Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Sova som en stock vakna i chock

Publicerad 2011-02-28 06:53:54 i Allmänt,

Drömde om väckarklockor, men vaknade inte av min mobil som låg och skrek. Tur att jag ställer fler än en klocka, puh! Ingen fara på isen, jag hinner utan stopp av polisen..
Trevlig dag på er!

Jag älskar söndagar!

Publicerad 2011-02-27 21:58:24 i Allmänt,

Jag kan sova länge, frukosten smakar bättre, musiken i mina öron är underbar, och jag känner en speciell glädje i att leva. Söndagar är helt enkelt den dag då jag kan göra precis det jag känner för. 1 dag i veckan då jag kan vara jag i min egna lilla fantasivärld, en underbar känsla går igenom hela kroppen, jag mår bra!

Denna söndagen blev en av de bättre jag haft! Sov länge, åt gott, och lyssna här! JAG BAKADE BRÖD! Vuxenpoäng, katching! Ett besök på arenan blev det även denna dag. Lillsyrran spelade match med Byttorp mot Skepplanda. De vann till slut, och familjen kom hem till mig på lite fika. MYSIGT! <3
Enda önskan som jag har för tillfället är solsken. Jag vill inte gå runt och se ut som ett lik längre!
Som topping på denna dag tillagade jag paj! Med tanke på hur bra denna dag har varit kan ni ju tänka hur gott den smakade! MUMS! Det enda som saknades var ett glas vin, det hade verkligen varit grädden på moset.

Imorgon är det måndag och då drar mitt nya schema igång, samtidigt som det ska spelas match mot grabbarna i sandhult! Skoj!

Glada dagar!

Publicerad 2011-02-25 20:33:15 i Allmänt,

Ibland gillar jag verkligen mitt jobb, hur töntigt det än kan låta. Denna fredag var en gilla-jobbet-dag. I min gula fara reser jag runt och slänger i post i röda lådor, gröna lådor, plast lådor och plåt lådor. Men så ibland händer det! Jag får se personen bakom lådan!  Och idag träffade jag ett äkta original, en person som verkligen gjorde min dag! Alltid gött med ett skratt på turen.. Speciellt om man lyckas göra den andra personen i fråga glad, och det gjorde jag.. Stort tack till den lilla killen som var ute och försökte skotta bort all snö som vägrar försvinna från marken, barn är bra söta!
En annan rolig sak som hände idag på turen var att jag efter ett antal uppgångar satte mig i bilen för att ge mig ut på villa delen. Allt springande har gjort att adrenalinet är på topp, och vad är då inte trevligare än att vinka och le åt folk som passerar? Idag gick det dock för långt. En bil stod parkerad lite skumt utanför en uppgång, och jag tänkte what the F jag vinkar la till personen i bilen. Jag vinkade så armen nästan gick ur led, men ju närmare bilen jag desto konstigare ser personen ut. När jag är jämsides med bilen, ser jag att den är tom.
HAHA, ja vad fan händer??

Sköna, underbara morgon!

Publicerad 2011-02-24 21:36:27 i Allmänt,

Idag har jag varit poppis! Samtal hit och meddelanden dit. En lite ryckig dag på jobbigt, inget flyt för fem öre. Och så ska man frysa ihjäl på köpet också. Livet är då bra fantastiskt! Början på dagen var dock skön. Vaknade och drack mitt morgonkaffe som vanligt, men så hände det, radion spelade mjukstarts-musik som jag så fint kallar det och på det följde även en historia! HAHA, kan dagen börja bättre?
Förhoppningsvis så kommer min kurrande mage att sluta gnälla inom kort, så jag kan hamna i djup sömn i 7 h!

Slutet gott allting gott som de så fint säger!

Nobody put Linda in the corner, except Posten...

Publicerad 2011-02-23 20:18:21 i Allmänt,

Nu har jag hittat min plats på jobbet. Intryckt längst in i hörnet precis som Frances "Baby" i Dirty Dancing. Jag gillar det delvis, för när den goa musiken ljuder ut i högtalarna så kan jag stå där och sjunga för mig själv. Även fast det kan kännas ensamt så vet jag att jag är inte ensam om hörn platsen. Nej, Robyn står ju också i ett hörn, även fast hon dansar. Hur känd är inte Robyn efter att ha stått där i hörnet och dansat själv? Jo då, jag är på god väg och bli kändis, idag sa en tant -Är det du som är Westberg fotbollstjejen? Ajjemen sa ja! Det tyckte hon var kul! Kort därefter kom hennes hund och attackerade mig!
Frillan börjar kännas bättre nu med, att man ska behöva fixa den själv först innan man kan känna sig hemma i sitt eget huvud. Äsch! Det konstiga är att håret alltid känns för kort efter varje klippning. Det spelar ingen roll hur lite man klipper, det känns ändå alltid som allt håret försvunnit, och inte blir det längre om man drar i det heller.. (Så testa inte det, alldeles för smärtsamt och utan resultat)
Idag kom domen från fetma-testet vi gjorde med laget, och jag höll mig nog inom ramarna om jag förstod allting rätt :) jippi! Vilken seger! Nu kanske jag kan sova på nätterna. Bye, bye mardrömmar om en fet kropp som rullar fram på gatorna och jordskalv som skapas när jag rullar in i en byggnad. HAHA

Nu händer det grejer

Publicerad 2011-02-22 17:39:40 i Allmänt,

Nu händer det grejer, ny plats på jobbet, inställd träning, och något kortare hår!
När det gäller jobbet så känns det både roligt och tråkigt med lite nytt. Jag gillar när det händer lite saker, men just att förlora mina tjöta-skit-kompisar känns väldigt jobbigt! Vem ska jag nu prata nonsens med, vem ska jag diskutera Gynekologen från Askim med och Solsidan? Nej, jag kommer få springa från mitt kyffe ut till det gamla och diskutera saker och ting. Allt löser sig säkert, men tanken på hur det kommer bli är alltid jobbig.
Idag hade vi inställd träning då Arenan är uppbokad av Elfsborg. Det resulterar i mängder med tid.. Efter jobbet hämtade jag äntligen ut den sista nyckeln till lägenheten. Åkte sedan vidare för att klippa av mit fantastiskt schletna hår som nästan krullat ihop sig till en enda stor buske. Som alltid hatar jag att sitta hos frisören, jag känner mig alltid så djävulskt ful och tussarna som faller ner på marken gör mig nästan ledsen! Hur kunde det gå så långt? Samma kommentar varje gång jag klipper mig, "det var på tiden!" Nej USCH för frisörer! Igår var jag sugen på att kapa av mitt hår själv med sax. Tur att jag inte gjorde det, jag hade förmodligen sett ut som en skata på riktigt!
Snart ska jag pysa ner till gymmet och bygga muskler som den bodybuilder jag är! Kvällen avslutas förhoppningsvis med en god sallad och film =) Lite gött ska man ha på veckorna!

Tiden räcker och blir över

Publicerad 2011-02-20 22:29:11 i Allmänt,

Man ska inte skryta men jag spräckte mitt sovrekord här på tomtegatan idag! 9.15 vaknade jag till strålande sol! En lyckligare Linda får man leta efter! =)
Effektiviteten är verkligen lysande på söndagar, jag har så mycket tid att jag nästan drunknar i minuterna. Lyan är nu renare än någonsin och matlådor finns det för hela veckan. Fantastiskt! Nu är det bara den där nedrans tvättiden som ska bokas in också.
Eftermiddagen avslutades i dalen, en fin promenad med Malin i strålande sol! Livet är verkligen tusen gånger bättre så fort de där varmt lysande strålarna når huden! GLAD I HELA KROPPEN ÄR KÄNSLAN!!
Strax dax för sömn, denna veckan kommer bli bra! Jag känner det på mig!

Bortamatch i Örebro

Publicerad 2011-02-19 22:06:30 i Allmänt,

Idag spelade vi mot allsvenska KIF Örebro i just Örebro. Samling pigga och glada 07.00, underbart! Fantastiskt skönt var ju också de -15 som bet tag i hela kroppen så fort jag sprang utanför dörren. Usch! Det gäller att gilla läget dessa iskalla dagar.
Skitmatch var det, vi förlorade med ganska pinsamma 8-1, där slank bollarna igenom lite för lätt idag! Vad hände? Nej jag vet inte!? Tur är väll att denna matchen kom nu och inte den 9 april, det gäller att ta lärdom av dagens match och förbättra det som inte stämde för oss. Det kommer bli ett tufft år, så det kommer bli viktigt att ta till sig och komma igen starkare än någonsin.
Jag var hemma igen lagom till Melodifestivalen, och som alltid sitter jag här i soffan och undrar varför jag egentligen kollar på detta program? Inte särskilt bra alls idag faktiskt! Usch!
Men så hände det som kan spicea upp en vardag. Jag slår på 4:an och där är hon, min egna favorit Carina Berg. Idag flyttar hon in i QX Gaygala! Vilken show, vilka artister! Varför har jag aldrig sett detta? Underbara gayvärlden! Peter Jöback i publiken alltid lika söt! Maria Montazami som alltid är sitt genialiska-jag, superhet man i badkar som snurrar upp sig själv i luften! SHOW är vad det är =) Just nu är det precis vad jag behöver se..
Hoppas på en bra söndag nu!

Dödstrött ger jag mig in på den nya turen

Publicerad 2011-02-15 17:24:44 i Allmänt,

Vaknade idag som ett bombnedslag.. Var är jag? Vad har hänt? Fan vad kroppen värker!
Inser snart att jag ligger jävligt skevt i min säng och lyssnar till mobilens vackra alarm-klang. Det är bara att resa på sig tvätta ansiktet och hänga med i matchen igen. Dödstrött!
Kommer till jobbet och det verkar bli en chill dag för min del, mycket post, men ändå en fin dag. Det hela slutar med att jag ska köra den nya rutten på nästan 5 h, jipppi!!!…. NOT! Überstressad slänger jag i mig maten och kastar mig ut i gula faran..
Det var en lyckad dag, men efter att ha sprungit hela samhällets uppgångar var jag så trött att jag nästan somnade bakom ratten vid villorna.. haha, ja, ja, fort gick det ju.. 4.10 helt ok tid, men det kommer nog blir drygt i längden tror jag. I sommar ska jag slå rekord!
En powernap och lite käk senare är jag fortfarande lika trött.. Men nu nalkas träning så det är dax att vakna till liv nu! Min kropp är verkligen seg idag! Satsar på att träna fort i 2 h (om det nu är tekniskt möjligt vet jag inte..) för att sen åka hem och sova, sova, sova =) Mmmm!

Första matchen slutförd

Publicerad 2011-02-13 18:57:57 i Allmänt,

Då var min första match för året avklarad. Efter lite problem med högerfoten så kunde jag äntligen ge mig in i spel igen. Allsvenska Kristianstad stod för motståndet och jag tycker vi gjorde en helt okej instats faktiskt. Jag var väldigt glad över att få vara ute på planen och spela igen. Helt otroligt vad man saknar matcherna när man inte spelar några. Jag som alltid trott jag varit mer en träningsmänniska, har nu insett att träningen blir inte alls lika rolig om det inte finns en match som avslutar veckan.
65 min spelade jag och det funkade helt ok. Jag har ju en del att jobba på, men det finns ju tid till att slipa på formen. 9 april ska jag vara i topptrim, är jag inte det blir det tufft i år. För tillfället är jag helt slut och behöver ta mig en lite lur i soffan. Kanske blir det till att kika klart på Tim Burton's Corpse Bride.
Imorgon är det ny vecka och ny arbetsdag, hoppas det händer lite roligare saker än förra veckan.
Simma lugnt!

Ny dag, och jag är med i matchen

Publicerad 2011-02-13 11:02:25 i Allmänt,

Jag har blivit en morgonmänniska helt klart. Det är helg och jag vaknar 7.50. Vad gör man? Jag vill ju inte gå upp då blir dagen blir så himla lång, allt jag vill är ju att sova. Jo då, så jag tvingar mig själv att somna igen, jag vaknar om och om igen men ger mig inte. Jag ska trotsa mig själv idag och sova även fast min kropp inte vill. Kl 9 gav jag upp kampen och gick motvilligt till köket och gjorde morgonkaffet.

Igår var jag ju i stan och letade som en galning efter boken En Sorts Kärlek inget resultat där. Googlade än mer om boken i morse och fann att den är helt slut överallt! Jag får helt enkelt ta klivet in på stadsbiblioteket och låna boken. Skönt att jag rett ut mitt bok-dilemma som pågått i några dagar nu.
Idag har D-fors träningsmatch mot Kristianstad på Borås Arena och jag är verkligen glad att jag kan vara med! Äntligen lite goda news. Om jag får spela vet jag inte så klart, men bänkvärmare är bättre än att sitta på läktaren.
Hope I'll see you there!
Frulle dax, idag laddas det ordentligt!

Avreagera, shoppa och må bättre

Publicerad 2011-02-12 19:43:19 i Allmänt,

Vilken vecka jag har haft. Inte mycket som har gått rätt, de där stegen jag klättrat, kändes denna veckan helt onödiga. Med en knuff har jag fallit hela vägen ner till ruta ett igen. Ett jävla bakslag som slog mig med ansiktet före ner i backen. Sluta gnäll och ställ dig upp du är vuxen nu! Som barn fallen man ju jämt, men slutar de resa på sig? Nej.
Allt var lättare när man var liten, inget spelade någon roll, dumma saker man gjorde kunde alltid bli ursäktade och det gick alltid att bara vara sig själv. Hur och vem skulle man annars vara?
Nu är det ett jävla pussel att passa in, inte vara för mycket, men heller inte för lite.. Gör inga fel, gråt inte, var inte arg, du ska vara glad att du har det så bra som du har det. Kanske är jag löjlig som gnäller, jag har ju ett varmt hem, kläder, bil, vad mer kan jag begära? Det enda jag vill är att duga, kanske till och med vara något extra, ha en mening. Mitt liv borde vara en pusselbit som passar in precis i den form som den är.
Hur som helst så verkar alla högre krafter varit emot mig denna djävulska vecka.. Bilar som fastnar, mobiler som inte fungerar, nycklar som försvinner, lastbilar som brummar mitt i natten, snö som faller ner och bildar slask-massa som traktorer väsnas för att få bort. FAN säger jag bara! Min tanke var gråt, gråt, gråt då släpper spänningarna och stressen. Men inte ens det klarade jag av, inte en enda tår kunde falla! Helvete! Många svordomar har trillat ur munnen, så många att munnen min skulle behöva tvättas med tvål. Men även en vecka tar slut och det gjorde denna också.
Idag har jag sovit gott, ätit gott, varit i fantastiskt sällskap, och shoppat utav bara helvete i strålande sol!
Behöver jag säga att jag mår bra nu?
Jag älskar mina systrar!! <3

Då är det jul året om..

Publicerad 2011-02-11 16:34:30 i Allmänt,

Nu har flyttlasset gått. Jag har nu levt i mitt nya hem i 2 veckor, och jag stormtrivs. Trots tystnaden så känner jag mig verkligen hemma här. Mysigt, lugnt och jag kan göra precis vad jag känner för. Allt utom kanske sjunga då för det hade nog inte grannarna uppskattat :) HAHA
Nervös var jag över hur jag skulle hinna med allt, laga mat, städa, diska, tvätta? Men att bo ensam har visat sig resultera i MÄNGDER med tid! Eftersom det inte finns någon att tjöta med, eller retas med så har jag mer tid för mig själv. För första gången i världshistorien så tycker jag att tv bara visar skit, och fejjan är sig lik. Detta leder till att jag kan läsa, läsa och läsa... Just nu läser jag Bingos bok, han är verkligen knäpp, men bakom all knäpphet finns en väldigt känslosam man. Jag gillar Bingo, han verkar verkligen super skön! :)
Det va lite om den senaste tiden. i övrigt har denna veckan verkligen varit skit! Jag har varit arg, nedbruten, glad i två sekunder, as arg igen och gråtfärdig!! Men fan nu börjar det ordna upp sig. Peppar, peppar! Vissa veckor verkar helt enkelt inte vilja gå ens väg, men det är skönt att den veckan är gjord!
Nu är det sista träningen denna veckan, och jag hoppas den blir sköj! I kväll är det käk på Harrys med töserna i laget!
PÅ SÖNDAG ÄR DET MATCH PÅ ARENAN D-fors-Kristianstad.. Wiiie!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela