Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Sommar och sol torsdagskvällar i kjol!

Publicerad 2011-06-30 23:44:41 i Allmänt,

Fantastiskt underbart väder har det varit de senaste dagarna. När jag idag reste in till stan för att packa mina köksredskap inför flytten blev jag dock lite orolig över att åska och regn skulle slå till i Borås, för let's face it we are not the sunshine city! Men vinden bytte håll och förde ett strålande väder över hela stan och glädjen var på topp. Viskan blev för-haket innan September skulle dra igång på scenen. Tillsammans med Mickans polers från verksta'n så avnjöt vi en eller två fina mojitos! Mums!
Toppen hade kvällen varit hittills och bättre skulle den bli. Med vassa armbågar trängde killarna oss fram till mittenplacering, men skamsna miner ställde vi oss bakom två mycket trevliga herrar. Frågan var bara, var platserna tillsräckligt bra? Tydligen inte! För längre fram skulle vi och vi fortsatte dansa oss fram i klungan av people. Tills det tog stopp och vips där var vi! Första parkett! Dans och sång fullkomligt exploderade ur våra kroppar! September i all ära, men glöm inte herr dansare! Yummy!

Midsommar, midsommar!

Publicerad 2011-06-26 21:42:14 i Allmänt,

Midsommar kom och midsommar gick. Denna afton var kanske inte en utav mina brightest moments precis.. Blå i huvudet, brännsår på låren, rivsår på smalbenen.. Ja behöver jag fortsätta? Men jag är inte bitter, för jag har mig själv att skylla! Vad som hände då det hände då, nu är det dags att växa upp och lära av att alkohol är inte bra för mig!!
Hoppas ni andra hade en strålande midsommar och att inte ni var som vrak under lördagen.
Så här glad och livlig var jag före starten...

Titulerar dagen "veckans skitdag"

Publicerad 2011-06-21 21:06:31 i Allmänt,

Semester är något som vi ska var glada över att ha. Vi ska sola, ta det lugnt, umgås med vänner och leva loppan helt enkelt! Vad gör jag? Jag blir ännu mer stressad över tillvaron, hur ska jag hinna med alla de små ting som jag vill göra? Jag ska fixa i huset, flytta (om det nu blir av), träna så jag inte ligger i lä när säsongen drar igång igen och sen som grädde på moset ska jag hinna återhämta mig lite. Hur gick det med det? Ska man gå under jorden tro? Bara försvinna ett tag utan att en jävel visste vart man var, skulle det märkas? Ja, humöret har alltså inte varit på topp i dag som ni förstår, men jag hoppas på en bättre morgondag, efter regn kommer solsken som den kloke sa och det hoppas jag fortfarande stämmer!
Nu dödar jag lite tid framför tv, kanske med en SAW film så det blir riktigt rått här i lägenheten. Kanske ska jag bjuda in herr granne han lyste ju verkligen upp dagen med sitt jävla tjöt "Ni-borde-skjuta-på-mål-och-vinna-matcher-så-ni-inte-förlorar-med-0-9!" FAN vad trött jag blir på sådana idioter! Har du inget trevligt att komma med så håll käften skulle mitt svar ha varit, samtidigt som jag effektivt boxar ner honom med en högerkrok följt av uppercut! Där kunde killen legat och sprattlat som en skalbagge på rygg!

Nördigare än nördigast

Publicerad 2011-06-20 22:41:45 i Allmänt,

Jag har inte skrivit här på ett jädra tag, men så tänkte jag i dag "kanske ska jag ta tag i det igen och skriva en skvätt, men först måste jag läsa lite vad jag skrivit i tidigare inlägg". Så här sitter jag i min soffa och blänger på orden som jag själv skrivit för någon månad sedan och kommer på mig själv med att bara sitta här och le. Ganska nördigt att sitta och läsa sina egna inlägg med glädje får jag ju erkänna med tanke på hur få det är som faktiskt är inne här och läser.

Vad har då hänt sedan sist? Jo, det är snart uppehåll med fotbollen, semestern har anlänt och jag jobbar för fullt med mitt nya lilla projekt, "projekt fixa lillstugan". Snart kanske lite bilder kan dyka upp på mitt lilla projekt också..
Tummen upp till nördigheten!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela