Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Njuter-av-livet-helgen!

Publicerad 2012-02-12 19:51:36 i Allmänt,

En så här bra helg har jag inte haft på länge!! Långhelg, vaknat för att bara ligga och mysa hela morgonen med någon jag gillar. Det är livskvalité det!
I lördags brunschade jag och Henkeboy på café bakgården, mysigt litet ställe det där med en ljudnivå så till och med de döva hör... Därefter åkte jag till knallis för att göra åt massa pengar ännu en gång!! (Va inte ledig, det är inte bra för plånboken!!)
Kvällen spenderades med tacos och mellis på stålarps övervåning. Efter 2 bidrag var ögonen redan i kors, så jag vet inte om jag orkar lägga en till lördag på att lyssna på låtar jag blir irriterad av.. Nej, får nog försöka komma på en annan sysselsättning framöver.
Match idag som vi vann mot Hovås/Billdal, en halvlek gjorde jag sedan var det dags att sitta vid sidan och se laget ro hem tre poäng (om matchen nu hade varit av betydelse).
Bra helg rakt igenom och jag känner mig så glad just nu! Kvällen avslutas med bio, Mission Impossible, hoppas den är pricken över helgens i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela