Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Vem fan är mange?

Publicerad 2012-01-12 17:19:07 i Allmänt,

Inte ofta jag är förbannad eller ens sur, men idag har verkligen varit ka-ta-strof! Allt har retat mig idag, att det kommer en miljon brev samma dag, att det blåser kallt och regnar i sidled, att jag på något jävla vänster lyckade göra sönder den förbannade jävla posthållaren i bilen så att posten låg, ja överallt i "passagerarsätet".. Men jag är inte bitter! Jag får le och tänka bilen har ju iaf inte kört ifrån mig idag..
Mest av allt stör jag mig på den där jävla Mange! Är det inte fest hos Mange, så är det jul hos Mange. Att ha två identiska låtar om Mange är för mycket, eller? Tydligen inte! För nu, nu är det nämligen Mange som bjuder. Ska du köpa häst Mange bjuder, vill du ha tomtebloss Mange bjuder... Hur många låtar kan man göra om Mange, och varför toppar han alla listorna?
I den senaste låten kommer ändå århundradets sämsta vi-måste-fylla-ut-texten-rim nämligen. "Jag kan inte sjunga, jag kan gunga." Så dåligt att jag nästan blir tårögd!
Till sist så vet i fan vad som hänt med bloggen, men den ser ju förjävlig ut! Kanske kan jag lösa det, men med min otroligt dåliga förmåga att fixa sånt här är det inte troligt!
Till er säger jag grattis! Nu har ni varit med om en Linda-blir-arg-på-allt-dag. I morgon så hoppas jag ett bättre humör utspelar sig i denna kropp....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela