Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

I verkligheten har jag inget liv, det är i fantasin jag är fri

Publicerad 2011-07-31 22:54:47 i Allmänt,

Söndag, söndag, söndag jag älskar dig av hela mitt hjärta!!! Du är så fantastisk att jag nästan blir rörd bara av att tänka på dig. Du ger mig tid, värme och frid.
Hade ingen toppad morgon direkt, vaknar, städar, tvättar, diskar och packar ur de tre väskorna som jag släpade med mig för en övernattning i Nyköping (varför packar jag alltid så mycket?). För en gång skull var jag en Svensson. Vädret var fantastiskt så frukosten serverades på uteplatsen i solsken, ibland är livet allt för bra. Någon högre makt kände nog likadant och var tvungen att plocka bort glädjen. Där satt jag med BT framför mig och läser om gårdagens match. Hur många gånger har jag inte sagt till mig själv "LÄS INTE BT FÖR HELVETE LINDA"? Ändå sitter jag som fäst varje dag jag har tillgång till den. Där satt jag och insåg hur förbannat dålig jag är och börjar nästan skämmas över gårdagens insats, letar efter formen säger de. Det där letandet kan nog pågå ett jävla tag kanske hela säsongen för jag har inte en jävla aning om vart jag ska leta.
Jag tränar 7 ggr i veckan ibland 8 om jag hinner, jobbar 5 dagar i veckan, så träning kan väl inte vara stället att finna min form? Kanske ska man bara klappa ihop totalt och lägga ner alltihop? Jag orkar inte mer nu!
Kan inte fantasivärlden bara bli verklig någon gång? Jag vill ha ett liv, känna mig vid liv och har roligt medan jag gör det jag älskar. Tragiskt när glädjen blåser bort och allvar är allt man ser, det man trodde var en tunnel visar jag var en grotta utan slut...

Trött och förbannad!!

Publicerad 2011-07-24 19:10:53 i Allmänt,

Vi förlorade igen men laget gjorde trots allt en bra insats. Jag blir bara så jävla arg på mig själv, jag vill också vara bra och sätta alla passningar!! Men nej, nej! Jag får nöja mig med det lilla. Tänk om jag kunde spelat boll på heltid, då hade jag kunnat vara ute och springa 3 h mitt på dagen och då kanske jag hade orkat springa upp och ner hit och dit precis så mycket som alla vill hela jävla tiden! Ibland blir jag förbannad och då svär jag, så ursäkta mig! Jag är inte perfekt och kommer aldrig att bli det heller. Jag är hemskt ledsen, men ni får skicka i väg mig om det är så illa!!
Tänk om jag bara kunde vräka ur mig allt som jag tycker undra hur folk skulle reagera? Linda gör revolt!

Inte alla lampor tända….

Publicerad 2011-07-22 21:16:39 i Allmänt,

att jobba är roligt, speciellt om man jobbar på posten med världens bästa arbetskamrater. Vi ger och tar, skojar och skrattar. Denna veckan har varit något utöver det vanliga! Jag har skrattat så mycket på förmiddagen att jag kollapsat i bilen, på bryggan eller i gräset vid Dalsjön. Inte ok, men man lever bara en gång och så länge folket får sin post ska de vara glada!

För någon dag sedan tog jag mig en tupplur på bryggan i solen schtekte jag tills jag med ett ryck vaknar av att bryggan skakar, jordbävning? Nej, nej bara en fet unge som springer på bryggan och gör bomben en bit bort. Så långt var allt ok, jag ser mig om för att kolla läget på "folkfronten" har det tillkommit någon rolig? Jag kollar åt vänster in mot land och där verkar allt vara i sin ordning. Jag vänder på huvudet och får se en pojke i 18 års åldern sitta vänd mot mig med solglajjer och keps i högsta hugg, med ett leende höjer han huvudet i ett försök att hälsa tror jag… Jag fattar ingenting, har jag legat där och haft ryckningar, ni vet sådana där ryckningar man kan ha precis innan man somnar. Jag kan tänka mig att det måste varit en vacker syn för denna kille. Jag hade förmodligen sett ut som en fisk som oturligt hamnat i land och ligger där sprattlandes letandes efter vatten. Tanke nr 2 var, har jag visat rattarna? Turligt nog hade jag inte det. Innan det blev för creepy tog jag på mig postis tishan och hoppade in i gula faran igen…
Vilken dag!

Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta...

Publicerad 2011-07-19 22:12:08 i Allmänt,

Precis så kändes mitt besök hos läkaren idag. Oj,oj,oj allt jag ville var att få en remiss till MR men vad får jag? En läkare som säger till mig att gå ut och springa en runda på Heden för att sedan komma in och få en spruta, för att ge mig ut på ännu en joggingrunda. Där stod jag i mina civila kläder och Converse skor och en haka som förmodligen hängde någonstans i knähöjd. Vad säger man då? Eh, tyvärr jag orkar inte springa, kanske en annan gång? Eller jag tar hellre en MR bara om det är ok för dig. Hur som helst så får jag väl min MR snart, jag har varken tid eller ork att vänta på att få en tid, tid är det enda jag inte har så slösa tid för att vänta på tid känns rätt meningslöst.
Tur är att lösningen kan ha legat närmare än vad vi trott. För att vara lite mer specifik, i fötterna! Lite tejp på foten och lite mer på låret och jag kunde springa i hela 20 minnisar utan sveda och värk! ETT STOOORT LEENDE BEFANN SIG DÄRFÖR I MITT ANLETE TILL KVÄLLEN!!
Ena dagen upp andra dagen ner, ibland är det till och med uppochner!

Klippte mig och skaffade mig en biljett!

Publicerad 2011-07-17 21:23:17 i Allmänt,

Veckan jag fruktade mest av allt förra söndagen är nu över och jag klarade det inte utan att dra på mig en skada, jävla skit! Hatar också för övrigt att sitta och ringa 10000000 samtal utan att få några svar, jag sträcker därför ut mina armar rätt upp i luften och skriker på hjälp och det fort. Någon som har en MR att ge mig så ge mig nu, annars kan jag ta ett besked om att bara tuta och köra. Kanske lite olja kan mjuka upp min lilla led?

På den lediga söndagen tog jag tag i mitt liv igen. Köpte tapeter, lagade mat, shoppade och Sara klippte av mitt hår! Hade velat göra det själv precis som på film, men jag fick ge med mig och be Sara göra det istället.
Dagens höjdpunkt var trots allt Harry Potter finalen som nu är sedd. Jag är så nöjd med sista filmen! Tråkigt dock att det nu inte kommer några fler magiska filmer med trion. Tur var nog att jag läst boken annars hade nog tårarna fallit tror jag, lite blödig blir jag ju för sånt här. Det blir alltid en liten tomhet när något som man följt och levt med bara tar slut.

I morgon drar ekorrhjulet igång igen 6.30 på gymet. You gotta love life!

Min kropp lever ändå känner jag mig död!

Publicerad 2011-07-09 20:56:29 i Allmänt,

Och så var ju fotbollen igång igen, en gång för alla. Jag har haft andnöd, tagit i på styrkan så hårt att jag nästan släppt en brakskit och gud vet vad jag mer har åstadkommit under de här 5 passet. En sak är säker och det är att min kropp är i behov av vila. I natt så kom löpträningen till mig i sömnen. Min bil ville inte starta och så klart vill ingen hjälpa mig. Där står jag med en pulsklocka och ett stort jävla pulsband i handen och tänker jag får la springa in till stan då på 30 minuter. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag var när jag vakna, även fast det visade sig att jag var gravt handikappad och var tvungen att rulla ur sängen för att ens komma ur det liggande läget.
Peter Lemarc sjunger "om man kan känna smärta så vet du att du finns". Alltså finns jag på riktigt!

Sara och Linda åker till Ullis….

Publicerad 2011-07-06 22:28:42 i Allmänt,

Så var det dax att bege sig till Halland för shopping i mängder. Det hela började med en mjukstart på stan då Sara hade ärende hos tandläkaren. Jag smög runt som den skummis jag är och gjorde ett och annat fynd. Det var då jag tog steget in i skrattbutik nr. 1 nämligen Fotriktigt! Grabbarna som jobbar där är ju bara för sköna! De kan verkligen konsten i att förgylla en vardag. Och visst köpte jag ett par ursnygga dojjor också…
Väl inne i bilen och på väg till Ullared satt vi där som två små fån, sjöng och dansade så mycket som ett bilkörande tillåter. California Kingbed kom 2 ggr så den kan vi nog nu. Innan Gekås så hade vi ärende åt pappa, nämligen hämta sågklingor, och vad vore vi för töser om vi ine hjälpte vår lille far? Så in i skogen körde vi, svängde lite vänster, lite höger och där låg torpet. In med sågklingorna i bilen och vidare till den riktiga shoppingen!!
Käk är viktigt så det gjorde vi en hel del, samtidigt som vi (eller mest jag) plockade i grej efter grej i kundvagnen. Både jag och Sara gillar att upprepa vad andra säger så ni kan ju tänka er hur det lät när vi två gick där i sorlet av tusentals människor som alla hade sitt sätt att uttrycka sig på.

Sara tog sig den lilla matbit hon förmådde att bita tag i..

Blåste upp borrarna och lekte ferdinand i väntan på Sara..
Grön det var våran färg
Vi stegade mot ingången och anade inte vad som väntade innanför fortets dörrar..
Preces så här shoppingglada var vi, tihihi!!
En present till pappsen bara för att han är en baddare!!
Här har vi skorna som ska ta mig flera mil!! LÖVELY!

För blotta ögat en skrubb för andra ett mörkerrum

Publicerad 2011-07-05 20:49:41 i Allmänt,

Dra in magen Britta så jag kommer fram och förbi!

Här har vi då det lilla "rummet" som jag skrev om i går. Vad tycks? Jag säger som Wow-Jocke "Här kan man va, här kan man va, där kan man va!" Ja gillart och ser potential i detta lilla krypin. Mysfaktorn kan bli hög här, när den oslipade diamanten blivit ordentligt slipad.
Annars har dagen bjudit på en och annan gubbe, och då snackar vi jordgubbar och inget annat. Samt promme med min bäste partner in crime och min favorit brud Mickan! Frågan är vad som rör sig mest under dessa promenader, käken eller benen??

Det blev inte riktigt som tänkt...

Publicerad 2011-07-04 23:42:48 i Allmänt,

Efter 4 dagar så har jag fortfarande inte sovit i min säng… Kan inte bara den där nedrans Wargen komma och göra färdigt någon jävla gång?? Wargen kommer wargen kommer säger fårahedern i sagans värld, men inte kommer Wargen… och så funkar det tydligen även i verkligheten.
Då tänker ni, "varför kan hon inte sova i sitt hem bara för att Wargen inte kommer?" Jo så här ligger det till, vi säger att jag sover hemma i min otroligt heta nollrasism tisha och trosor vaknar upp vid nio går ut till köket för att koka mitt morgonkaffe. Trött går jag med slutna ögon ut i köket, sträcker mig efter kaffet och inser att någon sitter och stirrar på mig… Pepparspray kommer fram, han skriker, jag skriker grannarnas hundar skäller och snart så har vi väckt hela jävla kyrkogården! Eh, ne tack, jag sover nog hemma ett tag till!
För övrigt jobbas det på i lillstugan. Jag har lärt mig ett och annat, nyast i listan över lärdom är "hur man river en vägg och hittar ett gömme!" Detta otroligt lilla skyffe som farfar tydligen hade som mörkerrum, en liten bänk en liten lampa på golvet och hans lycka i att framkalla kort var gjord.. Kanske kan jag ta en bil på detta fotorum så ni får se hur pyttigt det är.

I'm coming home!!

Publicerad 2011-07-01 22:25:53 i Allmänt,

I morgon bär det av till stan igen för att flytta möbler. Bye, bye city life and hello little house in the woods! Fan vad gött det ska bli när allt är klart och jag kan andas igen. För täppt i näsa är ingen dans på rosor det vi allesammans! Normalt täcker min näsa näst intill hela ansiktet och jag ska vara glad att ögonen fick lite plats så jag kan se, men nu känns det som om jag leker kurragömma med mig själv.
Well, well, jag får nog sova lite nu så jag orkar bära i möra!!

Back to where I belong, always have and always will..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela