Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Ära vare Gud i höjden..

Publicerad 2012-08-26 10:08:12 i Allmänt,

Om ni inte vet det så har jag ju gått o blivit moster, eller faster om jag fick välja. Har alltid tyckt att faster låter som en liten mysig tant som ger fika o godis till barn. Eftersom jag enbart har systrar insåg jag (smart som jag är) otroligt fort att här blir jag aldrig faster. Så jag skrev om hela regeln om moster/faster. Blir det en pojke så blir jag faster, och vips så var jag faster.

På denna otroligt regniga dag så ska lilla Anton inte bara få bära klänning utan också bada i dopfunten. Lite hemskt kan tyckas då han förmodligen kommer börja gallskrika redan innan prellen börjar kasta vatten i huvudet på honom, men lugnt jag har införskaffat sådana där gula små öronproppar.

När det kommer till mig så vet jag inte hur jag ska ta mig till bilen, ur bilen och in i kyrkan utan att bli helt dränkt i vatten. Jag menar, man vill ju inte komma in i kyrkan som en blöt flodhäst som precis dykt upp över vattenytan..

Kommentarer

Postat av: \majja

Publicerad 2012-08-31 13:39:16

Tycker det var väldigt smart att skriva om de där reglerna. Du är smart du!
Hoppas dopet går/gick bra! :)

Svar: Dopet gick toppen, Anton verkade trivas i kyrkan. Framförallt tyckte han att prästen var intressant att lyssna på =)
Linda Westberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela