Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Ynklingen

Publicerad 2012-09-21 22:09:00 i Allmänt,

Sedan i måndags så har jag vandrat runt i mitt hem med fruktansvärd huvudvärk. Eftersom varken halsont, rejäl feber eller snornäsa har uppstått så började mängder av tankar cirkulera i min smärtsamma hjärna.

Först, har jag fått boleria? Hjärnhinneinflamation? Tumör? Håller jag på att bli blind? Läste om MS och tänkte herregud det kan jag väl ändå inte fått?

Jag säger bara jävla internet! Google hit google dit och plötsligt så var jag döende. Efter 4 dagar med djävulsk huvudvärk (som jag normalt sett tycker är den mesiga ursäkt som sjukdom) ringde jag trots allt vårdcentralen. Ingen fara på isen vad hon kunde utläsa efter ett 30-tal frågor. Att käka fler piller fick bli en tillfällig lösning. Visst känns det lite bättre så här dagen efter drogandet, men jag känner mig som Sveriges trögaste människa och jag skulle ljuga om huvudvärken är helt borta. Lika bra att köra på helgen ut och hoppas det släpper till måndag.

För trots att jag hittat ett roligt FB spel så vill jag inte vara hemma mer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela