Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Trött

Publicerad 2012-01-24 17:07:51 i Allmänt,

Det var längesen jag var så här trött, påsarna under ögonen är nere vid knäna och hänger. "Är du trött eller?" Var en klassisk kommentar idag på jobbet. I zombie tillstånd tog jag mig igenom dagen och jag får nog tacka trapporna för det!
På väg från jobbet fick jag vika av för att lämna bilen på verkstan, för tydligen så behöver man byta olja och filter emellanåt. Ajjemen, det fick jag klart för mig igår när pappa ringde och fullkomligen gapskrattade åt mig i luren när jag ställde frågan "men, vad ska vi byta till då?" Om det ändå bara var pappa som hade hört min fråga, men icke! Bilmekanikern började småskratta i samma stund som han gick igenom vad som skulle göras med bilen, "och så var det host, hehe, oljan som vi pratade om". PINSAMT!!
Något annat som är pinsamt är vården! Enligt sköterskan på vårdcentralen så hade Sara drabbats av lungkatarr, något som oftast bara drabbar en person som kedjerök i flera år och det har inte Sara gjort. Med kortison skulle hon i alla fall bli botad. Eller hur? Det slutade med ett akutbesök mitt i natten efter att hon ramlat ihop hemma på hallgolvet. Visst är det bra när medicin? Nu kan hon vara hemma och vila upp sig i soffan som en vanlig sjukling gör.. Jag har nu en ny anledning till att inte besöka vårdcentralen nästa gång jag är sjuk. Ne, ska jag kolla upp mig så blir det akuten direkt med plåsterbilen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela