Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Gott folk ger glada miner

Publicerad 2012-01-21 21:52:25 i Allmänt,

Efter gårdagens träning var det en startelva som tog sitt pick o pack och traskade in på rad nr 10 i biosalongen för att se filmen Hamilton. En otroligt läcker och vältränad Persbrant passade in filmen som handen i handsken. Malle gjorde en något äcklig upptäckt på damernas dass, nämligen två skålar som innehöll plastblommor som badade i något som såg ut som spyvatten. Ska det verkligen vara snyggt? och behöver verkligen plastblommor vatten?
Kvällens rosiga kinder stod nog ändå Kingen för. Killen har varit med och tränat ett antal gånger nu och i går gjorde han entré på bion med en tjej vid sin sida. Detta uppmärksammade vi givetvis och hela rad nr 10 började ropa "Kingen" i samklang med busvisslingar. Ignorerandet var tydligt, men de rosiga kinderna syntes tydligt. Dock lyckades vi irritera en blond tjej som vände sig om och stirrade så hårt att ögonen nästan pluppade ur.
Så kom lördagen som inte skulle vara ett dugg sämre! Träning byttes ut mot kaffe, macka och teori! Inget dåligt byte som grottfrugan sa när mannen kom hem med en mammut under armen. Två timmar senare var vi alla fotbollskloka och det är nu högrisk att vi spelar lågrisk fotboll denna säsong.
Det var då klockan slog lunch och jag skulle spendera tid med godingarna Becca och Fia. Så mycket skit som vi hann tjöta, otroligt trevligt! Om det räckte? Nej, nej! Vi ska träffas på onsdag igen, fast då är gruppen uttökad med fler sköna godingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela