att pa kvallen fatt ett utbrott pa min sega dator, sa bestamde jag mig for att kolla pa en film som far en pa battre humor. Vilket filmen Beerfest lyckades elegant med! FANTASTISKT ROLIG FILM! skrattade sa jag fick ont i magen och sa tararna rann pa kinderna. En av de roligaste filmer jag har sett kan jag lova, perfekt for mitt satt att tanka!

Bara 4 skoldagar kvar nu och jag borjar fa lite angest for att lamna detta stalle med alla goa manniksor!

Annars sa har jag varit pa bankett for alla atleter pa skolan, darefter tog jag och mina roomisar en roadtrip till Miami for att fira Didis van som precis graduatat. Mycket trevligt var det, och gott vin hade de med sa det hela slutade med party i bilen hem och utgang till roof top.. Alskar att det ar sa enkelt att ta sig ut har!!

Na val, jag ska forsoka uppdatera sa gott det gar, men som ni forstar sa har jag en del saker att gora innan jag sager tack och hej leverpastej till skolan!En vecka kvar!

Publicerad 2010-05-07 02:44:10 i Allmänt,

Morgonpromenad i strålande sol och frukost serverad i caf, det får mig att känna mig som en av de där hollywood fruarna på tv. Enda skillanden är att jag inte har en massa drama runt mig och att jag har klasser att gå till.

Eftermiddagen bjöd på blixtar och dunder, men dock inga magiska under. Första gången som åska har skrämt mig faktiskt. Det smällde så det skakade i hela våran lägenhet, och regnet vräkte ner tillsammans med hagel i size: golfbollar.

Nu har jag bara en skolvecka kvar, sen är detta äventyr över. Alla reser hem medans jag och familj 1229 stannar kvar i 2 veckor extra.

Nepp, nu är det dags att plugga!

Hasta la vista!


Familj nr1229

"Onsdags dimman"

Publicerad 2010-05-06 06:53:11 i Allmänt,

Galet trött var jag idag, vandrade runt som en zombie i skolan. Lyckades dock skaffa mig boende i Canada när jag känner för att åka dit, rundtur ska jag få också, toppen! Ibland är det bra med kontakter, vilket jag har lite runt om i världen nu.

Efter matten idag fick jag och 2 till pris av läraren för våra fantastiska prestationer i klassen, hahaha! Sånt händer nog bara här tror jag, men det är alltid kul med pris såklart, så klaga det gör jag inte.

Imorgon är sista dagen på denna skolvecka, därefter följer sista veckan. Konstigt att det verkligen är över snart, har lite svårt att förstå det faktist.

Att tiden springer iväg så snabbt skrämmer mig verkligen, hur ska man hinna med allt här i livet?

Godnatt peeps, ha en bra dag imorgon (läs idag)!

xoxo

Fnitterdagen

Publicerad 2010-05-05 01:32:24 i Allmänt,

Jag blev klar med min inlämning trots allt! kl stod på 3.37 när jag stängde datorn, nöjd över att ännu ett arbet var avklarat.

Dagen har därför varit fruktansvärt rolig! Tog en morgon promenad kl 8 i den heta värmen, därefter var det frulle och klass.

Riktigt fin dag och eftersom min hjärna inte riktigt var utvilad och med i matchen så hade jag ett flertal skrattanfall, helt underbart, jag älskar verkligen att skratta!

Plugg i skuggan blev det också, följt av en powernap på 30 minuter. Träning idag blev mest för käken, men jag och Lisa spelade också tennis i 20 minuter, det ni!! haha

Nu blir det kväll framför tv:n och en tidig kväll till sängs!

tjingeling!

Plugga NEJ!

Publicerad 2010-05-04 04:52:44 i Allmänt,

Jag hatar att jag inte kan koncentrera mig, har jag ADHD?
Allt annat verkar roligare, en myra som tappat sitt ben och försöker bära med det så han kan bygga en stack är typ über intressant!!! Men plugga det är då totalt ointressant för tillfället. Den där känslan av att man vill fast det inte går, så känns det ungefär...

Tokigt Tokigt! Får kanske försöka sova istället och hoppas att jag kan slänga ihop något bra imorgon, eller ska jag sitta här och tävla med mig själv om vem som ger upp först?? Ska jag eller jag vinna?? Tuff fråga!

puh, wish me luck!

Hetare än någonsin

Publicerad 2010-05-04 01:10:15 i Allmänt,

Idag snackar vi värme, det är svettvarning för minsta rörelse man gör. Antagligen befann sig därför halva skolan vid stranden idag, för i klassrummen va det tomt.

AC:n i gymmet är igång igen, vilket är tur annars hade jag avlidigt idag i denna värme och det vill jag inte nu när det snart är över.

Nu är det dags att ta tag i min inlämning som ska in imorgon. Lika välplanerad som vanligt är jag :P

tjing tjong all night long!


På tal om hett, denna bilden är ju rikigt het på min granne :P hahaha

GOLFING!

Publicerad 2010-05-01 21:33:42 i Allmänt,

Idag har jag kört på impulsbeslut, jag skulle åkt till ett vattenland för att fira en av tjejerna i lagets födelsedag. Det sket sig eftersom solen inte var framme och att priset var allldeles för högt för en dag i vatten. Istället fick nästa beslut bli taget mitt i frullen (kl 12, caf öppnar inte tidigare), golf med golfarna och några andra nybörjare :) En lång funderare men sen slog det mig att man lever bara en gång, och vad ska jag göra innne i mitt rum? Så i tisha, shorts och fliflop, bar det iväg till ett golfställe i stus fullpackade bil!

Tydligen är jag bättre på vänster hållet, och denna gång var de också nöjda med mig. så kul när man kan göra någon glad, jag va lycklig så fort jag träffade bollen i princip.

Vi avslutade med en putt tävling, jag och stacy bildade lag, men scottie och Stu var helt enkelt bättre. Nu är jag tillbaka mitt lilla rum och borde väll plugga, men jag gör hellre allt annat än pluggar just nu!

Bara 2 veckor kvar sen är jag klar med skolan, och 29 dagar kvar i mitt andra hem i livet!

Tjolahopp gott folk!


Detta va förra gången, denna gång kom swingen från andra hållet :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela