Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Familia in la plania?

Publicerad 2010-03-30 01:41:09 i Allmänt,

Den senaste tiden har mina drömmar varit oslagbara, jag vill inte vakna, bara ligga där och drömma vidare till en annan plats. Detta måste betyda att jag mår bra, eller? Förstår inte annars varför denna svärm med goa drömmer kommer över mig.

Om några minuter borde mamma, pappa och Sara höra av sig, (eller iaf en av de, alla kanske inte behöver ringa) efter som de har landat i West Palm nu.

Denna dag har i övrigt varit chill, sov länge, pluggadelite, hade matte och pluggar nu lite till. Svårt dock att slitamig från ”När lammen tystnar” som går på tv nu, Anthony Hopkins är ju för bra!

Nu får det bli nån slags träning, eller rörelse iaf, kanske kan gå till mitt rum och tillbaka, det borde räcka för dagen!

Får ni tid över och gillar country så lyssna gärna på Luke Brians Do I, skön bit! :)

Luke Brian.....

Tjosan!

Helgens bravader

Publicerad 2010-03-29 00:02:39 i Allmänt,

Imorgon är det dags för mamma, pappa och Sara att landa I West Palm Beach. De kommer få leva livet i värme och sol i 2 veckor och bara ha det härligt samtidigt som de får träffa mig såklart, (vilket inte är fy skam).  De 2 veckorna kommer säkerligen skena iväg, precis som de 2 veckorna när mina andra besökare var här, men det spelar ingen roll för det kommer bli 2 fantastiskt fina veckor :).

Igår va det en hel pluggdag, tror ni jag fick något gjort? Om  ni inte kan svara på det så kan jag säga er, att NEJ det fick jag inte. Som vanligt finner jag allt annat mycket mer intressant och kan sitta i tomme i flera minuter innan jag fattar vad det va jag egentligen skulle göra. Tur är att jag blev klar med en uppgift ändå. Nu är det bara 3 ½ kvar, men varför stressa?

Utgång blev det igår kväll också, efter en osäker start på partajandet bestämde jag mig för att ändå hänga på downtown. I taxin blev det bråk med chauffören för att yellowcab tydligen är dumma i huvudet, det fick denna mörke herre också höra, och tip det fick han ingen. Kvällen fylldes med snack om bröderna fluff och bananer i pyjamas, med min lilla vän Lina från Jönköping och nykomlingen Maria som är på besök. Fullt ös på dansgolvet gjorde att jag idag är ligger i sängen döv, med desperat försök att plugga.

Men hej, No stress!


Godnatt Sweden!

Jag har hittat på en historia!!

Publicerad 2010-03-26 02:25:48 i Allmänt,

Vet ni vilket vattendjur som är den största egoisten?


Selfish!! hahaha!

Där ni inte illa va?

Här kommer lite bilder från Disneyworld längre räckte inte batteriet på kameran, haha!


Carnival Imagination la till i Mexico på ön Cozumel..

Gänget som va iväg :) Vilka godingar!

Regnigt värre, men mimmi va glad

Mussse kunde pumpa

De finns verkligen...

Slottet

Här är vi alla 3, toppen kul!!! saknade :)

CIAO!

Hej!

Publicerad 2010-03-24 16:25:11 i Allmänt,

Har inte skrivit här på ett tag inte. Mitt schema har  varit fulspäckat av roliga saker, kryssning, Kickan och Mickan som va på besök (2 vekor med sol, Universal, Disneyworld och Seaworld, men framförallt BIO, haha), nu ägnas all min tid åt att plugga så jag kan slappa i 2 veckor till sen när mamma, pappa och lillis kommer J

Det har verkligen varit ett par toppen veckor här i West Palm, känns nästan som om man vill stanna längre än maj.. tiden går så himla fort nu, jag hinner knappt med känns det som, snart är det bara 5 veckor kvar tills jag hemma igen. Vad hände? kändes för bara ett par veckor sen att dagarna aldrig skulle ta slut.

Underbart väder har vi äntligen fått också, kan det bli bättre? (ja om inte jag behövt plugga då såklart :P). Träningarna är igång och igår va verkligen toppen kul, en hel träning med bara spel. Precis vad jag gillar! Glida runt lite ha skoj och lira för att det är kul! Underbart!!

Ihelgen hade vi 90’s fest i dormsen, lite folk men en fantastisk skön stämmning. Spice Girls gästade tillsammansmed halva roxette och några andra 90-tals people :) 90-talet har allt för många bra minnen, och musiken va en klass för sig :)

Ska slänga in en och annan bild också om min data vill vara med och leka lite :)

Ha det bra alla! Ska försöka uppdatera er bättre den närmsta tiden!

 

Fulla muggar

Publicerad 2010-03-10 16:26:35 i Allmänt,

Sitter i mitt lilla krypin och lyssnar rosa-tvättade-Ipod, riktigt nostalgiskt. Många låtar jag inte hört på länge, och som drar en tillbaka till gymnasietiden :)

Igår va Mickan Kickan och jag på bio igen, Dear John denna gång. Det är allt lite mysigt med sådana filmer, även fast man alltid lyckas bli lite arg på själva storyn, men det är väll det som är meningen antar jag. Idag är det skola hela dagen som gäller, eller ja inte nu då men snart är det dags igen och då håller det på till 4 sen är det lite skoj träning som väntar. Kickan och Mickan ligger nog vid Beachen för idag är det fint väder, annars kan man säkert finna de i något shopping center för det har de fastnat för må ni tro :P

Imon är sista dagen på denna skolvecka, de sista dagarna på veckan kommer spenderas i Orlando och seaworld, Disneyland och på Universal, skoj skoj!!

Förresten, vilket skandal samhälle Dalsjöfors har blivit, vad händer när egentligen när man lämnar sin hem by? Jo barn blir fulla i skolan och är inte rädda för att visa det heller, knäppt!

Vi hörs gott folk!

 

Tillbaka igen

Publicerad 2010-03-09 00:59:28 i Allmänt,

Jag har inte skrivit på ett tag för det är en del som har hänt här de senaste veckan. För första gången har jag varit vid Floridas sydligaste punkt i Key West, sett cozumel den mexicanska ön och solat på en mycket stor och fin båt, eller närmare bestämt en lyxkryssare :)

Nu när jag väl är hemma igen så har brännan blivit bättre, platser har blivit sedda och mina första besökare har anlänt!!! :D Kickan och Mickan kom i lördagskväll/natt, så jag väntade med att se de till morgonen där på. Riktigt kul att se de igen och visa de hur jag har det här i West Palm. Godis och de hemmabakade kakorna var också mycket uppskattade!! Yummy!

Så mestadelen av min tid har jag spenderat i solen, antingen med en pina colada i handen eller i solen på singer Island med mina mså besökare, kan det bli bättre?

Imorgon drar dessvärre skolan igång igen, inte allt för roligt. Här kommer de sista 11 veckorna för min del, sen är denna resa över. Något som jag absolut inte ska tänka på nu! Lev i nuet och ta vara på varje dag till fullo, det är vad som gäller nu!


COZUMEL MEXICO

Som en blixt slår ner, så snabbt kan allt vända

Publicerad 2010-03-01 06:23:29 i Allmänt,

Imorgon ger vi oss oväg på cruise och det glädjer mig såklart att komma bort här ifrån för en liten stund. Mexico är inte fy skam och heller inte båten vi ska färdas med heller. Att njuta av dagen had evarit optimal om jag inte vetat att min käre vän Honken lämnat marken och flygit iväg till det ljuva blå. Det hela kom för mig som en chock och det tog ett tag innan jag faktiskt förstod att det var sant! Jag kommer för alltid minnas denna glada filur som aldrig lämnade mig utan ett skratt efter varje litet möte.

En glädjespridare och rocker lämnade oss alla, i himmelen finns han nu och föralltid i mitt hjärta! I’ll miss you Hunken Honken, ta hand om dig i himmelen vi ses igen min vän!♥Som leendet bytes
i skälvande tår
så växlar våra liv
några jordiska år.
Ibland lekte tanken
i solljuset fri,
ibland kommer nattsvarta
skuggor förbi.
Då slutar en saga
då somnar en vind,

och allt blir så stilla
som tårar mot kind.

 

WE WILL MISS YOU HONKEN!!!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela