Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Borta med vinden

Publicerad 2011-03-02 22:34:39 i Allmänt,

Stressigt värre! Jag blir så less när saker inte går enligt mina planer! Tycker ändå att dagen går i ett men ändå räcker inte de där 24 h till. När ska jag hinna äta riktigt? sova? Äsch!
På tal om äta rätt, så äter jag helt fel. Detta upptäckte jag idag när jag fick ny kunskap om mat. Allt jag inte gillar är bra så klart och det jag gillar kan slängas i soporna. Eftersom jag vill ge omgivningen 100% eller snarare 200% Linda så gäller det att gilla läget. Matvanor är ju bara vanor, eller?
Sen kan man undra vart jag lämnade min hjärna för dagen? Verkar vara spårlöst försvunnen, pinkod till mobilen är bortblåst, hemnyckeln var kvar i dalen och jag sitter i en bil och tittar upp mot lägenheten och tänker, så nära men ändå så långt ifrån!
I morgon hoppas jag på andra bullar! Hjärnan har då förhoppningsvis återfunnit sitt hem och jag kan lura vidare i vardagen. Eller hur var det nu? Lura folket med fantasin, de går på det mesta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela