Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Weekend med matcher & plugg!

Publicerad 2009-10-31 03:59:31 i Allmänt,

Idag spelades en match mot St. Thomas en grymt fräsch anläggning, basketplanen såg ut precis som på tv, skinande och glänsande i varenda liten vrå, coolt får jag säga. Va lite sugen på att byta sport där ett tag faktiskt.  Förlust blev det med 1-0 vilket va lite av en besvikelse för alla i laget. Men motgångar sägs ju göra en starkare och styrka är något vi behöver nu inför sista matchen som ska spelas mot Scad, de ska bli krossade och vi ska bli vinnare av conferens punkt slut!

Igår va det hoops mania på skolan riktigt nicefaktiskt, alla sportlag på skolan fick dansa i 2 minuter o’boy vad roliga en del va, haha, kul när folk bjuder på sig själva och glädjer andra.

För övrigt så MÅSTE jag inhandla lite kläder, man kan inte jobba på samma sätt här som hemma direkt då man faktiskt har grannar vart man än vänder sig, så mina byxor med megahål i benet får nog ta och bytas ut snart för andras trevnad :)


Vad sägs om att skippa bokhyllan och bygga ett litet träd av böcker? gäller ju att man inte vill läsa böckerna :P

Kram kram

Changes

Publicerad 2009-10-28 02:52:00 i Allmänt,

Vårat Dorm har förvandlats till ett sjukhus för 3. Diagnosen lyder:

Lisa- Stukad tå i bästa fall, bruten i värsta
Didi- Bruten näsa, kommer behöva bli skönhetsopererad
Linda- Fot som borde amputeras, men som ska få ett försök till, MRI kan vara nära!

Otursvecka för Seahawks soccer team,

Viktor givck idag igenom sin 4 operation idag, efter att han brutit benet på 2 matcher.. Hoppas allt blir bra med honom till slut!

GÖR ALDRIG DET EN GÅNG TILL!!!

Publicerad 2009-10-26 03:24:33 i Allmänt,

Idag skulle jag och Lisa vara med i Northwoods svar på FEAR FACTOR(som visats på tv hemma i Sverige ett antal gånger). Det ska jag säga er, det är något som jag aldrig kommer att upprepa en gång till i mitt liv, det vill jag lova och jag tar hellre livet av mig än medverkar i något sådant igen!!

Första grenen vann jag och Lisa då vi skulle ha ett snöre kring våra ben så vi satt ihop, samtidigt som man skulle hämta var sitt ägg och bära på en sked. So far so good, näst på tur stod det jag fruktat hela tiden: ÄTANDET.

Om jag va nervös? JA! När lille Harry lyfter på locket och man ser ett kokt får huvud ligga serverat på silverfatet, kanske inte så farligt. Sen kom vad som stod på menyn: livmoder från ett får, samt en tjur testikel och någon äcklig shake till det!

Jag tog fanimej ett bett i den där jävla testikeln och det va fasen det hårdaste och äckligaste jag smakat hela mitt liv!!!! jag gjorde ett försök att svälja men den lilla testikeln kom bara upp igen!! värst var de som tryckte i sig hela middagen! FY FAN!

Kontentan av detta:
jag gav upp och vill aldrig mer äta testikel!!!

Annars hade jag en trevlig gårdagskväll, med lite partajoch dans på feelgods!

Bilder kommerläggas upp snart, I promise!

kram kram

En galen tid!

Publicerad 2009-10-24 22:08:36 i Allmänt,

En silvrig bil med fläckar i sitt revir, har lämnat min sida och flytt för att vila, ett sorgset öga jag nu får, men i mitt hjärta du finns i alla år!!

Ett litet intro sådär bara!

Fick lite post hemifrån idag, och det är alltid lika trevlig läsning, saknar er massa där hemma, ni är guldvärda allihop! Mormor och Morfar: jag mår bra och min fot överlever, spelar lite då och då, men den gör fortfarande ont. Tack för kortet också! Det var fint :)

Just nu har jag upp över öronen att göra, massa plugg hela tiden, dygnet runt, 24/7 heelt galet! Jag och mina 3 gruppvänner ska starta ett eget land, och det kommer jag nog gilla, (tror jag) min fantasi kanske kan komma till god hjälp i detta lilla grupparbete.

Trots allt som ska bli gjort så kommer jag ta söndagskvällen ledigt till lite FEAR FACTOR, japp ni hörde! jag och Lisa ska imorgon ställa upp i detta spektakel, äta kycklinglever och simma bland leguaner och grodor och maskar!! Kasta brinnande döda råttor i en papperskorg med munnen, sjunga broder jakob baklänges, you name it!..
 Nej jag vet faktiskt inte alls vad det är för olika grenar som ska göras, men kul ska det bli!! Så nu jädrar, hejaklack har vi hemifrån nu med hoppas jag, eftersom Lisas familj anlände igår kväll.

Första gången igår som jag träffade den Amerikanska Granma' and Granpa', så söta och påminde mig såå mycket om mormor och morfar hemma i Sverige :)

Nu ska det pluggas! så det kan bli utgång till feelgoods ikväll! :D wiiie!

kram kram

En liten snabbtitt tilbaka i tiden!

Publicerad 2009-10-23 00:51:01 i Allmänt,

Ja här va det ett tag sen jag skrev, ledsen för detta, 

Men nu ska jag berätta.

Match har spelats, som vi vann med 14-0, träningar har avklarats och jag har hyfsad kontroll. Min kropp håller på att svälla upp till en ballong, ingen aning vad som är felet där, kasnke maten? Spelade en match mot topprivalerna, fick hoppa in i 30 min och blev assist till lagets enda mål...det va kul! Fick min nya bekini som jag ska ta användning av så snart det blir sol och bad väder igen.  Jag har varit nervös en hel dag för att jag nästa dag ska ha en presentation. Mitt namn som låg sist på listan hanns inte med så min presentation blir nu imorgon istället och det känns ju chill... OT!

Jag slogs av hemlängtan häromdagen, kom på att jag saknade allt som Sveriges stålarp har att erbjuda, lite fantastiskt hur stor världen kan vara och hur liten del av den man faktiskt behöver..

Jag känner mig stressad varje dag av att alla finals eller slutprov kommer upp och att då samtidigt ska de onödiga klasserna ge ut en miljon läxor som inte har någon betydelse över huvud taget alls!!

Ja det va den lilla reviewen hoppas den va underhållande, själv hoppas jag bara att de här 3 veckorna försvinner ur min syn, så jag kan njuta av 2 veckors thanksgiving firande!

 

Tjopp och Hej!

Cancelled game, då blir det andra bullar!

Publicerad 2009-10-17 20:07:02 i Allmänt,

Vi vaknade tidigt i morse för att hinna få i oss frukost innan sju timmars-resan skulle starta. Mina vita shorts är borta och tvättrummet är stängt, dålig börjanpå dagen är aldrig bra tänkte jag. Det fortsatte med att vi inte hade något utrymme i bilarna som vi skulle åka i och alla var sura och gnälliga över det.

Då kommer det från ingenstans, ett samtal från Scad, Ingen match kommer bli spelad, våran plan är vattenfylld. På en sekund vände en dålig dag till en bra. Så skönt, eftersom det idag va asa varmt ute..

Träning på en timma, med sverige mot resten, vilket Sverige vann såklart..
Därefter bar det av till singer beach och en härlig sol och bad eftermiddag. När man flyter runt i vattnet så tänker man hur bra man har det här :)

Röd flaggkom upp och hajvarning gjorde att alla var tvungna att ta sig ur vattnet, vi orkade inte vänta för att se de små hajfenorna simma runt så vi åkte tillbaka hem. Men innan avresa så ville lifeguarden ta ett kort på oss alla blonda svenskar, han hade aldrig sett så många på en och samma gång och ville så gärna visa sina vänner vad han fann solandes på stranden, klart vi ställer upp och gör en baywatcher glader :)


Nu är det fulladning till det svåraste matchen i conferencen, embry står på schemat och de ska få äta sitt egna gräs när vi är klara med de :D

kram kram

Time passes by so fast!

Publicerad 2009-10-16 02:10:26 i Allmänt,

Hej allesammans!

Denna dag har inte varit aktiv alls flr min del. En lektion sen va det chill resten. Tiden rinner iväg så fort, hinner knappt ta in allt som händer. Tänk att det bara är 3 veckor kvar tills jag har finals i mina 7 ämnen, heeelt galet!

Imorgon bär det av till Scad för att spela mot rivalerna, 7 timmar i en minibuss; kan man ha det bättre? Ja, säger jag då, man skulle kunna få åka 8 timmar i minis bussis J skämto sido, det kommer bli drygt om jag inte lycksa sova hela resan. (Ej troligt!)

Mobilen kommer va på om ni vill underhålla mig i en timma eller två eller kanske mer, det gör mig bara glad, annars är det datorn och Ipoden som får göra resan till en tid i paradiset.

Tränade lite idag, inte smärtfritt men det gick höll bra trots allt. Hoppas att jag kan fortsätta träna på detta vis nu ett tag och bygga upp kroppen och bli fit igen. Det va skönt att få va tillbaka ute i värmen igen och springa tills jag kunde bada i min egen svett. Äckligt kan ni tycka, men det är helt underbart säger jag.

Mickis jag hoppas du hade en fantastisk födelsedag!

Och familjen glömde säga till er att jag fick paketet, tack tack tack, det va behövligt, och jag ÄLSKAR carpe diem; kul att niskickade så många J Jag var så glad när jag såg det lilla gröna paketet ligga i lådan att jag nästan dök ner för att plocka upp det.

Hoppas ni har det bra, trots kylan i Sweden, om inte så får ni tänka på att det bara är sju månader kvar tills värmen kommer tillbaka till er :P haha..

 

Kram kram

Dilemma och B-day!

Publicerad 2009-10-15 03:24:22 i Allmänt,

Idag kom mina resultat från röntgen och de va bra, inga ben butna denna gång. Frågan är bara vad jag har fått för problem? Är jag klen eller vadär det frågan om? Jag bara undrar hur jag ska gå till väga med detta, har hållt på med rehab ett tag nu och det känns inte bättre direkt, ska jag testa med lite smärtstillande och köra på? jag vet inte, sist jag gjorde det kändes det ändå, men jag kanske borde pusha mig själv så jag kan göra det som jag faktiskt kom hit för; spela fotboll!

Annars har det inte hänt så hemskans mycket faktiskt, Imorgon (eller idag för er svenskbor) fyller faktiskt MIKAELA 20 ÅR glöm för all del inte att gratta denna fantastiskt, underbara lilla varelse :)

Mickan jag önskar jag var hemma nu och kunde fira din födelsedag med dunder och brak! Du är en toppentjen och min bästa vän ska du veta, alltid där i vått och torrt! Även fast jag inte kan vara där och ge dig en bamsekram och en feting present, så får du nöja dig med detta som jag plockade fram från youtube! Present kommer 18 december :D

Ha en toppendag och enjoy my friend!

HAPPY BIRTHDAY!!♥


http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s

http://www.youtube.com/watch?v=SiICITvwaow

Jag är inte så bra på datorer som du vet så du får följa länkarnahelt enkelt :D hoppas det blir bra!


kram kram

Miami

Publicerad 2009-10-13 01:55:56 i Allmänt,

Måndag och lugna fioler. Idag har jag inte fått mycket gjort så allt är sig likt.

Igår hade vi match och den slutade 5-0 till Woods, Yeah! Jag hade lovat en hög med bilder, men faktum är att jag bara tog 2, då jag inte vill förstöra er bild av hur Miami ser ut. Florida memorial ärnykomlingar för året och verkar ha det riktigt fattigt, dalsjöfors är en riiik klubb i jämförelse med detta skabbiga ställe usch och fy, töm och glöm som man brukar säga. Eftersom fotbollen är ny för året för florida memorial så får de spela på basebollplanen, vilket betyder att halva fotbollsplanen är grus, ni ska få se bilden. Skrämmande helt enkelt, en plan av betong och grus ungefär.

På kvällen blev det tex-mex sallad på Duffys sportsbar efter en lång dag i värmen, riktigt gott. Eftersom jag inte hade någon klass förrän 12 idag så valde jag också att kolla på en liten film ur hyllan, nämligen Hot Shot!!! hahahaha, underbart, en film alla människor måste se minst en gång i livet :P

Fläckis är nu såld och blir förmodligen i detta nu dissikerad :( once more R.I.P, We had the best time together my friend, forever and always my soldier!


Haha, Nerds ett roligt namn på godis tycer jag allt, lille grisen är med på ett hörn också.

Här kommer skräck biderna från miami....


Skönt att komma hem igen...

Nu blir det gossip girl, xoxo

WPB i korthet...

Publicerad 2009-10-11 02:47:18 i Allmänt,

Det va någon dag sen jag skrev nu så jag tänkte uppdatera er om vad som händer här i WPB. Mina midterms är över vilket gör mig lycklig, konstig är dock att man nu helt plötsligt har rid över att göra annat.. Träningarna har fortsattsom vanligt, men jag har hållt mig inomhus, är jag rädd för solen kanske ni tänker då? Nej, så är inte fallet, jag hade görna varit ute och jobbat ännu mer på min snygga fotbollsbränna. Jag har faktiskt jobbat med min fot inomhus, balans, tåhäv, balans, tåhäv och avslutningsvis is :)

I torsdags efter skolan och träningen hade vi lite beslutsångest, skulle vi på bio eller stanna hemma? Till slut fick vi höra att några som bor på portofino (Lägenhetsområde) skulle bada jacuzzi, så vi hänge på såklart! Underbart och avslappnade, det ska defenitivt göras om!!

Igår hade jag klasser på dagen och va hemskt trött hela dagen, men efter slit i skolan (NOT) och som en belöning på att midtermsen va  avklarade så var vi ett gäng som gick ut och åt på Amigos för att sedan köra vidare till bion där Couple retreat väntade med den svenska skådisen Malin Åkerman. En mysig och rolig film kanske lite lång, men av mig får den 4 toaster, kanonkul! :)

Ska också nämna attjag aldrig trodde att jag skulle bli bönhörd, men om ni kollar på detta lilla kvitto så kan man börja undra???

  
Trodde aldrig jag skulle säga detta men, Jesus lever!

Haha, så hemskans bra!!

Idag har vi online shoppat så snart är det tomt i fickorna igen :P

Match imorgon i Miami, kameran är fulladdad och kommer bli väl använd :)


Kram kram

Midterm week is soon over!!! wiie

Publicerad 2009-10-08 05:17:01 i Allmänt,

Nu var två prov avklarade och en inlämning som ligger i lärarens händer, imorgon kommer slutspurten som består av lite uppförsbacke när det är american government vi har att kämpa mot. När den dagen väl är över ska jag, skrika av glädje och ge mig själv en klapp på axeln.

Sitter här nu och försöker klämma in det sista i min hjärna och det går ju sådär... Försökte läsa boken förut och det gick bra tills en bild dök upp aout of no where!!! Haha, jag höll på att avlida, monkey popsicle är det bästa jag vet :P haha, jag ska visa bilden en dag när, det är grått och trist hemma, ni kommer skratta det vet jag!!! :D haha

Kul att jag kunde skypa lite med sverige och stålarp härom dagen, meee liike! det får vi göra oftare!!

Nytt för övrigt är att..... Nej det va inget nytt :D haha, såå dumt det blev nu då! Jaja, så kan det gå!!

En dag kvar på skolveckan bara sen är det matchdax igen!!

Fläckis du är i mina drömmar!

 

Kram kram

Lite allt möjligt, men mest måndag!

Publicerad 2009-10-05 22:09:27 i Allmänt,

Helgen var lyckad, vi hade 2 matcher och fick sammanlagt 6 poäng med oss.Ni som då kan räkna förstår att det blev vinst i båda. J

Idag har min sköna måndag varit och jag får säga att denna dag är inte dum alls.  Började morgonen med lite frukost och övningar (för min inte så välutvecklade fot), när jag plötsligt tittar ut genom fönstret och ser regnroppar börja falla från himmelen. Jag bestämmer mig då för att passa på att ta mig en joggingrunda runt golf coursen. Fantastiskt väder att sprigna i, lagom regn och soligt, en härligt svettig runda blev det, synd att min fot inte vill samarbeta med övriga kroppen bara, då hade jag sluppit att ha ett bihang hängandes utmed benet.

Lite avslappning blev det i solen innan det var dags för matteklassen, denna lektion som alla mattesnillen gillar och självklartär jag en av de. Klar på ca 40 min, helt underbart. Men snäll som jag är så stannade jag för att hjälpa den ”lite äldre” eleven i klassen, kvinnan som inte har alla plus och minus på rätt ställe så att säga :P Jaja, jag hoppashon har blivit lite klokare på det jag försökte lära henne.

Ingen tränning idag, vilket är skönt för då kan jag ägna mer tid åt mitt pluggande inför midtermsen. Synd bara att jag var tvungen att göraUnit in community idag, vilket innebär att man måste vara med som voluntär och hjälpa till med något. Endel sorterar hår som folk skickar till peruker som ska ges bort till cancer sjuka barn, andra gör som jag och städar fimpar och skräp i doormsen. En upplevelse som jag aldrig någonsin igen vill uppleva. Jag har aldrig känt mig så äcklig och ofräsch som när jag kröp på mina skrubbsårs knän för att plocka upp en stump cigarett. Nej aldrig igen, tur va att pappa störde mitt i mitt lilla uppdrag så jag kunde komma undan en liten stund. Tummen upp till dig pappa!

Tråkigt va dock att min lilla flöckis har gjort sitt om en månad och jag kommer aldrig mer få se den i sitt rätta jag igen, jag säger bara, vi vaoslagbara vi sköt från höften vi hade svaret på allt! Du och jag fläckis! R.I.P

 
Detta är inte en dag på plocka-fimp-jobbet

Nu blir det pluuugg!

 

Kram kram

Sol & Bad, Shopping & Mat

Publicerad 2009-10-04 04:38:39 i Allmänt,

Idag skulle varit min pluggdag, men det slutade med sömn i solen och bad i Atlanten. Kanske inte det man väntar av den optimala eleven men det har jag aldrig sagt att jag är heller :P

Efter en stund på stranden bestämde vi oss för att ta oss till köpcentret garden, ett mysigt ställe faktiskt, enda inhandlandet fördagen blev ett par örhängen :) inte tokigt!  Sent som det va så började magen kurra och vi återvände hem till Northwood University. Lisa, Didi, Ashley och Lina skulle gå till Ginza som är ett suchi ställe över väggen. Jag (som inte är ett fan av suchi eller räkor) hängde med till detta ställe, lite osäker på hur det skulle sluta. Som tur va hade de något som hette Habachi, man får helt enkelt välja vad i köttväg man vill ha sedan är det en man som lagar till detta mitt framför ögonen på en. Mig skrämde han mest med ketchuptrick och eld hit och dit, men det var verkligen en upplevelse, och jag har nog aldrig skrattat så åt någon som serverat mig mat :) haha, gott va det också, men suchi är som sag inte min grej..

Imorgon är det match igen mot Warner, jag hoppas på vinst och kommer nog få heja fram laget från sidan denna söndag..

Här lite bilder från kvällens besök på Ginza..Burn baby burn


Tack för idag Ladies!
kram kram

TGIF!!

Publicerad 2009-10-02 16:57:32 i Allmänt,

Som jag sagt tidiare så börjar midterms närma sig och idag gav en lärare oss alla frågorna på provet vaddet nu ska va bra för? är det vekligen ett prov då om man redan har frågorna? haha, ja jag ärinte ledsen för det, är ju bara tacka och ta emot :D


Snart är det dags för match och jag hoppas innerligt att vi vinner denna. En viktig match mot ett lag som vann mot Scad det laget som är våra tuffaste motståndare, men man kan ju inte veta från år till år :)

Mig kan man se som uppsamlare mellan mittfält och backlinje, hoppas foten håller någorlunda för detta, även fast jag kommer se ur som en kråka. Går allt enligt planerna så kanske jag knappt behöver röra bollen :P haha..

Nu är det dags att ladda till tusen och dricka mycket vatten för det verkar bli en het dag!

Dags att värma och tejpa foten!

GO WOOOODS!!!!Pluggtiderna börjar

Publicerad 2009-10-01 02:00:55 i Allmänt,

Harlan Cohen författaren till "The Naked Roommate", var igår och föreläste om college och allt som förekommer här. Han började med att sjunga om sin nakne rummis Stuu, som han inte gillat från början, tills Stus syster och 3 tjejer till kom på besökäven de nudister :P haha, ja ni förstår själva att killen är ett genni och otroligt underhållande. Han frågade ut perosner om deras hemligheter och fick fram rolig fakta, om de flesta :P Skön snubbe, det är sånt här som gör att skolan här känns mycket roligare här än hemma :P

Idag kom en tråkig nyhet då min fot inte höll för spel, uppenbarligen, den värkeroch är svullen igen och detta börjar bli långtråkigt. Jag vill bara spela och vara nöjd och glad utan smärta i minstaste lilla del av kroppen, det va ett tag sen.. Men jag kämpar vidare och hoppas på det bästa..

Imorgon är det skoldags igen och nu börjar det bli knapert med tid till att plugga. Men vi kör med sena kvällar så att våra hjärnor är gött svullna inför nästa vecka när vi ska pumpa ut kunskapen igen.

Så räkna med att jag inte kommer skriva på ett tag, men här kommer några bilder så ni inte glömmer bort mitt nylle.
Hej så länge, kram kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela