Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Det händer aldrig mig…...

Publicerad 2011-12-22 10:18:54 i Allmänt,

Efter gårdagens 12-timmars pass så var min kropp helt slut. Inte nog med att julkorten hade anlänt så hade även hosta kommit som ett brev på posten (krypandes). I 4 vekor har det hållt i, men igår var droppen. Jag hade hostat så jag fått ont i både buken och ryggen, men lite hosta kan jag inte stanna hemma för, eller? 5 ställde jag klockan på för att komma tidigt till jobbet och få upp eländet som torsdagen skulle bjuda på. Vad händer då?
Linda vaknar kl 5 av ett ljud från telefonen, "Halsböld är första tanken!" "har jag blivit påkörd av en lastbil" är andra. Efter ett par minuters tänkande bestämmer jag mig för att stanna hemma, men att ringa chefen 5 på morgonen kändes sådär och sms sjukanmanmälan var inget alternativ. "Jag ringer de igen kl halv 7 det är lagom".... Efter mardrömmar och en skällande Malin som är arg för att jag inte stannar hemma när jag är sjuk, vaknar jag två och en halv timma senare av telefonen. Bettan is calling "vart är du Linda?" Ehh, hemma i min säng, faaan, jag skulle sjukanmäla mig och försov mig!!
1. jag har aldrig försovit mig
2. Jag kommer få massa skit på måndag
3. chefen är nog måttligt glad på mig idag.
FÖRLÅÅÅÅT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela