Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Gla att jag lever!

Publicerad 2010-02-25 06:05:25 i Allmänt,

Igår va sista dagen på winter term helt underbart!! Lite firande blev det, men jag tröttnade vid 6 på kvällen, efter två kalla beers :)

Vad händer på onsdag morgonen, dagen då friheten börjanoch man bara vill ligga på stranden och schteka? Jag vaknar upp, men vet att jag är ledig så jag ligger kvar och myser. Lyckas somna om lite halvt, vaknar till igen av en smäll så hög att jag nästan ramlar ur sängen! Orkan ute? Regn droppar som jag aldrig tidigare sett, störtar ner från himmelen, träd och buskar slår emot fönstret så det känns som om de ska gå sönder. Jag går ut öppnar dörren och finner 15 vattenfall fallandes från taket, en pool där gräset normalt sett ligger. Läskigt är mitt enda ord! Jag missade dock golfbollarna som ramlade ner, de hade kunnat döda de små Holländarna om de vistats ute, tur att de sov, det hade ju varit katastrof annars. I chock som jag vaså tog jag inga kort tyvärr, men ni får lita på mitt ord ett tag trodde jag att livet gick mot sitt slut, att små tornados skulle komma och svepa mig ur min varma och mysiga säng.

Solen sken upp en stund senare, men annars va det en mulen men het dag. Stor shopping och promenad till Marshall och Ross gjorde humöret på topp!

Dagen avslutades med min första amerikanska pizza och filmen the box, kanske inte den bästa filmen, men ja det va ju trevligt iaf och den skapade en del diskussioner :)

Ha det bra, för det har ja! :D

förresten, köpte idag en bok, "vad är meningen med livet?" ska bli intressant att veta :)

SRING BREAK!!!

Publicerad 2010-02-23 22:52:02 i Allmänt,

Jag är så himla glad nu!! Finals är över och jag kan njuta av mina underbara dagar i frihet!! Jippi! Det ska bli så himla skönt nu, fina veckor ligger och väntar framöver med resande, besökare och de sista veckorna i skolbänken :) Detta ska såklart firas, Elina och jag har redan forat med en öl för att komma i stämning. Ikväll är det basket och sedanblir det nog utgång tror jag, wiiieho! Jag hoppas på strålande väder och besök till beachen :)

Igår va det glass kväll på campus och samtidigt öppnade jag 1229 lilla backfack, vad fann jag? Ett härligt kort hemifrån, frpn mormor och morfar!! Gisela och Martin också, det är alltid lika roligt när jag hittar ett brev i boxen :) Tack tack!


Jag och Elina tjuvstartar

Ha det bra!!

FINALES!!!

Publicerad 2010-02-22 07:08:04 i Allmänt,

Medan det snöar centimeter i hemlandet Sverige så har nu sommaren kommit tillbaka, bikinin är på och min kropp är ännu en gång röd som en chili, men inte gråter vi för det heller röd än död :)

Idag är slut-spurts-pluggandet på finalsen, 2 dagar sen är jag fri att göra vad jag vill!! Jippi!!

Förresten så spelar Sverige just nu mot Finland och vad kan man säga mer än so far soo good!! Kvällen har också erbjudit Pancakes gjorda av lärarna, endast för att det är finals imorgon och inte kan man plugga på tom mage, nej nej! Gott va det och många samlades framför tv:n för att se Canada förlora mot USA :P en trevlig kväll/dag overall!


Det blir en dag vid poolen! Vår egna illusion av beachen  :)

Hoppas Sverige och svenskarna överlever snöstormen! :)

Tisdag i all ära

Publicerad 2010-02-16 22:29:19 i Allmänt,

Idag är det fettisdagen hemma i Sverige, vad händer i US kan man undra? Jo det ska jag säga er, inte ett jädra dugg, varför? För här kan man inte ha fettisdag bara en gång om året, denna dag ska vara varje dag, så ligger det till. Inga semlor har det heller någonstans, så jag hade knappt vetat om att det va idag om inte jag kikat på nätet.

Just nu sitter jag och går igenom mitt första final som är imorgon, kan ni tänka er alla redan? Konstig känsla, om en vecka så har jag gått två terminer i skola. Känns bra, men vad fort det går, snart så sitter jag på flyget hem igen och grubblar på vad som ska hända här näst. Men innan detta så ska jag ju göra en del, Mexico närmar sig, besökarna kommer allt närmare och graduation ska avklaras! Det kommer vara en intesive period känner jag, men kul, kul, kul, kommer det minsann att bli!!

 

Ha det gött!

ALLA HJRÄTANS DAG ♥

Publicerad 2010-02-15 05:52:02 i Allmänt,

Den 14 Februari vet vi alla vad som väntar, ♥HAPPY VALENTINES DAY!! ♥ Mysig dag med mycket kärlek, vad jag gjorde va baka scones, vilade i sängen, vilade lite till och käkade på kvällen lite mat från Pollo Tropical, gottigt!

Tillbaka till gårdagen, Lördag, Ponta grattis i efterskott, har inte glömt dig ska du veta! Dagen var fullspäckad och det blev så mycket att jag knappt kommer ihåg vad som hände. Plugg, vin, tailgating, vin, basket, mer vin och sedan utgång på bradleys. Och det kan sammanfattas, jag är glad att jag kom hem!

Gårdagen är ett minne (inte ens det) blott, jag blickar framåt. Imorgon är det dags för lite presentation, så då blir det till att hoppa i klackisarna och slänga på sig något business casual-aktigt. Jag ber till vikingarna att jag klarar mitt lilla snack kanon, utan minsta problem!!

 
Kolla in glajjorna! haha

Puss puss, Love you all!♥

Homecoming Week

Publicerad 2010-02-12 17:29:17 i Allmänt,

Kära läsare, Denna vecka har handlat om skriva skriva skriva överallt förutom här. Det börjar dra ihop sig till finals nu, så nästa vecka är sista veckan med lektioner. Men trots endel plugg så har det ju självklart hänt en del saker.

Veckan heter Homecoming, vad man menar med det vet jag faktiskt inte. Hur som helst, min t-shirt hylla har dubblerats, jag har lärt mig kasta tallrikar, kollat på dating game, käkat tårta, burit självlysande glasögon och förälskat mig i serien Robin Hood!

Vi börjar med tallriken, ja det vainte meningen att den skulle falla ner i golvet, men ändå slank den ur när Sara viftade till med armarna. I slowmotion ser jag hur tallriken flyger i luften och gör 360  om och om igen, till slut ligger den där på golvet i tusen bitar, mina kinder och Saras är antagligen knallröda men ingen ser för vi gömmer ansiktena i händerna, vi skrattar glatt och tar sedan en plast tallrik istället och kilar där ifrån.

Nearly naked mile var igår, jag va inte med eftersom det va svinkallt, istället va jag åskådaren som gick runt i glammig rosa självlysande glajjor. Borde varit med för jag hade förmodligen kommit 2:a eller åtminstone 3:a eftersom alla tjejer gav upp.

Nu Robin Hood, jisses kolllade 4 avsnitt i går kväll/natt, varför har jag inte kollat denna serien förut? Den passar mig som handen i handsken, rolig blandat med allvarligt och en snygg kille. Tummen upp för Robin Hood helt enkelt!

Fredag bjussar på tvättning pluggning, och käk på indisk resturang, YUMMY!

Rädd för tvätten...

För det va ingen liten hög :) Man har ju samlat på sig...


Idag har förresten Valentines day premiär, ska dock inte dit, men ses det ska den göra någon gång..

Update!

Publicerad 2010-02-08 16:29:40 i Allmänt,

Lite uppdatering om vad som hänt den senaste tiden: Torsdags kilade jag över till Strelings för att umgås med Elina, käka tårta och kolla på Into the blue. Fredags hade jag en heldag med Katya där vi pluggade, tjöta skit och på kvällen kom Elina över och vi lagade till lite flygande jakob, och en hallon/blåbärspaj till efterrätt. Film blev det även denna dag lite sorgligare, The lovely Bones som finns på bio listan för tillfället. Enligt mig en mycket bra film, man blir verkligen rörd och det känns som om man själv deltar i dramat. Mitt hår fick ocksåen ljusare nyans så nu ser jag normal ut igen, ÄNTLIGEN! Kanon kväll var det och det måste göras om!!

Lördagen skulle blivit party och en stor middag på Cheescake för att fira Sofia som finally blev leagal, altså 21. Det hela slutade med 7 personer och en bil, god mat och avslutningsvis en sväng till wet willies, för att dricka isdrinkar.

Söndag var det dags för största eventet hittils som jag varit med om US. nämligen Super Bowl, football final New Orleans Saint’s vs. Indianapolis Colts. Saint’s vann och det va de jag hejjade på, mest för att jag kände igen en spelare som dejtar en Kardashian, allmänbildat va? Vi var ett gäng som käkade vings och grillad kyckling, chips, kaka och drack kaffe samtidigt som vi hade kul åt matchen och reklamen. Som tydligen bara visas under Super Bowl finalen ;) De där 30 sek. reklamerna kostar ju multum så det gäller att verkigen göra ett bra jobb. Mina favoriter va Doritos, Denny’s, men bäst va nog denna med bebisarna :)


Jag vill också vinna!!! 

HAPPY BIRTHDAY MOM!♥

Publicerad 2010-02-05 03:56:17 i Allmänt,

Idag händer det, VÄRLDENS BÄSTA MAMMA fyller år!! GRATTIS GRATTIS! ♥

Eftersom jag inte kan vara där och sjunga för dig så tänkte jag ge dig en annan sångare, kasnke inte lika bra som jag men jag hoppas det funkar ändå ;)
luta dig tillbaka nu för detta kommer bli bra!


Hoppas du får en toppen dag, och att firandet blir en härlig upplevelse!

Puss puss

Sweden 2010

Publicerad 2010-02-05 00:53:14 i Allmänt,

Idag har jag tagit mig i kragen och pratat med min tränare Dunny, och kära vänner nu är det fastställt att det kommer bli Sweden igen resterande 2010.

Annars har det varit en lugn dag, lärde Stacey lite svenska, tog en powerwalk och hade lite klass. Fick också en Yoga skiva idag som jag nog ska ta användning av imorgon bitti, ska bli spännande att se hur det fungerar :)

Nu är det dags att varva ner och kolla på best roomate competition som är här i doormsen, kanske får man lära sig något nytt om eleverna här på skolan!

Simma lugnt!

Beautiful day

Publicerad 2010-02-04 01:37:54 i Allmänt,

Då va ännu en dag över, och hur gick tankarna denna onsdag? Ungefär så här:
Okej, idag är det tärning och jag kommer träffa coacherna igen, hur länge ska jag dra ut på det? Jag borde nog säga att jag ska bege mig hemåt efter sista terminen så snart som möjligt. Eller? Vad ska jag säga, hur kommer de reagera? Många kommer nog åka här ifrån, hur ska laget se ut nästa år, kommer de få ihop folk? Jag väntar nog en dag till tror jag.

 Efter styrkan idag så känner jag mig ännu mer som en biff; min överkropp börjar kännas som hulkens biffiga överarmar, hur ska detta sluta? Hur som helst så va vädret underbart idag så jag bestämde mig för att ta mig en powerwalk för att få lite extra förbränning på kroppen. Hur gött som helst, kändes som om jag kunde gå i evigheter, vilken känsla! Musiken i öronen, solen i ansiktet och ett leende på läpparna. Ja, jag måste sett rolig ut när jag gick där på trottoaren i min egna lilla värld.

 Om ni vill veta hur basketmatchen gick så kan jag säga att de vann ganska stort, och roligt va det att få höra lite skvaller, samtidigt som jag kunde hitta på lite historier :P


Detta va då, tänk er armar som Hulken...

 today! haha

Fullt upp

Publicerad 2010-02-02 23:56:50 i Allmänt,

Jisses vilken träningsvärk jag har i mina armar idag, inte klokt. Dock inte konstigt efter alla armövningar som vi skulle göra igår, och jagsom inte vill se ut som Hulken, vad gör man?

Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen, vilket är skönt, man hinner liksom inte känna den där rastlös-känslan då. Lektioner hit och dit, läxor och annat har jag ägnat min tid åt. Nu är det bara ett grupp möte kvar, sen kan jag ägna kvällen åt killarnas basket match.. Spännande!

Regnet verkar inte ha något slut, har inte regnat lika mycket idag men det är ändå ingen höjdare med fuktighet... Usch!

Dax att kila till caf och ta sig en liten dinner!

Regn, Regn, Regn

Publicerad 2010-02-01 22:09:35 i Allmänt,

Jag tror min kropp är utvilad nu, i morse vaknade jag nämligen av att regnet slog mot rutan. En mysig upplevelse måste jag säga, jag bara låg där och lyssnade på ljudet av regn i väntan på att klockan skulle ringa.

Idag hade vi våran första work-out, ett gympass där man kör olika övningar i 3x45 s max antal med 15 sek. vila. Armarna vai fokus känner jag, de kommer inte va i fint dager imorgon, tur att jag inte ska skriva långa papper, förhand imorgon :)

I övrigt har dagen varit chill i dill, gratulationer har delats ut till höger och vänster och grammis galan har skådats på tv. Kul också att de visade i kändis nyheter från Sveriges P3 guld, Fever Ray som jag aldrig hört talas om, va personen ifråga de gjorde narr av. Jag va mest glad över att Sverige fick va med i merän skandalen med Tiger :P

Nu väntar en dusch och dinner, så får vi se vad jag har lust med i detta regn oväder som itagit West Palm Beach, Florida :)

http://www.youtube.com/watch?v=IzY-c2ecnKI

Kanske något udda, men lite roligt ändå :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela