Linda Westberg

Jag spelar boll, har noll koll, lever livet på bästa sätt, även fast jag sälla gör ett enda rätt. Oftast springer jag runt och ler, för saker som ni aldrig ser. Mycket bättre än så här kan det inte bliva, men gott folk jag gillar att skriva… Häng med i en snurrig karusell, med fotboll, brev och galenskap.

Dagsläget

Publicerad 2010-04-30 19:32:58 i Allmänt,

Dagen efter Queensday, en morgonpromenad är avklarad trots en lite lätt hangover. Det kändes dock som om den var behövlig, annars hade jag nog bara legat i soffan och stirrat upp i taket.

Grymt kul med queens day!! Det va ett tag sen det faktiskt va kul ute, men igår va verkligen toppen! Visst jag fick öl över min orangea klänning, men det resulterade i gratis drinkar ett tag framöver.. Vilket mingel det blev också, helt underbart, mina grannar Andrew & Andrew hade en liten dansshow också, som jag tror alla på john bull skrattade glatt åt, en del är ju bara riktiga orginal!

När det plugg på panera som gäller, eller ja..För min del blir det mer musik in i datorn, det där med focus och plugga är inte riktigt min grej, jag behöver känna lite press så jag kan få ut de rätta orden ur huvudet. Ibland undrar jag varför det är så?

Ikväll blir det en lugn filmkkväll, om det blir skräck på bio eller chick flick i dormsen är fortfarande inte bestämt.

see you peeps!

Queensday!

Publicerad 2010-04-30 02:27:35 i Allmänt,

Idag har jag genomgott en förändring! Mitt tidigare über blonda hår är nu gone och istället har jag en lite mer naturlig mörk blond färg, jag är nöjd!!

Annars har dagen handlat om macro klass, som idag handlade det om pengar. Eftermiddagen handlade om att utnyttja kunskapen i praktiken därav shopping :) Det får en alltid på bra humör!

Nu är det helg igen och den ska firas med queensday på JB ikväll. Holländarna har tydligen något speciellt med sin drottning, bra för alla oss andra som kan göra de sällskap i firandet. Ladies night till 12 då är går damerna ut!

Halloj

Publicerad 2010-04-28 22:03:05 i Allmänt,

Min firre är äkta tro det eller ej. Jag vet inte vad Greger håller på ed nuför tiden, men han verkar köra kaffekokarn en del, för det är bubblor övrallt.

Vad händer annars?

Solsken, och jag är trött. en jag har kommit in i ett stim av löpning, spriger varje dag och det är underbart!!! I måndags hoppade jag i poolen för att svalka ner mig lite, så jädra hett det va!

Nytt annars är att finals är om 2 veckor, vad ska hända sen? Ingen som vet ingen som vet!
Har också ägnat en hel del åt galenskaparnas sporter på youtube, de är ju fantastiskt roliga, kolla in curling och inomhusfotboll, det går inte hålla skrattet borta!

Ha det gött

Vilken Lördag!

Publicerad 2010-04-25 22:57:15 i Allmänt,

Igår var det partaj igen, lite vin och roof top blev det. Jag hamnade mitt i en fight, en liten spark på mitt ben och alkohol på ryggen var ganska skönt för att kyla ner mig lite, efter dagens bränna...eller inte!! Men hur som helst, jag va i smeten så att säga. :)

Annars bestod lördagen av sol och hör och häpna, jag spelade GOLF för första gången i mitt liv! Det va en shoot out så jag spelade inte på riktigt, men kul, det va det :D wieehoo!
Efter mina svingar med klubban så blev det pancakes på portofino, svenska med jordgubabr och glass. Sååå gott! Några blev över så jag och cezi startade ett litet pannkaks krig, helt underbart roligt :D, har nog aldrig riktigt haft matkrig innan, så jag checkade av 2 saker på samma dag! Inte illa :D

Söndagen har hittills bestått av frukost, ett djupt samtal med Andrew och Andrew mina mycket intellektuella grannar, alltid skönt när man nån gång då och då kan känna sig lite smart!

Annars blir det plugg tills mörkret faller, för då väntar filmen equilibrium i dvd:n :)

EARTH DAY!

Publicerad 2010-04-23 02:08:52 i Allmänt,

IDag är det EARTH DAY! Spara på strömmen, släng mindre mat, släng sakerna I papperskorgen. Lite tips så här på självaste mijödagen! Idag va det rädda världen i skolan, frågor och whale wars visades på tv.

Skolan va dock som vanligt, men eftermiddagen spenderades downtown med fik i solen med självaste Elina! Mysig var det allt! Därefter var vi och såg den nya disney filmen OCEAN, som kom ut idag för Earth days ära. Jag vill verkligenva en fisk när jag ser vattenfilmer så där, simma simma simma hela dagarna och bara chilla! Synd bara att vi männiksor vill förstöra så mycket bara, annars hade havet varit det bästa stället tror jag allt. Bara man lyckas hålla sig undan alla havets undelriga djur!

Nu blir det vin borta på Sterling, så får vi se vart kvällen bär :D





Rädda havet! Tjolahopp, tjolahej!

Superglad!!

Publicerad 2010-04-22 03:01:35 i Allmänt,

Jag satte 100 % på matten idag, såå jävla gött!! Ett A närmare presidents list! Förhoppningsvis så kan man komma med på den, det hade varit lite kul faktiskt!

Förresten, blev lurad av nissen i himlen, men så lätt ger jag inte upp, man kan alltid vinna tillbaka en förlorad boll. Solen återvände och vem promenerade i solskenet med ett mega leende på läpparna? Det va Linda själv :)

Nu blir det chill i soffan och lite myys!

Puss & kram

GRATTIS SARA!!

Publicerad 2010-04-21 21:30:21 i Allmänt,

Management prov – Check

Matte prov – Check

Idag va helt enkel en ren test dag. Jag kämpar och sliter här i soliga WPB medan vissa andra sitter hemma och firar med kalas och tårta!

GRATTIS LILLEN som fyller Jag-får-sätta-mig-i-förarsätet-16-år!

Helt otroligt att du blivit så gammal! Snart blir du en tant som de andra två hönsen till systrar.

 Hoppas dagen var bra och att dina presenter uppfyllde din önskan, vilket jag definitivt inte tvivlar på! J Love you sis!

 


Fanns alldeles för många fina kort så jag la in 2...

En tanke: Ibladn tror jag Gud pratar med en, hade precis tänkt ta en promenad i solskenet, jag går in och byter om till shorts och linne så jag ska kunna jobba på brännan samtidigt. Vad har då hänt ute?? SPÖ-REGN är vad som har hänt!! Vad vill han säga egentligen? Att jag borde springa i gymmet istället? Jisses!

Geniet själv!

Publicerad 2010-04-20 02:20:47 i Allmänt,

Idag va det  matte tävling och jag hamnade i det vinnande laget, inte konstigt då jag är mattesnillet själv.... NOT! Men man får faktiskt leva i fantasin ibland. Något jag inte är bra på är att fota mig själv, så det fick bli en suddig bild på mig och mina fina små priser, efter dagens matte-vinst, wiihoo!

Tänkte också visa en bild på min kära vän Greger, när jag glömmer bort livets mening och stressar upp mig så finns han alltid där och påminner mig om att bara flyta runt och glömma alla bekymmer, TACK GREGER!

Lite annat som hänt idag; träning, fick en skratt attack då min lärare (som för övrigt är otroligt lik långa farbrorn, ni vet glassen) bryter ihop över sitt egna skämt, och frenetiskt börjar dra uppbyxorna trots att de sitter stadigt på plats. Ja vad ska man säga? Tummen upp för han!


Tisha o vattenflaska, fina priser, dock lite suddigt, men äsch vem bryr sig:P

Greger i egen hög fisk :) söt va??


Tack och hej leverpastej!

Vett och Etikett

Publicerad 2010-04-18 20:28:54 i Allmänt,

En hel vecka har försvunnit snabbt som attans. Regn har fallit och sol har skinigt. Vad har jag lärt mig? Lyssna noga nu, vett och etikett! Haha, japp jag vet nu hur jag ska bete mig, äta och föra mig själv för att promota mig själv till att få jobb. En mycket trevlig kväll som gav en del kunskap, och jag gillarkänslan av attfå känna sig fin och få vistas med fina människor i ett rum som är stort och vakert dekorerat. En blå firre på varje bord i en skål med lysande stenar. En bra kväll helt enkelt.

Mitt första husdjur har också kommit, en firre från middagen fick följa med hem och ligger nu och bubblar i en skål här hemma. Namnet är GREGER, han säger inte så mycket dock, mendet gör ju bara att jag kan prata mer. Sjöng igår för han och visst gillade Greger detta, han har också börjat äta efter att ha haft en period av matvägran :)

Annars har det varit mycket skola, chill och träning. Det slår mig varenda dag hur nära slutet är, ledsamt och lite skrämmande, men man kommer snart in i livet hemma igen :)


Fina damer :)

Det va de veckorna!

Publicerad 2010-04-11 17:53:22 i Allmänt,

Nu har familjen lämnat West Palm Beach, eller ja om 30 min :) Mycket har hunnits med och det har varit 2 kanon bra veckor med de här! En weekend i Orlando med mycket vatten, 3D och shopping. Filmen Last Song hann vi också smita in i schemat, riktigt bra BTW!

Mina mid-terms är också över och nu börjar det verkligen närma sig slutet, tiden har verkligen gått fort nu det sista. Om bara 5 veckor så är det finals, sen är det 2 sol-veckor förhoppningsvis :)

I torsdags fyllde min kära kusin Soffe 22 år, grattis till dig. Hoppas dagen var toppen! Idag fyller istället hennes syrra Jenny 27 år! Stort grattis!! Hoppas du får en kanon dag du med, den är väll snart slut dock men ändå! HURRA HURRA HURRA, för det är din födelsedag! Kramar till er båda!

Nu är det back in business igen, livet på campus fortsätter!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela