Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Om gårdagen var knepig...

Publicerad 2011-11-24 21:59:44 i Allmänt,

vad var då inte denna dagen?
Varför går den enda pennan som du bär på sönder precis vid det tillfället då du behöver skriva? Varför blir jag som kissinödigast då det inte finns en toalett i närheten? Varför är jag som tröttast när jag behöver vara som piggast? Varför klickar jag mamma helt omedvetet medan jag pratar med henne? Håller jag på att bli helt skadad?
Ringde upp Sara för att boka billis till Breaking Dawn. Vi tjötar en stund när jag sedan kommer på att jag måste säga till mamma vilket fantastiskt jobb hon gjort med tapetseringen. Snart är det ju klart!! :) Med datorn framför mig och telefonen liggandes på bordet med högtalare på så slår det plötsligt slint i hjärnan på mig. All elektronik blir för mycket för min lilla lantliga hjärna. Med ett så kallat "touch" på telefonen ser jag att mitt samtal med sara är på? Men, tänker jag, va fan la jag inte på innan när vi pratade?? (Fortfarande med mamma i andra ändan...) Med ett klick slänger jag på luren, och mamma bara försvinner???! Vart tog hon vägen nu d... Då slår det mig att det var ju trots allt ifrån telefonen som mammas röst kom, inte ifrån datorn.... Herregud är det dags att sova eller??
Lampan som inte var med i gårdagens låda är nu också bytt, men ni skulle sett kassörskans blick då jag berättade historien. Synad från topp till tå säger hon "VA?" Eh jo så var det faktiskt, eh ja konstigt va? Var allt jag kunde trycka ur mig. Om hon trodde mig tvivlar jag på, men en lampa hämtade hon till mig, så nu har jag alla lamporna hemma.... HÖ-HÖ

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela